ΑΘΗΝΑ, 20 Δεκεμβρίου 2016 – H Canon, παγκόσμια πρωτοπόρος στις λύσεις απεικόνισης, έχει ξεκινήσει ένα πρωτότυπο κίνημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για αυτές τις γιορτές, με την ονομασία #selfieless, που είναι ένας έξυπνος συνδυασμός των λέξεων “selfie” και “selfless” (=ανιδιοτελής). Σε έναν κόσμο που καθημερινά τραβάμε κατά μέσο όρο 93 εκατομμύρια selfies*, το κίνημα #selfieless έχει στόχο να κάνει τους καταναλωτές να σταματήσουν για λίγο να βγάζουν selfies και να στρέψουν τη ματιά τους στους συνανθρώπους τους, κάνοντας μια πράξη προσφοράς και αυταπάρνησης.

Αυτή η εκστρατεία της Canon, ξεκίνησε με τη δωρεά της Canon Ευρώπης στον Ερυθρό Σταυρό, ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ, η οποία έρχεται να προστεθεί σε μια μακρά σειρά από δωρεές και ενέργειες στήριξης κοινωνικών οργανισμών.

Η συμμετοχή στο κίνημα #selfieless είναι απλή: κάνε την ανιδιοτελή πράξη σου, τράβα μια φωτογραφία της, ανάρτησέ τη στα social media με το #selfieless και διάλεξε τρεις φίλους σου, που πρέπει να κάνουν κι αυτοί το ίδιο. Η πράξη αυτή μπορεί να είναι κάτι απλό και καθημερινό, το οποίο όμως μπορεί να είναι πολύ σημαντικό και σπουδαίο για κάποιους από τους συνανθρώπους μας, όπως:

  • Να πληρώσεις για το γεύμα ενός ξένου
  • Να συμμετάσχεις σε μία αιμοδοσία
  • Να κάνεις τα ψώνια για ένα ηλικιωμένο άτομο
  • Να βοηθήσεις ένα ζευγάρι, κάνοντας μπέιμπι σίτινγκ στο παιδί του
  • Να επισκεφθείς έναν οίκο απόρων για να προσφέρεις με όποιο τρόπο μπορείς

Χιλιάδες καταναλωτές έχουν ήδη αναρτήσει τις δικές τους εικόνες από πράξεις προσφοράς και ανιδιοτέλειας και στη συνέχεια προσκαλούν τους φίλους τους να πράξουν το ίδιο, συνεχίζοντας έτσι αυτή την ιδιότυπη αλυσίδα αγάπης και προσφοράς.

Δίπλα στους πολλούς ανώνυμους φίλους που συνέρρευσαν στο κίνημα #selfieless, ήρθαν να προστεθούν πολλά διάσημα πρόσωπα, που ανταποκρίθηκαν σε αυτή την πρόκληση και μοιράστηκαν στις δικές τους εικόνες, που απεικονίζουν τις δικές τους #selfieless πράξεις προσφοράς.

Σχετικά με την Canon Ελλάδας

Η Canon Ελλάδας αποτελεί μέρος της Canon CEE, του τοπικού οργανισμού πωλήσεων της Canon Europe (RSO) για την Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη, την Κεντρική Ασία και την περιοχή του Καυκάσου. H Canon Ελλάδας φέρνει στους Έλληνες πελάτες τα οφέλη των καταναλωτικών και επαγγελματικών προϊόντων της Canon και προσφέρει ένα εκτενέστατο χαρτοφυλάκιο λύσεων για καταναλωτές και επιχειρήσεις κάθε μεγέθους.

H Canon CEE, ανήκει στον οργανισμό Canon Europe ο οποίος είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη της Canon στην περιοχή EMEA. Οι κύριοι τομείς δραστηριοποίησης της εταιρείας στην περιοχή είναι: Τα επαγγελματικά προϊόντα απεικόνισης και παραγωγής εκτυπώσεων (Business Imaging και Production Printing) όπως επίσης και η διάθεση καινοτόμων προϊόντων για καταναλωτές (φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες, εκτυπωτές, σαρωτές, συσκευές fax και πολυλειτουργικά μηχανήματα). Η Canon προσφέρει επίσης προϊόντα για επαγγελματικές εφαρμογές εικόνας (Φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες, προβολείς, δικτυακές κάμερες και λύσεις τηλεοπτικής παραγωγής) καθώς και συστήματα ιατρικής απεικόνισης (Λύσεις ψηφιακής ακτινογράφησης και οφθαλμολογίας).

Η Canon πραγματοποιεί σημαντικές επενδύσεις στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης, ώστε να προσφέρει τα αρτιότερα εξοπλισμένα και πλέον πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες για την ικανοποίηση των δημιουργικών αναγκών των πελατών της. Από τους ερασιτέχνες φωτογράφους έως τις εταιρείες παραγωγής επαγγελματικών εκτυπώσεων, η Canon επιτρέπει σε κάθε πελάτη να εκφράσει το πάθος του για την εικόνα.

Η εταιρική φιλοσοφία της Canon είναι το Kyosei, που προωθεί “τη συμβίωση και τη συνεργασία για το κοινό καλό”. Η Canon έχει λάβει πιστοποίηση ISO 14001 για τις δραστηριότητές της παγκοσμίως, αποδεικνύοντας ότι διαθέτει υψηλά πρότυπα περιβαλλοντικής διαχείρισης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Canon στην Ελλάδα, επισκεφθείτε την τοποθεσία: http://www.canon.gr/.

* Πηγή: Google 2014

Comments are closed.