• Περισσότεροι από 650 πελάτες και συνεργάτες παρευρέθηκαν στην πρώτη εκδήλωση της Dell EMC στην Ελλάδα
  • Παρουσιάστηκε η πλήρης σειρά λύσεων της Dell EMC σε εκθεσιακό χώρο 2000m2 στο Μέγαρο Μουσικής

Το Dell EMC Forum έλαβε χώρα στις 12 Οκτωβρίου 2016, στην Αθήνα. Ήταν μια ημερίδα που προσέλκυσε το ενδιαφέρον κορυφαίων στελεχών και επαγγελματιών του κλάδου της Πληροφορικής, προσφέροντας τη μοναδική ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να μάθουν πώς η επιχείρησή τους θα ευδοκιμήσει, μέσα σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον συνεχών αλλαγών στο ψηφιακό τοπίο, προετοιμαζόμενοι για νέες εμπειρίες μετασχηματισμού, ενίσχυσης νέων μεθόδων εργασίας, επαναπροσέγγισης των στρατηγικών αναχαίτισης των απειλών με τη χρήση λύσεων που αποφέρουν επιπρόσθετη αξία, αλλά και εκσυγχρονισμό του data center για την αυτοματοποίηση των διαδικασιών και της παροχής υπηρεσιών, καθώς και το μετασχηματισμό των λειτουργιών.

Οι ομιλητές στο Dell EMC Forum ανέπτυξαν το παρόν και το μέλλον του νέου οργανισμού σε λεπτομερείς κεντρικές ομιλίες, καθώς και σε πιο εξειδικευμένες παρουσιάσεις, το σύνολο των οποίων εστίασε σε κρίσιμα ζητήματα, όπως στις λειτουργίες του καναλιού συνεργατών, το μετασχηματισμό των υποδομών Πληροφορικής, το μετασχηματισμό του ανθρώπινου δυναμικού και την αξιοποίηση των αναδυόμενων τεχνολογιών. Περισσότεροι από 650 επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέα προϊόντα και λύσεις στον εκτενή εκθεσιακό χώρο και να γνωρίσουν, πώς η Dell EMC μετασχηματίζει το μέλλον της Πληροφορικής.

Ο πρόεδρος της Dell EMC για την περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, κ. Aongus Hegarty, παρουσίασε τη στρατηγική σημασία της ένωσης της Dell με την EMC, τονίζοντας τα οφέλη και τις ευκαιρίες που προκύπτουν από το σχηματισμό της νέας εταιρείας για συνεργάτες και πελάτες, ενισχύοντας τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς κάθε μεγέθους και κλάδου, επιτρέποντάς τους να μεγιστοποιούν την αποδοτικότητά τους, την ευελιξία και την κερδοφορία τους, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες. Ο κ. Aongus Hegarty υπογράμμισε επίσης τη σημασία της Ελληνικής αγοράς για την εταιρεία, επισημαίνοντας την ευρεία γκάμα καινοτομικών τεχνολογικών λύσεων, που επιτρέπουν στους τοπικούς συνεργάτες και πελάτες να προετοιμαστούν για το μέλλον και να υιοθετήσουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό, αποκτώντας, με αυτόν τον τρόπο, ένα κρίσιμο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Η εκδήλωση υποστηρίχθηκε από τους στρατηγικούς συνεργάτες της Dell EMC, Intel και Microsoft, καθώς και από τους τοπικούς συνεργάτες, οι οποίοι προέβαλαν τις δικές τους λύσεις Πληροφορικής, που βασίζονται σε προϊόντα και τις υπηρεσίες της Dell EMC.

###

Η Dell EMC, τμήμα της Dell Technologies, επιτρέπει στους οργανισμούς να εκσυγχρονίζουν, να αυτοματοποιούν και να μετασχηματίζουν τα data centres τους, χρησιμοποιώντας κορυφαίες λύσεις σε converged υποδομές, servers, συστήματα storage και τεχνολογίες προστασίας δεδομένων. Παρέχει, έτσι, ένα αξιόπιστο υπόβαθρο για τις επιχειρήσεις, ώστε να μετασχηματίσουν τις δομές Πληροφορικής, μέσω της δημιουργίας υβριδικών λύσεων cloud και να μετασχηματίσουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες μέσω της δημιουργίας εφαρμογών cloud και λύσεων big data. Η Dell EMC εξυπηρετεί πελάτες σε 180 χώρες – μέσα στις οποίες συγκαταλέγεται ποσοστό 98 τοις εκατό των εταιρειών Fortune 500 – με το πληρέστερο και πλέον καινοτομικό χαρτοφυλάκιο λύσεων, από τις συσκευές για περιφερειακά συστήματα και κεντρικές υποδομές ΙΤ, έως τις λύσεις στο cloud.

Comments are closed.