• Νέα πλατφόρμα που καθοδηγείται από δεδομένα και βασίζεται στο Circular Board, συνδέει σε πραγματικό χρόνο τις γυναίκες ιδρύτριες επιχειρήσεων με μέντορες, πόρους και εκδηλώσεις, που τις βοηθούν να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους
 • Η μηχανική μάθηση προβλέπει τις ανάγκες του χρήστη και διαχειρίζεται υπερ-στοχευμένο περιεχόμενο, καθώς η Alice συλλέγει πληροφορίες παράλληλα με την συμμετοχή των χρηστών
 • Η τεχνογνωσία από το Circular Board και το δίκτυο για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα της Dell, συνδυάζεται με την τεχνολογία cloud της Pivotal και εξειδίκευση στην ανάπτυξη software, για την λειτουργία αυτής της παγκόσμιας πλατφόρμας

Στις 9 Μαΐου 2017 στο πλαίσιο του Dell EMC World, το Circular Board αποκάλυψε την Alice, την πρώτη πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης για γυναίκες επιχειρηματίες. Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τις Dell και Pivotal και έχει ως αποστολή να βοηθήσει σημαντικά περισσότερες γυναίκες ιδρύτριες να επιτύχουν τους στόχους τους. Οι επιχειρήσεις που ανήκουν σε γυναίκες απασχολούν 7,8 εκατομμύρια εργαζομένους στις ΗΠΑ και παράγουν έσοδα ύψους $1,3 τρισεκατομμυρίων συνολικά, ωστόσο μόλις το 2% των γυναικών επιχειρηματιών στις ΗΠΑ έχουν ξεπεράσει το $1 εκατομμύριο σε έσοδα. Η Alice και οι συνεργάτες της θα βοηθήσουν να ανεβεί αυτό το στατιστικό δεδομένο στο 98%.

“Η Alice είναι ο καλύτερος μέντορας, οδηγός και σύμβουλος μιας γυναίκας ιδρύτριας επιχείρησης. Το υφιστάμενο οικοσύστημα νεοφυών επιχειρήσεων (startups), συνεχίζει να ανακυκλώνει τους πόρους ανάμεσα σε ένα πολύ μικρό ποσοστό καλά δικτυωμένων επιχειρηματιών, κάνοντας δύσκολο σε άλλους ιδρυτές να ελιχθούν”, ανέφερε η Carolyn Rodz, ιδρυτής και CEO του Circular Board. “Η Alice φιλτράρει άμεσα εκατομμύρια πόρους και εξάγει εξατομικευμένο και πιστοποιημένο περιεχόμενο, το οποίο επιτρέπει στις ιδρύτριες, να ανέλθουν στην ανώτερη κλίμακα, ανεξαρτήτως από το που βρίσκονται ή ποιον γνωρίζουν”.

Γνωρίστε την Alice:

Καθοδηγούμενη από data analytics, η Alice είναι μια εικονική βοηθός, η οποία συνδέει τις γυναίκες επιχειρηματίες σε πραγματικό χρόνο, με πόρους που χρειάζονται για την κλιμάκωση των επιχειρήσεών τους και βασίζονται στο περιβάλλον, την τοποθεσία, τον κλάδο, τα έσοδα και τις ιδιαίτερες ανάγκες τους. Καθώς η Alice συλλέγει πληροφορίες, η μηχανική μάθηση της επιτρέπει να προβλέπει τις ανάγκες της ιδρύτριας και να καθοδηγήσει σε σχετιζόμενες πληροφορίες, εκδηλώσεις, μέντορες και σημεία πρόσβασης σε κεφάλαιο και επιχειρησιακά  οικοσυστήματα.

Η Alice προσφέρει τα ακόλουθα:

 • Ένα διαλεκτικό περιβάλλον λειτουργίας για την έκφραση διαφορετικών περιοχών, στις οποίες οι γυναίκες επιχειρηματίες χρειάζονται βοήθεια (π.χ., οικονομικά, νομικά, marketing, τεχνολογία)
 • Στατική και μηχανική μάθηση βασισμένη στις ανάγκες του χρήστη
 • Εξατομικευμένο πίνακα ελέγχου με modules πραγματικού χρόνου, βασιζόμενα στην δραστηριότητα κάθε χρήστη
 • Προφίλ χρήστη με δυνατότητα συλλογής δεδομένων για προσωπικά και εταιρικά δημογραφικά στοιχεία
 • Μια εκτενή βιβλιοθήκη πόρων, δικτύων από διεθνείς εμπειρογνώμονες και ημερολόγιο εκδηλώσεων
 • Ισχυρές σελίδες αναζήτησης με αποθηκευμένα αποτελέσματα και φίλτρα ανά τοποθεσία, κλάδο, ετήσια έσοδα, αριθμό εργαζομένων, χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας και πηγές δημοσίευσης περιεχομένου
 • Μαζική ή μοναδιαία αποστολή πηγών και μεντόρων από έμπιστους συνεργάτες της ομάδας του Circular Board ή ειδικούς, για την εύκολη σταχυολόγηση του περιεχομένου και προτάσεις βασιζόμενες στα analytics

Η σχέση με την Dell Technologies:

Το 2016, το Circular Board προσέγγισε την Dell με μια ιδέα για να αναστατώσει τον κόσμο των νεοφυών επιχειρήσεων, δημιουργώντας ένα εντελώς νέο οικοσύστημα για τις γυναίκες ιδρύτριες. Δεδομένης της δέσμευσής της για τη στήριξη των αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων, η Dell κατέλαβε μια ηγετική θέση στο συμβούλιο με σκοπό να προσφέρει την τεχνογνωσία, το κεφάλαιο και το πνεύμα καινοτομίας, για τη δημιουργία της Alice.

“Η επιχειρηματικότητα βρίσκεται στο DNA της Dell. Αναζητούμε πάντοτε τρόπους για να προσφέρουμε στους επιχειρηματίες τις καλύτερες τεχνολογικές λύσεις και να τους ενισχύσουμε στο νέο κόσμο του ψηφιακού μετασχηματισμού”, ανέφερε η Karen Quintos, EVP and Chief Customer Officer, Dell. “Με την ισχύ του δικτύου της Dell Technologies και την τεχνογνωσία του Circular Board, αξιοποιούμε την καινοτομία για να βοηθήσουμε τις γυναίκες επιχειρηματίες να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους”.

Η Pivotal, η εταιρεία που επιταχύνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό, ανέπτυξε και εγκατέστησε το software για την Alice σχεδόν σε χρόνο-ρεκόρ – ελάχιστα περισσότερο από 3 μήνες μεταξύ της αρχικής σύλληψης και της κυκλοφορίας. Η ομάδα του Circular Board υιοθέτησε με επιτυχία τη μεθοδολογία ανάπτυξης software επόμενης γενιάς της Pivotal, καθώς και την τεχνολογία cloud της Pivotal, για να διασφαλίσει ότι οι δυνατότητες μηχανικής μάθησης της Alice θα εξελίσσονται και θα συνεχίσουν να παρέχουν στοχευμένους πόρους και καθοδήγηση στις γυναίκες επιχειρηματίες.

“Το Circular Board βρίσκεται επικεφαλής στην προσπάθεια στήριξης των γυναικών επιχειρηματιών, έτσι ώστε αυτές να μετατρέψουν τις ιδέες τους σε γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις”, αναφέρει ο Rob Mee, CEO, Pivotal. “Σε συνεργασία μαζί μας, η ομάδα του Circular Board υιοθέτησε με επιτυχία τις μεθόδους και τεχνολογίες επόμενης γενιάς της Pivotal, για να εξασφαλίσει την ευδοκίμηση του οικοσυστήματος και της πλατφόρμας του. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να συνδράμουμε το Circular Board στη σημαντική του αποστολή”.

Διαθεσιμότητα:

Η Alice είναι διαθέσιμη διεθνώς.

Επιπλέον πηγές:

 • Για να γνωρίσετε την Alice επισκεφθείτε: www.helloalice.com
 • Φωτογραφίες, βίντεο και στιγμιότυπα οθόνης διαθέσιμα μέσω του Google Drive
 • Συνδεθείτε με το Circular Board σε Twitter, Facebook, Instagram και Vimeo και με την Alice στο twitter. Ακολουθήστε το #HelloAlice για νέα σχετικά με την κυκλοφορία της Alice.
 • Συνδεθείτε με τους Επιχειρηματίες της Dell σε Twitter και LinkedIn
 • Περισσότερες πληροφορίες στο Dell EMC World και #DellEMCWorld

Σχετικά με το Circular Board
Μέσα σε λιγότερα από δύο χρόνια, το Circular Board έχει βοηθήσει 250 ιδρυτές να προσελκύσουν συνολικά $28 και πλέον εκατομμύρια σε κεφάλαιο, μέσα από το πρώτο σύστημα εικονικής επιτάχυνσης για γυναίκες επιχειρηματίες, φιλοξένησε δύο παγκόσμιες συνόδους, δημιούργησε μια κοινότητα από περισσότερες από 13.000 γυναίκες ιδρύτριες σε έξι ηπείρους και εγκαθύδρισε στρατηγικές συνεργασίες με επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας, κυβερνητικές υπηρεσίες και διεθνή ιδρύματα. Το 2017, το Circular Board κυκλοφόρησε την πρώτη στον κόσμο πλατφόρμα Τεχνητής Νοημοσύνης, για να βοηθήσει τις γυναίκες επιχειρηματίες να επιτύχουν. Πέρσι, το εικονικό σύστημα επιτάχυνσης του Circular Board ανακυρήχθηκε ως το ταχύτερα αναπτυσσόμενο σύστημα επιτάχυνσης για γυναίκες και μειονότητες.

Για να γνωρίσετε την Alice επισκεφθείτε το www.helloalice.com.

Σχετικά με την Dell Inc.
Η Dell Inc, ένα τμήμα της Dell Technologies, παρέχει σε πελάτες κάθε μεγέθους – στους οποίους ανήκει ποσοστό 98% των εταιρειών της λίστας Fortune 500 – ένα εκτενές και καινοτόμο χαρτοφυλάκιο προϊόντων από τις συσκευές για περιφερειακά συστήματα και κεντρικές υποδομές ΙΤ, έως τις λύσεις στο cloud. Η Dell Inc. προσφέρει τις λύσεις client της Dell καθώς και τις λύσεις υποδομών Dell EMC, που επιτρέπουν στους οργανισμούς να εκσυγχρονίσουν, να αυτοματοποιήσουν και να μετασχηματίσουν τα data center τους, ενώ παρέχει στο ανθρώπινο δυναμικό και τους καταναλωτές οτιδήποτε χρειάζεται για ασφαλή συνδεσιμότητα, παραγωγικότητα και συνεργασία από οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή.

Σχετικά με την Pivotal
Η πλατφόρμα  Cloud-Native της Pivotal προωθεί την καινοτομία στο software σε πολλές από τις πλέον διάσημες εταιρείες του κόσμου. Με εκατομμύρια developers σε κοινότητες ανά τον κόσμο, η τεχνολογία της Pivotal αγγίζει δισεκατομμύρια χρήστες, καθημερινά. Μετά από τη διαμόρφωση επί μία δεκαετία της κουλτούρας στην ανάπτυξη software στις πολυτιμότερες εταιρείες της Silicon Valley, σήμερα η Pivotal ηγείται του παγκόσμιου τεχνολογικού κινήματος, μεταμορφώνοντας τον τρόπο που αναπτύσσεται το software.

Σχετικά με το Dell EMC World
Ελάτε μαζί μας, από 8-11 Μαΐου στο Dell EMC World στο Las Vegas, την κορυφαία εκδήλωση της Dell Technologies, η οποία συγκεντρώνει τους επαγγελματίες της τεχνολογίας και του επιχειρηματικού κόσμου, με στόχο τη μεταξύ τους δικτύωση, ανταλλαγή ιδεών και συνεργασία για τη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος. Είναι η πρώτη φορά που όλες οι εταιρείες της οικογένειας Dell Technologies βρίσκονται κάτω από την ίδια στέγη, σε ένα συνέδριο. Συναντήστε τους ειδικούς μας και περισσότερους από 12.000 επαγγελματίες Πληροφορικής και ηγετικά στελέχη επιχειρήσεων, που καθιστούν τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό, πραγματικότητα. Μάθετε περισσότερα στο www.dellemcworld.com και ακολουθήστε το #DellEMCWorld στο Twitter.

Comments are closed.