Τα σημαντικότερα σημεία:
• Επίδειξη προϊόντων βασισμένων στις νεότερες τεχνολογίες της Intel, που καλύπτουν όλο το φάσμα της αγοράς και πλήρης ενημέρωση για το σύνολο των νέων προϊόντων και τεχνολογιών της εταιρείας.
• Επεξεργαστές 6ης γενιάς Intel® Core™ διαθέσιμοι για όλους τους καταναλωτές σε συστήματα από διεθνείς κατασκευαστές, αλλά και ελληνικές εταιρείες.
• Εξαιρετικό ενδιαφέρον για τις νέες λύσεις φορητότητας από τις ταμπλέτες έως τα συστήματα 2-σε-1, τις νέες προτάσεις desktop και τις υποδομές πληροφορικής, αλλά και νέες πλατφόρμες/ εφαρμογές για τις Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις όπως το Intel Small Business Advantage.
• Παρουσίαση των λύσεων ασφαλείας της Intel, των εκπαιδευτικών προϊόντων και της προστιθέμενης αξίας του προγράμματος συνεργατών της εταιρείας.

Αθήνα, 09 Νοεμβρίου 2015 – Την ετήσια εκδήλωση Intel Technology Conference για το κανάλι συνεργατών της, διοργάνωσε η Intel την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής. Οι παρουσιάσεις από στελέχη της Intel και ομιλητές των χορηγών της εκδήλωσης, επικεντρώθηκαν στις νεότερες τεχνολογίες αιχμής της Intel και τα κορυφαία προϊόντα που βασίζονται σε αυτές. Η φετινή διοργάνωση του Intel Technology Conference συνέπεσε με την 50η επέτειο από τη διατύπωση του Νόμου του Moore, η οποία εκφράσθηκε από τον συνιδρυτή της Intel, Gordon Moore και σηματοδοτεί, ακόμη και στις μέρες μας, τους ταχύτατους ρυθμούς με τους οποίους αναπτύσσεται η ψηφιακή τεχνολογία, στην κορυφή της οποίας βρίσκονται σταθερά οι καινοτόμες λύσεις και τα πρωτοποριακά προϊόντα της Intel.

Την εκδήλωση υποστήριξαν από τη θέση του Platinum sponsor η HP και η Microsoft , ενώ οι εταιρείες Cisco, Dell, Lenovo και Intel Security από τη θέση του Gold sponsor. Οι εταιρείες ASrock, Asus (εκπροσωπούμενη απο την Westnet), MSI και Toshiba και οι τρεις διανομείς της Intel στην Ελλάδα, InfoQuest, Logicom και Oktabit, υποστήριξαν την εκδήλωση από τη θέση του Silver sponsor. Χορηγός επικοινωνίας ήταν το περιοδικό Tech Channel Partner.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις για τις δυνατότητες και τις καινοτομίες που εισάγουν οι επεξεργαστές Intel® Core™ 6ης γενιάς, με τα νέα πρότυπα απόδοσης και ενεργειακής αποδοτικότητας για συστήματα προσωπικών υπολογιστών και φορητών συστημάτων.

Το ευρύ οικοσύστημα λύσεων σε επίπεδο φορητών συσκευών, από κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες, έως τις νεότερες προτάσεις φορητών συστημάτων 2-in-1, notebooks εξαιρετικά μεγάλων επιδόσεων αλλά και λύσεις για επιχειρησιακές εφαρμογές ΙΤ, παρουσιάστηκε στον εκθεσιακό χώρο της εκδήλωσης.

Το κανάλι συνεργατών της Intel στην Ελλάδα αριθμεί περισσότερες από 1.000 επιχειρήσεις, οι οποίες μεταπωλούν προϊόντα τεχνολογίας, παρέχοντας λύσεις σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, επαγγελματίες και οικιακούς χρήστες. Η Intel, στο πλαίσιο του διεθνούς προγράμματος συνεργατών της, παρέχει εργαλεία εκπαίδευσης, τεχνικής υποστήριξης και προώθησης πωλήσεων, μέσω του σχετικού portal συνεργατών, βοηθώντας τους συνεργάτες της να σχεδιάσουν λύσεις που βασίζονται στις τεχνολογίες Intel.

Comments are closed.