• Πολυάριθμες επιλογές, που καλύπτουν επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και παρέχουν προηγμένες λύσεις ασύρματης συνδεσιμότητας

• Ιδανικές λύσεις για πολυκαταστήματα, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, αίθουσες διαλέξεων σε σχολεία και πανεπιστήμια, βιομηχανίες, μεγάλα γραφεία

• Κορυφαίο hardware, ανώτερο επίπεδο δικτυακής και φυσικής ασφάλειας, υλικά υψηλής αντοχής, καλαίσθητος και διακριτικός σχεδιασμός

Αθήνα – 12 Ιουνίου 2015 – Η TP-LINK®, ο κορυφαίος πάροχος δικτυακών προϊόντων για τους καταναλωτές και τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, παρουσιάζει το νέο ευρύ χαρτοφυλάκιο ασύρματων access points. Τα νέα προϊόντα καλύπτουν χώρους οποιασδήποτε έκτασης για οργανισμούς και επιχειρήσεις, παρέχοντας μοναδικό συνδυασμό απόδοσης, αξιοπιστίας, ασφάλειας και κόστους.

Με τον τρόπο αυτό, τα προϊόντα της TP-LINK συμβάλλουν στην υψηλή παραγωγικότητα των χρηστών που συνδέονται ασύρματα σε περιβάλλοντα μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Ακόμη, διασφαλίζουν τον υψηλό βαθμό ικανοποίησης πελατών σε χώρους που προσφέρουν ασύρματη πρόσβαση, όπως ξενοδοχεία ή εστιατόρια, τα οποία με τον τρόπο αυτό μπορούν να διαφοροποιηθούν από τον ανταγωνισμό τους.

Η διακριτική σχεδίαση των enterprise-class access points της TP-LINK® επιτρέπει την τοποθέτησή τους σε οροφές ή τοίχους, με τρόπο που η παρουσία τους να γίνεται ανεπαίσθητη και να δένει με τον αρχιτεκτονικό περίγυρο. Παράλληλα, η θύρα PoE επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση και τροφοδοσία με χρήση Ethernet καλωδίωσης με μήκος έως και 100 μέτρα.

Αξιοποιώντας chipsets δικτυακών λειτουργιών Qualcomm Atheros, επιτυγχάνονται σταθερά υψηλές ταχύτητες μεταγωγής δεδομένων στα 300 ή 600 Mbps. Υπάρχει δυνατότητα λειτουργίας σε διπλό εύρος συχνοτήτων (2,4 & 5 GHz), ενώ η επιλογή επιπρόσθετης θύρας Gigabit Ethernet, επεκτείνει τις δυνατότητες δικτύωσης.

Ο εύκολος, όσο και αποτελεσματικός έλεγχος όλων των εγκατεστημένων access points γίνεται με τη βοήθεια κεντρικού software διαχείρισης, το οποίο παρέχεται δωρεάν. O software controller μπορεί να διαχειριστεί εκατοντάδες Access Points όλων των σειρών EAP ταυτόχρονα, παρέχοντας τις παρακάτω δυνατότητες:

• Κεντρική πλατφόρμα διαχείρισης: Παραμετροποίηση, αναβαθμίσεις και αυτόματος συγχρονισμός όλων των EAP access points
• Οπτικοποιημένη παρουσίαση όλων των δικτυακών συσκευών σε χάρτες που μπορούν να εισαχθούν στην πλατφόρμα
• Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο δεδομένων που αφορούν τα Access Points, τις συνδεδεμένες συσκευές, το δίκτυο και παροχή στατιστικών δεδομένων σε γραφικές παραστάσεις
• Έλεγχος πρόσβασης μέσω ενός portal που μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις απαιτήσεις
• Η λειτουργία του access point μπορεί να ρυθμιστεί σε κατάσταση αυτόνομης λειτουργίας ή ελεγχόμενης διαχείρισης, ανάλογα με την πολυπλοκότητα του δικτύου και το μέγεθος της επιχείρησης. Επίσης, τα enterprise-class access points της TP-LINK® προσαρμόζονται σε μελλοντικές ανάγκες υποστήριξης περισσότερων χρηστών, χάρη στη λειτουργία Εξισορρόπησης Φορτίου, με την οποία διασφαλίζεται η παροχή αναγκαίου bandwidth στους χρήστες. Επιπλέον, η υποστήριξη της λειτουργίας QoS διασφαλίζει τη σωστή προτεραιότητα των απαιτητικών εφαρμογών data, voice και video, ανάλογα με τις εκάστοτε απαιτήσεις της επιχείρησης

Η τήρηση υψηλών προδιαγραφών ασφαλείας, σύμφωνα με το αυστηρό πρότυπο UL2043, είναι δυνατή χάρη στα υλικά LSOH (Low Smoke Zero Halogen) με τα οποία κατασκευάζονται τα enterprise-class access points της TP-LINK®. Παράλληλα, ο μελετημένος τους σχεδιασμός, τα καθιστά ανθεκτικά σε αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες, αδιάβλητα από σκόνη και ρύπους, ενώ η ύπαρξη θύρας ασφαλείας Kensington, τα προστατεύει από κλοπή.

TP-LINK® EAP110 – 300Mbps Ασύρματο N Access Point Οροφής: προσιτή επιλογή για επαγγελματικές εγκαταστάσεις

Το TP-LINK® EAP110 – 300Mbps Ασύρματο N Gigabit Access Point Οροφής: προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα ενός στιβαρού access point κλάσης enterprise, στους μικρότερους business users. Το TP-LINK® EAP110 διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της σειράς enterprise-class access points της TP-LINK®, όπως απλή εγκατάσταση με ένα μοναδικό καλώδιο στη θύρα Passive PoE, multi-SSIDs, Δέσμευση Πύλης, υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας με ειδικό software διαχείρισης, διαχείριση πολλαπλών access points κ.ά.

Στόχος του μοντέλου TP-LINK® EAP110 είναι η οικονομική κάλυψη των αναγκών του επαγγελματικού πελάτη, χωρίς να θυσιάζεται κανένα χαρακτηριστικό ασφαλείας, ποιότητας και διαχείρισης.

Σημεία υπεροχής:

• Παροχή EAP Controller Software που επιτρέπει στους διαχειριστές να ελέγχουν άνετα, εκατοντάδες EAPs
• Υποστήριξη Passive PoE για άνετη και οικονομική εγκατάσταση
• Απλή και διακριτική εγκατάσταση σε οροφή ή τοίχο
• Σταθερή ταχύτητα 300Mbps για αδιάλειπτη παροχή ασύρματης κάλυψης
• Λειτουργία Δέσμευσης Πύλης που παρέχει βολική διαπίστευση χρηστών που εισέρχονται ως επισκέπτες στο δίκτυο
• Υποστήριξη ασφαλούς διαπίστευσης WPA/WPA2-enterprise, 802.1X με RADIUS και αναχαίτιση προσπαθειών μη εγκεκριμένης εισόδου
• Απονομή πολλαπλών SSID για εσωτερική διαίρεση του δικτύου, προς εξυπηρέτηση διαφορετικών ομάδων χρηστών
• Εξισορρόπηση φορτίου που επιτρέπει τη χρήση του δικτύου από πολλούς χρήστες, χωρίς να μειώνεται η απόδοση
• Συμβατότητα με συσκευές 802.11 b/g/n
• Υιοθέτηση υλικών κατασκευής Low Smoke Zero Halogen (LSOH) για συμμόρφωση με τις προδιαγραφές ασφαλείας UL2043
• Δυνατότητα λειτουργίας σε πολλαπλές καταστάσεις, αυτόνομης ή μέσω κεντρικής διαχείρισης, ανάλογα με τις εκάστοτε απαιτήσεις
• Ρύθμιση προτεραιότητας QoS για εφαρμογές data, voice και video, με σκοπό τη δέσμευση bandwidth, ειδικά για τις πιο κρίσιμες εφαρμογές της επιχείρισης
• Ειδική σχεδίαση κατά της σκόνης και των ρύπων, που εγγυάται τη μακρόχρονη και απροβλημάτιστη λειτουργία της συσκευής

TP-LINK® EAP120 – 300Mbps Ασύρματο N Gigabit Access Point Οροφής: προηγμένη λύση επαγγελματικής δικτύωσης

Το TP-LINK® EAP120 – 300Mbps Ασύρματο N Gigabit Access Point Οροφής, παρέχει όλα τα προαναφερθέντα πλεονεκτήματα του μοντέλου TP-LINK® EAP110, αλλά προσφέρει ακόμη περισσότερες μοναδικές δυνατότητες, για επαγγελματικούς πελάτες που έχουν ακόμη υψηλότερες απαιτήσεις και ιδιαίτερες ανάγκες δικτύωσης.

To EAP120 υποστηρίζει PoE (802.3af) για εύκολη και εργονομική εγκατάσταση.

Επιπλέον, το TP-LINK® EAP120 διαθέτει διπλή κεραία μεγαλύτερης απολαβής 4dBi, σε σύγκριση με τα 3dBi του μοντέλου TP-LINK® EAP110, με σκοπό την κάλυψη ακόμη μεγαλύτερων επαγγελματικών χώρων.

Μια άλλη επιπρόσθετη δυνατότητα είναι η παροχή θύρας Gigabit Ethernet, σε αντίθεση με τη θύρα 10/100Μbps, του μοντέλου TP-LINK® EAP110, η οποία ταιριάζει σε περισσότερο απαιτητικά περιβάλλοντα εργασίας.

TP-LINK® EAP220 – 600Mbps Ασύρματο Dual Band N Gigabit Access Point Οροφής: κορυφαία λύση ασύρματης δικτύωσης, υψηλών απαιτήσεων

Για την κάλυψη ακόμη μεγαλύτερων αναγκών ασύρματης δικτύωσης μεγάλων εργασιακών χώρων, οργανισμών, εμπορικών και παραγωγικών εγκαταστάσεων, υπάρχει το high-end μοντέλο TP-LINK® EAP220, το οποίο προσθέτει ακόμη περισσότερα χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα, σε σχέση με τα δύο προηγούμενα μοντέλα.

Το TP-LINK® EAP220 είναι σε θέση να λειτουργήσει σε διπλή μπάντα συχνοτήτων, τόσο στα 2,4 όσο και στα 5GHz, επιτυγχάνοντας έτσι ευελιξία και υψηλότερες ταχύτητες ασύρματης δικτύωσης, της τάξης των 600Μbps.

Επίσης, σε σχέση με τα 8 SSIDs που μπορούν να αποδοθούν σε δίκτυα με τα μοντέλα TP-LINK® EAP110 και EAP120, το TP-LINK® EAP220 μπορεί να υποστηρίξει μέχρι και 16 διαφορετικά SSIDs. Έτσι επιτυγχάνεται ακόμη μεγαλύτερη εσωτερική ομαδοποίηση του εταιρικού δικτύου.

Διαθεσιμότητα και τιμές

Όλα τα παραπάνω προϊόντα της TP-LINK, είναι άμεσα διαθέσιμα από τα σημεία λιανικής πώλησης στο ευρύτατο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας και καλύπτονται από εγγύηση 3 ετών.
Ενδεικτικές τιμές λιανικής:
TP-LINK® EAP110: € 69,9
TP-LINK® EAP120: € 139,9
TP-LINK® EAP220: € 209,9

Comments are closed.