Αθήνα, 27 Νοεμβρίου 2017 – Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Canon, την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στον πολυχώρο Τzaferi 16 στον Κεραμεικό, για τη βράβευση της νικήτριας του διαγωνισμού Summer Stories.

Τριάντα (30) υπέροχες φωτογραφίες, οι δημιουργικές εμπνεύσεις των συμμετοεχόντων στο διαγωνισμό, εκτέθηκαν σε ειδικό χώρο και «ταξίδεψαν» τους θεατές στις διαδρομές και τις αναμνήσεις της καλοκαιρινής περιόδου. Η νικήτρια του διαγωνισμού, κέρδισε μία δωροεπιταγή για ταξίδια αξίας 10.000 ευρώ. Η απονομή του βραβείου πραγματοποιήθηκε από τον Country Manager της Canon Greece, κο Σωτήρη Παπαχρηστόπουλο.

O διαγωνισμός Summer Stories υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του λανσαρίσματος της νέας πανευρωπαϊκής καμπάνιας της Canon, “Live for the Story”, την οποία το κοινό αγκάλιασε με ιδιαίτερη θέρμη. Η καμπάνια, η οποία έχει σχεδιαστεί για διάφορα μέσα και τα κοινωνικά δίκτυα με το βασικό μήνυμα “Live for the story”, εμφανίζεται σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας συμπεριλαμβανομένου του website και όλων των ενεργειών ηλεκτρονικής επικοινωνίας της εταιρείας. Αξίζει να σημειωθεί πως η ενοποιημένη αυτή καμπάνια έχει αναπτυχθεί με στόχο να δώσει έμπνευση στους ανθρώπους να καταγράψουν τις ιστορίες, που δημιουργούν καθημερινά!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Business Development Manager της Canon Ελλάδος, κος Δρόσος Δρόσος ανακοίνωσε τη νέα καμπάνια της Canon, “Different Stories” (www.canon.gr/differentstories). Πρόκειται για ένα κάλεσμα στους λάτρεις της φωτογραφίας μέσα από τη σελίδα της Canon στο Facebook, για να αποτυπώσουν τις δικές τους ιστορίες, χρησιμοποιώντας διαφορετικούς φακούς, σε διαφορετικές θεματικές ενότητες φωτογράφησης. Η καμπάνια θα ολοκληρωθεί στο τέλος του ερχόμενου Ιανουαρίου και θα βραβευτούν οι καλύτερες φωτογραφίες για τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες που αφορούν στις εξής θεματικές ενότητες: φωτογράφηση σκηνών δράσης, φωτογράφηση στην πόλη, πορτέτα και ταξίδια (hashtags: #actionlover, #citylover, #portraitlover, #travellover).

Τέλος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο αναγνωρισμένος επαγγελματίας φωτογράφος Canon Photographer Λουκάς Χαψής, παρουσίασε εντυπωσιακές λήψεις από φωτογράφιση της ολικής έκλειψης ηλίου, τις οποίες τράβηξε τον περασμένο Αύγουστο, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Comments are closed.