Αθήνα, 8 Maΐου 2017 –  Η Canon Europe, πρωτοπόρος στις λύσεις απεικόνισης, παρουσιάζει μια εντυπωσιακή ενιαία καμπάνια επικοινωνίας στην έκθεση FESPA 2017, με στόχο να δείξει τον τρόπο, με τον οποίον, ποικίλες τεχνολογίες και εφαρμογές μπορούν να βοηθήσουν τους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης (PSPs), να διευρύνουν το χαρτοφυλάκιό τους, έτσι ώστε να ανταποκριθούν στις διαφορετικές ανάγκες των αγοραστών εκτυπώσεων, δημιουργώντας παράλληλα, νέες ευκαιρίες για έσοδα.

Αυτή η υποθετική καμπάνια λανσαρίσματος για λογαριασμό εταιρείας ομορφιάς, παρουσιάζει τα προϊόντα εκτύπωσης όλων των λύσεων σε ευρύ και μικρό φορμά, και χρησιμοποιεί ειδική, κατά παραγγελία, εικονογράφηση, από τον φωτογράφο και κινηματογραφιστή Clive Booth, με στόχο να βοηθήσει τους PSPs να οραματιστούν πως θα ενοποιήσουν διαφορετικές εφαρμογές εκτύπωσης, και να δημιουργήσουν συνεκτικές καμπάνιες πολλαπλών καναλιών.

Χάρη στην πανέμορφη απεικόνιση των τεσσάρων στοιχείων, Γης, Αέρα, Φωτιάς και Νερού, μέσα από εικόνες που τραβήχτηκαν  με τη βοήθεια των πλέον προηγμένων φωτογραφικών μηχανών και φακών Canon EOS, η καμπάνια περιλαμβάνει 19 διακριτές εφαρμογές, που παρουσιάζουν εσωτερικό διάκοσμο, συσκευασία, εσωτερικές και εξωτερικές πινακίδες, POS και πόστερ, βιομηχανικά και λειτουργικά, φωτογραφικά και καλλιτεχνικά, καθώς και κατά παραγγελία υλικά επικοινωνίας.

Ο Mathew Faulkner, Applications Development Senior Manager, Canon Europe, εξηγεί: “Στον έντονα ανταγωνιστικό τομέα των εκτυπώσεων, είναι επιτακτικό για τους PSPs σε ευρύ φορμά να διαφοροποιηθούν και να δείξουν πως μπορούν να προσδώσουν προστιθέμενη αξία σε κάθε πελάτη, μέσα από την πλήρη κατανόηση της ενημέρωσης από αυτόν, και μιας ολοκληρωμένης και δημιουργικής απάντησης”.

“Αυτή η θεωρητική καμπάνια αποτελεί απτό παράδειγμα της υποστήριξης της Canon προς κάθε PSP, είτε αυτός ειδικεύεται σε εφαρμογές για ευρύ (wide) φορμά, ή προς το παρόν τοποθετείται στην αγορά ως πάροχος πιο γενικών υπηρεσιών εκτύπωσης, με στόχο να απελευθερώσει τις δημιουργικές και εμπορικές του δυνατότητες. Η καμπάνια θα μας βοηθήσει να καθοδηγήσουμε τους PSPs που θα μας επισκεφθούν, για το πως θα επιτύχουν την εξέλιξη της επιχείρησής τους, δείχνοντάς τους τις πολλές ευκαιρίες που υπάρχουν, αναφορικά με τη διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων που προσφέρουν στους πελάτες τους, και περιγράφοντας τον τρόπο με τον οποίο, οι λελογισμένες επενδύσεις στις τεχνολογίες σε ευρύ ή μικρότερο φορμά μπορούν να τους βοηθήσουν να διαφοροποιηθούν, να εμβαθύνουν τις σχέσεις με τους πελάτες, και να ενισχύσουν την κερδοφορία”.

Οι εφαρμογές, που παράγονται επί τόπου στο περίπτερο στην έκθεση FESPA 2017, περιλαμβάνουν:

 

Εσωτερική διακόσμηση

 • Επαναλαμβανόμενο μοτίβο και εξατομικευμένες ταπετσαρίες, τυπωμένες με το νέο πιεστήριο roll-to-roll Océ Colorado 1640 64-ιντσών και το Océ ColorWave 700, χρησιμοποιώντας την αυτοκόλλητη ταπετσαρία IJM678 Canon Self Adhesive Wallcovering, φινιρισμένη με το Fotoba XLD-170 WP.
 • Γραφικά δαπέδου για σήμανση και διαφημιστικές εφαρμογές, τυπωμένες με το Océ Colorado 1640, χρησιμοποιώντας τα μέσα γραφικών δαπέδου με υφή Canon’s IJM684 Textured floor graphic media, φινιρισμένα με το Océ ProCut, χρησιμοποιώντας το νέο σύστημα Océ Auto Pilot.

 

Συσκευασία

 • Συσκευασία με χαρτόνι, τυπωμένη στο Océ Arizona 1280 GT, χρησιμοποιώντας μέσα Invercote και φινιρισμένα στο Océ ProCut.
 • Εξατομικευμένοι φάκελοι για κατά παραγγελία προώθηση προϊόντων, τυπωμένα στο Océ Arizona 1280 GT, χρησιμοποιώντας χαρτόνι με πτυχώσεις E flute, φινιρισμένο στο Océ ProCut.

 

Πινακίδες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

 • Πινακίδες για εφαρμογές με οπίσθιο φωτισμό για διαφήμιση και προώθηση υψηλής αξίας και ποιότητας, τυπωμένης στο Océ Arizona 1280 GT και το Océ Colorado 1640, χρησιμοποιώντας οπισθοφωτιζόμενο φιλμ IJM637 Backlit Film, με φινίρισμα στο Océ ProCut.
 • Αναρτώμενα πανό για καταστήματα και διαφημίσεις, τυπωμένα στο Océ Colorado 1640, Océ ColorWave 700 και Océ ColorWave 910, χρησιμοποιώντας το πανό IJM545C Polyprop Banner, με φινίρισμα στο Fotoba XLD-170 WP.
 • Δομικές επιγραφές 3D εσωτερικού χώρου, για πλοήγηση και διαφήμιση, τυπωμένες στο Océ Arizona 6170 XTS, χρησιμοποιώντας πίνακα επιγραφής Katz Display Board, με φινίρισμα στο Océ ProCut.
 • Διαφημιστικό φιλμ παραθύρου τυπωμένου στο Océ Arizona 1280 GT και Océ Colorado 1640, χρησιμοποιώντας κολλητικό φιλμ παραθύρων IJM683 Window Cling Film, με φινίρισμα στο Océ ProCut.

 

POS και πόστερ

 • Προωθητικά διαφημιστικά πόστερ τυπωμένα στο Océ Colorado 1640, Océ ColorWave 700, Océ ColorWave 910 και imagePROGRAF PRO-6000S, χρησιμοποιώντας μια ποικιλία μέσων πόστερ και φωτογραφίας της Canon, με φινίρισμα στο Fotoba XLD-170 WP.
 • Εξατομικευμένα σταντ σημείων πώλησης τυπωμένα στο Océ Arizona 6170 XTS, χρησιμοποιώντας χαρτόνι με πτυχώσεις B flute, με φινίρισμα στο Océ ProCut.

 

Φωτογραφία και εφαρμογές καλών τεχνών

 • Εκτυπώσεις φωτογραφικών και εικαστικών θεμάτων μονής και διπλής όψης, δημιουργημένες στο imagePROGRAF PRO-4000, imagePROGRAF PRO-6000S και DreamLabo 5000, χρησιμοποιώντας μια γκάμα υψηλής ποιότητας φωτογραφικών μέσων μονής και διπλής όψης από την Canon.

 

Εφαρμογές για βιομηχανικές και λειτουργικές ανάγκες

 • Εξατομικευμένα συμπαγή κατοπτρικά καλύμματα τυπωμένα στο Océ Arizona 1280 GT, χρησιμοποιώντας βουρτσισμένο ασημένιο (Brushed Silver) Dibond, φινιρισμένα στο Océ ProCut.

 

Κατά παραγγελία υλικά επικοινωνίας

 • Καρτ ποστάλ A5 και μεγάλου μήκους (105 x 297mm) για direct mail, τυπωμένες στο imagePRESS C750, χρησιμοποιώντας το χαρτί Canon Top Colour Zero Paper 300gsm.

Αμφίπλευρης δίπλωσης (Gatefold) προωθητικά έντυπα (συμπεριλαμβανομένων επιλογών για προσφορά εξατομικευμένων vouchers), τυπωμένα στο imagePRESS C750, χρησιμοποιώντας μέσα Canon Top Coated Plus Gloss FSC.

Comments are closed.