Océ ColorWave 700

Αθήνα 20 Δεκεμβρίου, 2017 – Η Canon Europe, παγκόσμια πρωτοπόρος στις λύσεις απεικόνισης, ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι η τεχνολογία της, Océ CrystalPoint έχει φτάσει ένα σημαντικό ορόσημο καθώς 10.000 Océ μηχανές ColorWave, βασισμένες σε αυτήν την τεχνολογία, έχουν εγκατασταθεί σε όλον τον κόσμο.

Το 2008, η εμφάνιση της τεχνολογίας Océ CrystalPoint σήμανε την απαρχή του χαρτοφυλακίου Océ ColorWave, μιας οικογένειας απαρτιζόμενης από ευέλικτους, υψηλής παραγωγικότητας έγχρωμους εκτυπωτές μεγάλου φορμά. Χάρη στην τεχνολογία Océ CrystalPoint, οι πελάτες επωφελούνται από τις βέλτιστες ιδιότητες τόσο της τεχνολογίας εκτύπωσης inkjet, όσο και εκείνης με γραφίτη, όπως ευκρινείς, υψηλής ποιότητας, αδιάβροχες ασπρόμαυρες και έγχρωμες εκτυπώσεις, ακόμη και σε οικονομικά μέσα χωρίς επίστρωση, αλλά και σε ανακυκλωμένο χαρτί. Είναι ιδανικοί για μια ευρεία γκάμα εφαρμογών, μεταξύ των οποίων σχέδια CAD, χάρτες και πόστερ. Οι αξιόπιστες εκτυπώσεις, οι οποίες στεγνώνουν άμεσα, είναι ιδανικές για εξωτερική χρήση μικρής διάρκειας.

Το τρίτο κύμα

Οι εκτυπωτές Océ ColorWave 500 και 700 αποτελούν την τρίτη γενιά εκτυπωτών που βασίζονται στην τεχνολογία Océ CrystalPoint. Είναι σχεδιασμένοι έτσι ώστε να εξυπηρετήσουν μια ευρεία γκάμα εφαρμογών υψηλής ποιότητας, υποστηρίζοντας έτσι τους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης in-house ή και σε ομάδες εργασίας εξ αποστάσεως, καθώς και κεντρικές εγκαταστάσεις παραγωγής εκτυπώσεων. Ο Océ ColorWave 500 υποστηρίζει CAD, χάρτες και και εφαρμογές παραγωγής στους κλάδους των κατασκευών, της αρχιτεκτονικής, της δόμησης, του σχεδίου και της παραγωγής εκτυπώσεων. Ο Océ ColorWave 700 εξυπηρετεί καλύτερα τις επιχειρήσεις που έχουν ανάγκη από μεγαλύτερο όγκο εκτυπώσεων, όπως παρόχους εκτυπώσεων, σημάνσεων και πινακίδων, καθώς και in-house εφαρμογές εκτύπωσης σε κλάδους όπως τα καταστήματα λιανικής, ο ξενοδοχειακός τομέας, εφαρμογές σε συστήματα POS, στην εκπαίδευση και τους κυβερνητικούς οργανισμούς. Αμφότεροι οι εκτυπωτές παρέχουν ενσωμάτωση σε περιβάλλοντα cloud, υποστήριξη πολλαπλών χρηστών, ασφαλή ροή εργασίας, προαιρετικό ενσωματωμένο σαρωτή και μια σειρά από επιλογές ενσωματωμένων συσκευών εξόδου. Η ρύθμιση πολλαπλών ρολών των Océ ColorWave 500 και 700 τους δίνει τη δυνατότητα να φέρουν σε πέρας διαφορετικές εργασίες, χωρίς να χρειάζεται η ενδιάμεση εναλλαγή ρολών. Η βολική σουίτα software Océ ClearConnect επιτρέπει στους πελάτες έχουν τα έγγραφά τους στον τόπο και το χρόνο που τα χρειάζονται.

Πώς λειτουργεί το Océ CrystalPoint;

Με την αξιοποίηση του γνωστού γραφίτη Océ TonerPearls, η τεχνολογία Océ CrystalPoint λειτουργεί βάσει της αρχής Solid In – Solid out, με αποτέλεσμα τη διατήρηση ενός καθαρού συστήματος, χωρίς τον κίνδυνο ρύπανσης του αέρα από σωματίδια. Ο ειδικός γραφίτης Océ TonerPearls διατίθεται σε διαφανή cartridges, έτσι ώστε μπορείτε ανά πάσα στιγμή να βλέπετε την υπολειπόμενη ποσότητα γραφίτη ανά χρώμα, στο σύστημα. Ο γραφίτης Océ TonerPearls εισάγεται στο σύστημα, θερμαίνεται και μετατρέπεται σε τζελ, το οποίο με τη σειρά του διοχετεύεται πάνω στο μέσο, από τη συσκευή απεικόνισης. Τα σταγονίδια του τζελ τοποθετούνται με εξαιρετική ακρίβεια και διατηρούν το σχήμα τους ακόμη και πάνω σε ανακυκλωμένο χαρτί. Αυτό εγγυάται υψηλής ευκρίνειας και ποιότητας εκτύπωση, χωρίς παραμορφώσεις στην περιφέρεια των κουκίδων.

Σήμερα, ένα χρόνο πριν τη 10η επέτειό της, η τεχνολογία Océ CrystalPoint βρίσκεται στην καρδιά των προϊόντων Océ ColorWave. 10.000 εκτυπωτικές μηχανές βασιζόμενες στην τεχνολογία Océ CrystalPoint βρίσκονται εγκατεστημένες, εξυπηρετώντας μια πλειάδα ευχαριστημένων χρηστών, σε όλον τον κόσμο.

Ο Carel Raijmakers, Director, Industrial & Production Solutions Imaging Supplies, AEC&M and TDS, Canon Europe σχολιάζει σχετικά, «Η τεχνολογία Océ CrystalPoint έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να εξυπηρετεί τους πελάτες, παρέχοντάς τους μια εξαιρετική γκάμα δημιουργικών εφαρμογών. Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπει κανείς την τεράστια επιτυχία της σειράς των εκτυπωτών ColorWave κατά την τελευταία δεκαετία, η οποία βοηθά τους πελάτες να επεκτείνουν τις παραγωγικές δυνατότητές τους, ακόμη περισσότερο. Με την ανάτπυξη ενός εκτυπωτή, ο οποίος μπορεί να παράγει μεγάλο όγκο έγχρωμων εκτυπώσεων χωρίς παραχωρήσεις στην ποιότητα, και μάλιστα με εκτυπώσεις άμεσου στεγνώματος, οι πελάτες επωφελούνται από εκτυπώσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα, ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους».

 

Comments are closed.