Αθήνα, 7 Νοεμβρίου, 2016 – H Dell ανακοινώνει μια νέα προσθήκη στην αναγνωρισμένη οικογένεια των XPS laptops, τα οποία προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα, προηγμένη αισθητική και μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά στην κατηγορία τους. Το νέο XPS αποτελεί το μικρότερο laptop στον κόσμο με οθόνη 13 ιντσών, για την απόλυτη οπτική εμπειρία.

Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο με γνώμονα την κορυφαία απόδοση, φορητότητα και ποιότητα εικόνας, το νέο XPS 13 είναι το μικρότερο laptop 13 ιντσών στον κόσμο, με οθόνη InfinityEdge, η οποία πρακτικά δεν έχει περιθώρια. Τώρα προσφέρει ακόμη περισσότερη ισχύ, διάρκεια μπαταρίας, καθώς και μια καλαίσθητη απόχρωση Rose Gold που έρχεται να προστεθεί στην Silver.

Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται:

  • Νέα, πανέμορφη απόχρωση Rose Gold.
  • Νέοι, ισχυροί επεξεργαστές 7ης γενιάς Intel Core.
  • Νέα, μεγαλύτερη μπαταρία 60WHr, που αποδίδει μεγαλύτερη διάρκεια, μέχρι και 22 ώρες

για οθόνη FHD και μέχρι 13 ώρες1 σε οθόνη QHD+.

  • Νέα τεχνολογία Killer 1535 Wireless-AC για γρήγορη και σταθερή σύνδεση WiFi.
  • Την premium οθόνη InfinityEdge, πρακτικά χωρίς περιθώρια, σε αναλύσεις Full HD ή UltraSharp QHD+, που παρέχεται αποκλειστικά από την Dell.
  • Εκπληκτική οθόνη 13,3 ιντσών σε πλαίσιο 11 ιντσών.
  • Το μικρότερο notebook 13 ιντσών στον πλανήτη, μικρότερο κατά 17 τοις εκατό από ανταγωνιστικά μοντέλα2. Βάρος που ξεκινά από τα 1,2 κιλά και πάχος που κυμαίνεται μεταξύ 9 και 15 χιλιοστών.
  • Προηγμένη ποιότητα κατασκευής με χρήση κατεργασμένου αλουμινίου, ανθρακονημάτων και Corning Gorilla Glass, για απίστευτη ανθεκτικότητα και μοναδική αισθητική.

Προστατεύστε την τεχνολογία σας, οπουδήποτε κι αν πάτε, χάρη στο Dell Premium Support, την υπηρεσία της Dell για καταναλωτές. Η Dell είναι η πρώτη και μοναδική εταιρεία που συνδυάζει προληπτική αυτοματοποιημένη υποστήριξη και πρόσβαση 24/7 σε εξειδικευμένους τεχνικούς, τεχνική υποστήριξη στο χώρο του πελάτη την επόμενη εργάσιμη ημέρα μετά από απομακρυσμένη διάγνωση, και υποστήριξη τόσο για ζητήματα hardware, όσο και για software.3

Τιμές και διαθεσιμότητα

Το XPS 13 είναι ήδη διαθέσιμο στην Ελλάδα από καταστήματα λιανικής και το δίκτυο συνεργατών της Dell, με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης από €1799. Στην παραπάνω τιμή περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Σχετικά με την Dell

Με βραβευμένα desktops, laptops, συστήματα 2-σε-1 και thin clients, ισχυρά workstations και εξαιρετικά ανθεκτικές συσκευές, σχεδιασμένες για ειδικές χρήσεις, οθόνες, λύσεις ασφάλειας και υπηρεσίες, η  Dell προσφέρει στο σύγχρονο ανθρώπινο δυναμικό αυτά που χρειάζεται για να συνδέεται με ασφάλεια, να παράγει και να συνεργάζεται από οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Η Dell, ως μέρος της Dell Technologies, εξυπηρετεί πελάτες, από οικιακούς καταναλωτές μέχρι οργανισμούς κάθε μεγέθους, σε 180 χώρες, χάρη στο πιο ολοκληρωμένο και καινοτομικό χαρτοφυλάκιο λύσεων για τελικούς χρήστες.

Τα ονόματα και τα λογότυπα Dell είναι εμπορικά σήματα της Dell Inc. H Dell αποποιείται κάθε ενδιαφέρον στα σήματα και τις ονομασίες άλλων.

1 Βασισμένο σε μετρήσεις με το μετροπρόγραμμα διάρκειας μπαταρίας Mobile Mark 2014. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.bapco.com. Η πραγματική διάρκεια μπαταρίας ενδέχεται να είναι σημαντικά μικρότερη από τα αποτελέσματα του τεστ και διαφοροποιείται ανάλογα με τη σύνθεση του προϊόντος, τη χρήση, το software, τις συνθήκες λειτουργίας, τις ρυθμίσεις διαχείρισης ενέργειας και άλλους παράγοντες. Η μέγιστη διάρκεια μπαταρίας φθίνει με την πάροδο του χρόνου.

2 Βασισμένο στην έκθεση Principled Technologies Report Αυγούστου 2016, το μικρότερο αναφέρεται στη συνολική επιφάνεια των notebooks. Η αναφορά βρίσκεται στο: http://www.principledtechnologies.com/Dell/XPS_13_9360_comparison_0916.pdf

3 Βασισμένο σε ανάλυση της Dell, τον Απρίλιο του 2016. Μερικά χαρακτηριστικά του Premium Support  δεν είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες. Στην περιοχή EMEA, παρέχεται υποστήριξη μόνο στα Αγγλικά, μετά τις ώρες γραφείου. Η απομακρυσμένη διάγνωση είναι εκτίμηση της αιτίας του ζητήματος από τεχνικό μέσω online ή τηλεφωνικής επικοινωνίας. Αν το ζήτημα δεν επιλυθεί εξ αποστάσεως, θα αποσταλεί τεχνικός και/ή ανταλλακτικό εξάρτημα. Η ανταπόκριση ενδέχεται να είναι διαφορετική ανάλογα με τη γεωγραφική τοποθεσία. Δείτε το www.dell.com/servicecontracts.

Comments are closed.