• Το νέο Latitude 12 Rugged Tablet είναι σχεδιασμένο, για τους χρήστες εν κινήσει, οι οποίοι απαιτούν απόδοση και αξιοπιστία στις πλέον αντίξοες συνθήκες, με μια συσκευή που μπορεί να αντέξει νερό, σκόνη, άμμο, αλλά και πτώσεις από ύψος άνω του 1,2 μέτρων, καθώς και ακραίες θερμοκρασίες.
  • Κατασκευασμένο με τις προδιαγραφές απόδοσης και αξιοπιστίας της σειράς Dell Rugged, με τις οποίες είναι εξοικειωμένοι οι πελάτες, το νέο Latitude 12 Rugged Tablet προσφέρει επίσης ασφάλεια, ευκολία διαχείρισης και αξιοπιστία, αντάξια της σειράς Dell Latitude.

Αθήνα, 26 Οκτωβρίου 2015 Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, η Dell ανακοίνωσε και στην Ελλάδα, την κυκλοφορία του νέου Latitude 12 Rugged Tablet, το οποίο είναι το πρώτο tablet στο είδος του, από τη Dell, το οποίο είναι πλήρως θωρακισμένο (“rugged”) και σχεδιασμένο για απόδοση και αξιοπιστία, σε χρήση κάτω από τις πλέον αντίξοες συνθήκες. Συνδυάζοντας απαράμιλλη σχεδίαση και λειτουργικότητα, το νέο tablet αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στο σύνολο των καινοτόμων προϊόντων της Dell, το οποίο περιλαμβάνει το Latitude 12 Rugged Extreme convertible notebook με περιστρεφόμενη οθόνη, το Latitude 14 Rugged Extreme notebook, καθώς και το Latitude 14 Rugged notebook.

Τα συστήματα είναι σχεδιασμένα ειδικά για χρήστες οι οποίοι χρειάζονται ανθεκτικές, αλλά και ευέλικτες συσκευές για εργασία εν κινήσει. Το Latitude 12 Rugged Tablet διαθέτει οθόνη υψηλής ευκρίνειας 11,6 ιντσών με τεχνολογία Direct-View, που διευκολύνει την αναγνωσιμότητα σε εξωτερικούς χώρους και διαθέτει λειτουργία αφής, που επιτρέπει τη χρήση ακόμη και με γάντια. Για επίτευξη μέγιστης απόδοσης, υπό τις πλέον αντίξοες συνθήκες, το Rugged Tablet είναι εξοπλισμένο με την τέταρτη γενιά του συστήματος θερμικής διαχείρισης QuadCool™, καθώς και ισχυρούς, αλλά και ενεργειακά αποδοτικούς, επεξεργαστές Intel® Core™ M 5ης γενιάς. Το Rugged Tablet παρέχει μέχρι και 12 ώρες[i] αυτονομίας, με τη χρήση δύο εναλλασσόμενων μπαταριών 2 στοιχείων.

Για ακόμη μεγαλύτερη αξιοπιστία και ευκολία διαχείρισης, το Rugged Tablet διαθέτει, επίσης, μονάδα αποθήκευσης solid state με χωρητικότητα μέχρι 512GB και συνδεσιμότητα 802.11ac Wi-Fi, καθώς και προαιρετική σύνδεση mobile broadband και GPS. Το tablet προσφέρει συνολική διασφάλιση των δεδομένων, αλλά και επιπρόσθετη ασφάλεια του hardware, μέσω του Dell Data Protection αλλά και των συστημάτων Intel® vPro™ και Intel TPM 1.2. Η πρωτοποριακή τεχνική υποστήριξη της Dell[ii], είναι επίσης διαθέσιμη προαιρετικά, συμπεριλαμβανόμενης της υποστήριξης ProSupport Plus για PCs και Tablets, η οποία αποτελεί τη μοναδική υπηρεσία υποστήριξης στην αγορά, που συνδυάζει πρόσβαση σε εξειδικευμένη υποστήριξη, επιδιόρθωση βλαβών από ατυχήματα, αλλά και προληπτική παρακολούθηση για αυτοματοποιημένη πρόληψη και επίλυση δυσλειτουργιών.iii

To tablet επιτρέπει στους πελάτες να είναι περισσότερο αποδοτικοί καθ’ οδόν, ανεξαρτήτως των συνθηκών που αντιμετωπίζουν. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, διαθέτει ένα ανθεκτικό σύστημα docking τύπου “pogo-pin”, για δυνατότητα σύνδεσης με αρθρωτά υποσυστήματα, όταν αυτή είναι απαραίτητη, αλλά και τη δυνατότητα για χρήση με μια ευρεία γκάμα συσκευών, όπως docking station γραφείου και συσκευές αυτοκινήτου. Το προαιρετικό πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους για το Rugged Tablet, διαθέτει προσαρμοζόμενο RGB φωτισμό και προστασία επιπέδου IP-65 με την οποία καθίσταται ανθεκτικό σε νερό και σκόνη.

«Οι συσκευές Dell Rugged είναι απαραίτητες σε πολλούς κλάδους, όπως είναι τα σώματα ασφαλείας, οι υπηρεσίες άμεσης επέμβασης και πολιτικής προστασίας, διάφορα περιβάλλοντα εργοστασίων, επιστημονικές εφαρμογές, αλλά και σε όσους επιζητούν την περιπέτεια. Οι συσκευές Dell Latitude Rugged προσφέρουν υψηλής κλάσης υπολογιστική ισχύ και τις δυνατότητες φορητότητας, που χρειάζεται ο επαγγελματίας για να πετύχει στη δουλειά του», ανέφερε ο Drew Moore, executive director και general manager, Rugged Mobility Products, Dell. «Ανεξαρτήτως αν πρόκειται για το προσωπικό που σπεύδει πρώτο σε ένα συμβάν έκτακτης ανάγκης ή έναν ατρόμητο ορειβάτη, που κατακτά μια κορυφή για πρώτη φορά, το Dell Latitude 12 Rugged Tablet είναι σχεδιασμένο, για να παρέχει πάντα την απόδοση που χρειάζεται, όποτε την έχει ανάγκη, χωρίς να έχει έγνοια για τις καιρικές ή περιβαλλοντικές δυσκολίες που θα συναντήσει».

Διαθεσιμότητα

To νέο Dell Latitude 12 Rugged Tablet διατίθεται στην Ελλάδα από τους συνεργάτες της Dell, μέλη του δικτύου Dell PartnerDirect, όπως και το σύνολο των λύσεων της Dell για επιχειρήσεις.

Δείτε το tablet σε δράση εδώ, το σύνολο των Rugged συστημάτων της Dell εδώ και ακολουθήστε στο @DellRugged και #DellRugged στο Twitter.

i Μία μπαταρία διατίθεται μαζί με το προϊόν. Επιπλέον μπαταρίες πωλούνται ξεχωριστά. Το σύστημα είναι εφοδιασμένο με 8GB RAM, Intel M-5Y71 CPU, 256GB SSD και GPS. Βασισμένο σε μετρήσεις με το Mobile Mark 2012 battery life benchmark test. Για περισσότερες πληροφορίες για αυτό το πρόγραμμα benchmark, επισκεφθείτε το www.bapco.com. Τα αποτελέσματα των μετρήσεων θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο, για να γίνονται συγκρίσεις μεταξύ προϊόντων και δεν αποτελούν εγγύηση, ότι ο χρήστης θα έχει στη διάθεσή του την ίδια διάρκεια μπαταρίας. Η διάρκεια μπαταρίας ενδεχομένως να είναι σημαντικά μικρότερη από τα αποτελέσματα των μετρήσεων και να ποικίλει ανάλογα με την εκάστοτε διαμόρφωση του συστήματος, το software, τον τρόπο χρήσης, τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χρησιμοποιείται, αλλά και άλλους παράγοντες. Η μέγιστη διάρκεια μπαταρίας μειώνεται με την πάροδο του χρόνου και της χρήσης.

[ii] Βασισμένο στην αναφορά του Νοεμβρίου 2014 “Principled Technologies Test Report”, κατόπιν παραγγελίας της Dell. Τα πραγματικά αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν. Η πλήρης αναφορά μπορεί να βρεθεί εδώ: http://facts.pt/14dh1gl.

Comments are closed.