Η Dell EMC ανακοινώνει νέες αναβαθμίσεις για το Πρόγραμμα Συνεργατών για το 2019, οι οποίες συντείνουν στην ενίσχυση της ανάπτυξης και της κερδοφορίας για τους συνεργάτες μέσω μιας απλής, προβλέψιμης και κερδοφόρας προσέγγισης. Το Πρόγραμμα Συνεργατών Dell EMC  (Partner Program) ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια όταν η Dell και η EMC ενοποιήθηκαν επισήμως. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, η Dell EMC και οι συνεργάτες της απέφεραν εντυπωσιακά αποτελέσματα, με τους συνεργάτες της Dell Technologies να επιτυγχάνουν $49 δισεκατομμύρια σε παραγγελίες το 12μηνο που έκλεισε με το τέλος του τέταρτου τριμήνου του οικονομικού έτους 2019 – Q4 FY19[i] και την προσοχή να παραμένει στη συνέχιση και επένδυση με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη. Η Dell EMC συνεχίζει να αξιολογεί την ανταπόκριση και τα σχόλια των συνεργατών και οι νέες βελτιώσεις έχουν αναπτυχθεί και υλοποιηθεί σύμφωνα με τις παρατηρήσεις των συνεργατών, με στόχο την ακόμα μεγαλύτερη αμεσότητα του προγράμματος, αλλά και την παράλληλη παροχή μεγαλύτερων ευκαιριών για επιτυχία.

[i] https://blog.dellemc.com/en-us/five-things-about-2019-dell-emc-partner-program/#_edn1

Τα σημαντικότερα σημεία:

  • Επέκταση της κατηγορίας “Partner of Record”: Με στόχο την προστασία των επενδύσεων των συνεργατών, ο προσδιορισμός “Partner of Record” επεκτείνεται πλέον για να προστατέψει την ιστορικότητα των έργων σε αντίστοιχους λογαριασμούς.
  • Απλοποίηση των προαπαιτούμενων για τα επίπεδα (tiers): Ενοποίηση των επιλογών με σαφήνεια σχετικά με την τοποθέτηση σε επίπεδο και την κατάσταση συνεργασίας.
  • Απλοποίηση Εκπαιδευτικών προγραμμάτων: Απαίτηση μόνο νέας ή αναθεωρημένης κατάρτισης το 2019.
  • Παροχή βοήθειας για την ταχύτερη σύναψη συμβολαίων από τους συνεργάτες: Το επεκτεταμένο πρόγραμμα δοκιμής “Test Drive Program” θα συμπεριλάβει λύσεις αποθήκευσης και προστασίας δεδομένων.
  • Επέκταση των προγραμμάτων και των κινήτρων για λύσεις αποθήκευσης και προστασίας δεδομένων: Ανανέωση των αποθηκευτικών λύσεων μεσαίας κατηγορίας και σχήματα ανταμοιβών για αντικατάσταση ανταγωνιστικών προϊόντων.
  • Προώθηση της συνέπειας και της προβλεψιμότητας σε εκπτώσεις και πόρους MDF: ενοποιημένη διαδικασία πληρωμών καθώς και πόροι MDF με υπολογισμούς εκπτώσεων σε κατηγορίες προϊόντων, απλοποιούν τις πληρωμές ανταμοιβών και την παρακολούθηση της συνεργασίας.

 

«Είμαστε προσηλωμένοι στους συνεργάτες μας, ώστε να τους παρέχουμε ένα παγκοσμίου κλάσης πρόγραμμα, το οποίο αποφέρει αποτελέσματα βασιζόμενο στους τρεις πυλώνες μας: Simple. Predictable. Profitable™ και τους επιτρέπει να αναπτύσσουν τις επιχειρήσεις τους και να παραμένουν στην πρωτοπορία της αγοράς. Οι τελευταίες αναβαθμίσεις έχουν υλοποιηθεί με βάση τα σχόλια και τις παρατηρήσεις των ίδιων των συνεργατών μας, με στόχο να διασφαλιστεί ότι αυτοί θα αισθάνονται ότι υποστηρίζονται και θα είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε αναδυόμενη τεχνολογική πρόκληση, που αποτελεί πηγή σημαντικών ευκαιριών για κερδοφορία και ανάπτυξη τώρα και στο μέλλον. Το 2019, θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στις βασικές μας υποσχέσεις, δίνοντας προσοχή στην ανταπόκριση των συνεργατών μας, για να εξασφαλίσουμε ότι το Πρόγραμμα Συνεργατών της Dell EMC θα παραμένει το καλύτερο στον κλάδο, στην αντίληψη των συνεργατών μας», αναφέρει ο Anwar Dahab, senior vice president, Channel EMEA, Dell EMC.

 

Επιπλέον πηγές

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Πρόγραμμα Συνεργατών παρακαλούμε επισκεφθείτε το portal μας, παρακολουθήστε την πρόσφατη μετάδοση και εγγραφείτε για την ετήσια εκδήλωση Global Partner Summit ως εξής:

  • Συνδεθείτε στο Dell EMC Partner Portal για πρόσβαση στο ανανεωμένο υλικό του προγράμματος, το οποίο περιλαμβάνει Οδηγούς Προγράμματος, έγγραφα για τα οφέλη και τις απαιτήσεις, κείμενο συχνών ερωταπαντήσεων και άλλα.
  • Εγγραφείτε για την εκδήλωση Global Partner Summit, 29 Απριλίου – 2 Μαΐου, 2019. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ετήσια εκδήλωση για τους συνεργάτες μας, αλλά και την καλύτερη ευκαιρία σας, για να προσεγγίσετε την Dell Technologies, να αποκτήσετε πρακτική κατάρτιση, να μάθετε πρώτοι για τα τελευταία μας προϊόντα, τις λύσεις και τις πρωτοβουλίες μας, να δικτυωθείτε με τις ομάδες μας, και να έχετε μια ευχάριστη εμπειρία καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.
  • Διαβάστε το blog της Dell EMC στο οποίο εξετάζουμε τις 5 κορυφαίες εξελίξεις στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνεργατών της Dell EMC, έτσι ώστε να βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας να κατακτήσουν την επιτυχία και να αναπτυχθούν μαζί με την Dell EMC το 2019.

 

Σχετικά με την Dell EMC

Η Dell EMC, μέρος της Dell Technologies, επιτρέπει στους οργανισμούς να εκσυγχρονίζουν, να αυτοματοποιούν και να μετασχηματίζουν τα data centers τους, χρησιμοποιώντας κορυφαίες λύσεις σε converged υποδομές, servers, συστήματα storage και τεχνολογίες προστασίας δεδομένων. Παρέχει, έτσι, ένα αξιόπιστο υπόβαθρο για τις επιχειρήσεις, ώστε να μετασχηματίσουν τις δομές Πληροφορικής, μέσω της δημιουργίας υβριδικών λύσεων cloud και να μετασχηματίσουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες μέσω της δημιουργίας εφαρμογών cloud και λύσεων big data. Η Dell EMC εξυπηρετεί τους πελάτες της – μέσα στους οποίους συγκαταλέγεται ποσοστό 98 τοις εκατό των εταιρειών Fortune 500 – με το πληρέστερο και πλέον καινοτομικό χαρτοφυλάκιο λύσεων από τις διατάξεις για περιφερειακά συστήματα, τις κεντρικές υποδομές ΙΤ έως τις λύσεις στο cloud.

Πληροφορίες για συντάκτες:

Αριστείδης Γκαντάρας, BrilliantPR

210 7222391

aristidis.gkantaras@brilliantpr.gr

 

# # #

 

Copyright © 2019 Dell Inc. ή οι θυγατρικές της. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Τα ονόματα Dell, EMC και άλλα εμπορικά σήματα ανήκουν στην Dell Inc. ή τις θυγατρικές της. Άλλα εμπορικά σήματα ενδέχεται να ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους.

 

Comments are closed.