BrilliantPR

Νέες δυνατότητες θέτουν το πλαίσιο ώστε οι πελάτες να επιτύχουν τον εκσυγχρονισμό, την αυτοματοποίηση και τον μετασχηματισμό των datacenters τους

Τα νέα συνοπτικά:

  • Η Dell EMC παρέχει σημαντικές καινοτομίες για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να επαναπροσδιοριστούν στην ψηφιακή εποχή
  • Τεχνολογικές καινοτομίες επεκτείνονται από συστήματα storage all-flash, software defined storage και υποδομές hyper-converged έως υβριδικές υποδομές cloud και την προστασία δεδομένων
  • Συμπληρωματικές λύσεις, υπηρεσίες και μοντέλα παροχής, προσφέρουν στους πελάτες τις βέλτιστες επιχειρησιακές τεχνολογίες από ένα μόνο σημείο.

Αναλυτικά:

Dell EMC World, Las VegasΗ Dell EMC ανακοινώνει μια σειρά από καινοτομίες για το datacenter, οι οποίες εξυπηρετούν συγκεκριμένους ρόλους, με στόχο να βοηθήσουν τους πελάτες να επιτύχουν τους στόχους τους, σχετικά με τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός θα αλλάξει σημαντικά τον τρόπο που όλες οι εταιρείες σε κάθε κλάδο έχουν σχεδιαστεί και λειτουργούν, καθώς και τον τρόπο που μια εταιρεία αλληλεπιδρά με τους πελάτες. Το εντυπωσιακά μεγάλο πλήθος χρηστών, εφαρμογών και όγκου δεδομένων, απλά υπερβαίνει τις δυνατότητες των παραδοσιακών υποδομών. Για την επιτυχία σε αυτόν τον  νέο, ψηφιακό κόσμο, οι εταιρείες θα πρέπει να μετασχηματίσουν τις τεχνολογικές τους υποδομές.  Οι σημερινές ανακοινώσεις από την Dell EMC, βοηθούν τους πελάτες στη διαδρομή αυτού του μετασχηματισμού, θέτοντας τα συστήματα ΙΤ τους σε μοντέρνα αρχιτεκτονική, ώστε να αποτελέσουν τη βάση ενός υβριδικού cloud. Οι σημερινές ανακοινώσεις, επίσης,  καθιστούν πιο εύκολη την αγορά από την Dell EMC  με την υιοθέτηση ενός μοντέλου τιμολόγησης κατ’αναλογία των υπηρεσιών cloud. Οι πελάτες μπορούν να επεκτείνουν ή να μειώσουν το μέγεθος του περιβάλλοντός τους, πληρώνοντας μόνο για ό,τι χρησιμοποιούν σε επίπεδο συστημάτων ή στο επίπεδο του data center.

Οι εταιρείες που δεν ακολουθούν την καμπύλη μετασχηματισμού του ΙΤ, είναι εκείνες που αντιμετωπίζουν εμπόδια από υποδομές παλαιάς τεχνολογίας. Καθώς οι οργανισμοί αναζητούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό, η ωριμότητα των ΙΤ υποδομών τους ενδέχεται να αποτελέσει έναν σημαντικό παράγοντα για την επιτυχία τους. Στην πραγματικότητα, μια νέα μελέτη που ανατέθηκε από την Dell EMC στο Enterprise Strategy Group, (ESG) 2017 IT Transformation Maturity Curve , δείχνει ότι ποσοστό 85% των πιο ώριμων οργανισμών εκτιμούν ότι βρίσκονται σε μια «πολύ ισχυρή» ή «ισχυρή» θέση να ανταγωνιστούν και να επιτύχουν στον κλάδο τους τα επόμενα χρόνια, σε αντίθεση με ποσοστό 43% των λιγότερο ώριμων εταιρειών. Επιπλέον, οποιαδήποτε πρόοδος στην τεχνολογική ωριμότητα οδηγεί σε ευελιξία, καινοτομία και εταιρική βελτίωση.

«Η ήδη κυρίαρχη τάση του ψηφιακού μετασχηματισμού αναμένεται να ενταθεί,  ενισχύοντας την ανάγκη για την έναρξη της διαδρομής του μετασχηματισμού των συστημάτων ΙΤ» ανέφερε ο David Goulden, President, Dell EMC. «Η Dell EMC είναι ο ιδανικός συνεργάτης για να βοηθήσει τους πελάτες σε αυτό το ξεκίνημα. Η δημιουργία της Dell EMC έχει επιταχύνει σημαντικά τη δυνατότητά μας να αναπτύσσουμε και να παρέχουμε τεχνολογίες που θα σηματοδοτήσουν το επόμενο κύμα καινοτομίας και προόδου για τους πελάτες μας.»

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης Dell EMC World η οποία διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Las Vegas πραγματοποιείται μια μεγάλη σειρά ανακοινώσεων από την Dell EMC. Μάθετε περισσότερα στο www.dellemcworld.com

Για περισσότερες πληροφορίες

Σχετικά με την Dell EMC

Η Dell EMC, μέρος της Dell Technologies,επιτρέπει στους οργανισμούς να εκσυγχρονίζουν, να αυτοματοποιούν και να μετασχηματίζουν τα data centers τους, χρησιμοποιώντας κορυφαίες λύσεις σε converged υποδομές, servers, συστήματα storage και τεχνολογίες προστασίας δεδομένων. Παρέχει, έτσι, ένα αξιόπιστο υπόβαθρο για τις επιχειρήσεις, ώστε να μετασχηματίσουν τις δομές Πληροφορικής, μέσω της δημιουργίας υβριδικών λύσεων cloud και να μετασχηματίσουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες μέσω της δημιουργίας εφαρμογών cloud και λύσεων big data. Η Dell EMC εξυπηρετεί τους πελάτες της – μέσα στους οποίους συγκαταλέγεται ποσοστό 98 τοις εκατό των εταιρειών Fortune 500 – με το πληρέστερο και πλέον καινοτομικό χαρτοφυλάκιο λύσεων, από τις διατάξεις για περιφερειακά συστήματα, τις κεντρικές υποδομές ΙΤ και τις λύσεις στο cloud.

Σχετικά με την εκδήλωση Dell EMC World

Το Dell EMC World 2017 από τις 8 έως τις 11 Μαΐου, είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση της Dell Technologies, στην οποία συμμετέχουν στελέχη ΙΤ και διοικητικά στελέχη, με στόχο να δικτυωθούν, να ανταλλάξουν ιδέες και να βοηθήσουν στην από κοινού οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος. Μάθετε περισσότερα στο www.dellemcworld.com και ακολουθήστε το #DellEMCWorld στο Twitter.

Comments are closed.