Η Dell Technologies (NYSE: DELL) παρουσιάζει το ολοκαίνουριο χαρτοφυλάκιο των Dell EMC PowerEdge servers, νέες λύσεις Ready Solutions για HighPerformance Computing (HPC), και απλοποιημένη διαχείριση ενσωμάτωσης με κορυφαίους παρόχους software και δημόσιου cloud, σχεδιασμένοι για να ανταποκριθούν στις ανάγκες του σύγχρονου data center.

Οι ολοκαίνουριοι PowerEdge servers, που προστίθενται στο παγκοσμίως κορυφαίο σε πωλήσεις χαρτοφυλάκιο server2, έχουν σχεδιαστεί εξαρχής για να ανταποκριθούν στις αυξημένες και ποικίλες απαιτήσεις παραδοσιακών, αναδυόμενων και multi-cloud εφαρμογών. Οι νέοι servers απελευθερώνουν τις δυνατότητες των επεξεργαστών 2ης γενιάς AMD EPYC, προσφέροντας στους πελάτες βελτιωμένη απόδοση και μια ασφαλέστερη και ευκολότερη στη διαχείριση πλατφόρμα. Οι νέοι PowerEdge servers έχουν σημειώσει παγκόσμια ρεκόρ όπως π.χ. μεγαλύτερη απόδοση κατά 280% σε virtualized βάσεις δεδομένων για συστήματα με μία υποδοχή επεξεργαστή1 και την κορυφαία, στον κλάδο, απόδοση σε σύστημα διπλού επεξεργαστή, στο SAP Sales and Distribution (SAP SD) benchmark.

«Το σύγχρονο data center πρέπει να υιοθετήσει στρατηγικές, τόσο παραδοσιακές, όσο και multi-cloud, βοηθώντας τους οργανισμούς να γίνουν πιο ευέλικτοι, να εξάγουν περισσότερες πληροφορίες από τα δεδομένα, και εν τέλει, να αποφέρουν αποτελέσματα πιο γρήγορα», ανέφερε η Ashley Gorakhpurwalla, President and General Manager, Server and Infrastructure Systems, Dell Technologies. «Οι ολοκαίνουριοι Dell EMC PowerEdge servers μεγιστοποιούν την απόδοση των επεξεργαστών 2ης γενιάς AMD EPYC, για να αντιμετωπίσουν αυτές τις ανάγκες. Επίσης, συνεχίζουμε να παρέχουμε βελτιώσεις στο OpenManage, δίνοντας στους πελάτες μας την ισχύ να εργάζονται με αρμονικό τρόπο με κορυφαίους παρόχους software και δημόσιου cloud. Οι επενδύσεις μας στην έρευνα και την ανάπτυξη αποσκοπούν στο να προσφέρουν τις καλύτερες πλατφόρμες του κλάδου για τους επεξεργαστές AMD EPYC, με την απόδοση, ασφάλεια και ευελιξία που οι πελάτες μας έχουν συνηθίσει από τη σειρά PowerEdge».

 

Η καινοτομία της Dell Technologies προσφέρει τους ολοκαίνουριους Dell EMC PowerEdge servers, που είναι σχεδιασμένοι για να βελτιστοποιούν την απόδοση των 2ης γενιάς επεξεργαστών AMD EPYC

ΟΙ νέοι PowerEdge servers, σχεδιασμένοι για τη βελτιστοποίηση των δυνατοτήτων των επεξεργαστών 2ης γενιάς AMD EPYC, παρέχουν την υπολογιστική απόδοση, διαχειρισιμότητα και ενσωματωμένη ασφάλεια που απαιτούνται στα περιβάλλοντα multi-cloud, και σε ένα ευρύ φάσμα νέων και αναδυόμενων εφαρμογών.

Για παράδειγμα, οι νέοι servers βελτιώνουν τις εγκαταστάσεις των Dell EMC vSAN Ready Node αυξάνοντας μέχρι και κατά 51% την απόδοση σε εντολές εισόδου/εξόδου ανά δευτερόλεπτο – input/output per second (IOPS) συγκριτικά με τα συστήματα PowerEdge που βασίζονται στους προηγούμενης γενιάς επεξεργαστές AMD EPYC3.

«Η απαράμιλλη απόδοση της οικογένειας επεξεργαστών 2ης γενιάς AMD EPYC ανοίγει νέους ορίζοντες για τους πελάτες της Dell Technologies, ανταποκρινόμενη σε κρίσιμες εφαρμογές στο cloud, σε εφαρμογές computing υψηλής απόδοσης και σε enterprise περιβάλλοντα», σχολίασε ο Forrest Norrod, senior vice president και general manager,  Datacenter and Embedded Solutions Business Group, AMD. «Η AMD και η Dell Technologies έχουν μια μακρά ιστορία παροχής στους πελάτες λύσεων δεδομένων υψηλής απόδοσης. Ο επαναστατικός σχεδιασμός των νέων συστημάτων Dell EMC PowerEdge επεκτείνει αυτή τη συνεργασία και αξιοποιεί πλήρως το πλεονέκτημα της αρχιτεκτονικής AMD Infinity Architecture, όπως και των κορυφαίων χαρακτηριστικών ασφάλειας των AMD EPYC, που παρέχουν εξαιρετική απόδοση και συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO) στους πελάτες μας».

Το αποτέλεσμα της σχεδιαστικής προσέγγισης της Dell EMC κα της στενής συνεργασίας με την AMD εξασφαλίζει ότι οι πελάτες θα επωφεληθούν πλήρως από όλα τα χαρακτηριστικά των επεξεργαστών AMD EPYC, σε αντίθεση με «έτοιμες» προσεγγίσεις, που μπορεί να περιορίζουν τις δυνατότητες του επεξεργαστή.

Οι νέοι servers παρέχουν ταχύτερη απόκριση σε υπολογισμούς και διαμεταγωγή μνήμης, και επιπλέον διαθέτουν ενσωματωμένη ασφάλεια σε επίπεδο hardware και firmware. Σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, το νέας σχεδίασης motherboard των servers, προσφέρει καλύτερη ψύξη και βέλτιστη ακεραιότητα σήματος. Επιπλέον, η καινοτομική σχεδίαση PowerEdge επιφυλάσσει οφέλη για τους πελάτες, άμεσα αλλά και στο μέλλον, υποστηρίζοντας διασύνδεση PCIe 4.0 για αποθηκευτικά μέσα επόμενης γενιάς, επιταχυντές και συστήματα προηγμένης δικτύωσης.

 

Οι νέες καινοτομίες και δυνατότητες των server περιλαμβάνουν:

 • Σχεδιάσεις συστημάτων βελτιστοποιημένες για εφαρμογές – Η σχεδίαση της αρχιτεκτονικής των PowerEdge είναι εξαρχής προσανατολισμένη στη μεγιστοποίηση και πλήρη υποστήριξη όλων των χαρακτηριστικών των επεξεργαστών 2ης γενιάς AMD EPYC, παρέχοντας σημαντικές βελτιώσεις στις επιδόσεις σε διάφορες εφαρμογές, όπως HPC, βάσεις δεδομένων και VDI.
 • Αποδοτικό TCO Με μεγάλο αριθμό πυρήνων και ισορροπημένες διαμορφώσεις, οι νέες, ισχυρές σχεδιάσεις ενός επεξεργαστή είναι ικανές να ανταποκριθούν σε εφαρμογές που συχνά απαιτούν λύσεις δύο επεξεργαστών. Η απόδοση που απορρέει από την αποτελεσματική σχεδίαση, μπορεί να αποφέρει εξοικονόμηση σε hardware και software cost για βελτιωμένο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας – total cost of ownership (TCO).
 • Μεγαλύτερο bandwidthΔιαθέτοντας μέχρι και 26% περισσότερες υποδοχές PCIe με 60% ταχύτερη διασύνδεση υλικού4, με βάση το PCIe 0, οι νέοι servers προσφέρουν κορυφαίες δυνατότητες στον κλάδο, για απαιτητικές ανάγκες δικτύωσης.
 • Ασφάλεια – Οι νέοι servers ενσωματώνουν ασφάλεια σε μεγαλύτερο επίπεδο από το chipset και το BIOS, στον επεξεργαστή. Χάρη στα συστήματα AMD Secure Encrypted Virtualization και Secure Memory Encryption, οι νέοι servers προσφέρουν εξελιγμένη και ολοκληρωμένη ασφάλεια που καλύπτει τις εικονικές μηχανές και τη μνήμη συστήματος.

 

Η Dell Technologies επεκτείνει τις λύσεις Dell EMC Ready Solutions για το χαρτοφυλάκιο High Performance Computing

Η Dell EMC επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο λύσεων Dell EMC Ready Solutions for HPC με βάση τους νέους PowerEdge servers. Νέες σχεδιάσεις για τις Ready Solutions for HPC σε εφαρμογές ψηφιακής παραγωγής, έρευνας και βιοεπιστημών, παρέχουν οφέλη όπως υδρόψυξη και αξιοποίηση της GPU για την περαιτέρω ενίσχυση της απόδοσης για εφαρμογές με μεγάλες υπολογιστικές απαιτήσεις, όπως η τεχνητή νοημοσύνη, η μηχανική μάθηση και η βαθιά μάθηση.  Οι Ready Solutions for HPC, με επεξεργαστές 2ης γενιάς AMD EPYC, προσφέρουν βελτιωμένες επιδόσεις για εφαρμογές όπως  υπολογιστική δυναμική ρευστών, μοντελοποίηση κλίματος και καιρού.

 

Νέες βελτιώσεις στο Dell EMC OpenManage οδηγούν σε αποτελεσματικότερες ενοποιήσεις διαχείρισης

Έχοντας ως στόχο τη διευκόλυνση της διαχείρισης τόσο στις παραδοσιακές, όσο και τις multi-cloud εφαρμογές, η Dell Technologies παρουσιάζει πολλαπλές βελτιώσεις στο Dell EMC OpenManage και ενισχύει τις ενσωματώσεις στο πλαίσιο ενός οικοσυστήματος από κορυφαίους παρόχους software. Οι προσθήκες που αφορούν όλο το χαρτοφυλάκιο, περιλαμβάνουν:

 • VMware Integrations Η νέα έκδοση του OpenManage Integration for VMware vCenter παρέχει προηγμένη κλιμάκωση διαχείρισης για πιο αποδοτική διαχείριση των VMware clusters σε περιβάλλοντα μεγάλης κλίμακας. Επίσης προσφέρει εγγενή υποστήριξη για το περιβάλλον επικοινωνίας HTML5 του vCenter για την αποδοτικότερη διαχείριση και μειωμένο χρόνο εκπαίδευσης.
 • Ενσωμάτωση με το Microsoft Windows Admin CenterΜέσω της νέας ενσωμάτωσης, η Dell EMC προσφέρει ενισχυμένη διαχείριση σε περιβάλλοντα Microsoft παρέχοντας βαθύ έλεγχο των PowerEdge servers, όπως και πλήρη ορατότητα στο stack και έλεγχο στις λύσεις Dell EMC Solutions for Microsoft Azure Stack HCI.
 • Ενσωμάτωση με ServiceNowΑξιοποιώντας το OpenManage FlexSelect, η νέα ενσωμάτωση ServiceNow αυτοματοποιεί τη διαχείριση υπηρεσιών για τους PowerEdge servers. Καθώς προκύπτουν συμβάντα, η αυτοματοποίηση μεταξύ OpenManage Enterprise και ServiceNow παρέχει μια συνεπή εικόνα, επιτρέποντας την αποκατάσταση απευθείας μέσω του ServiceNow.

 

Διαθεσιμότητα

 • Οι Dell EMC PowerEdge R6515 και R7515 servers είναι ήδη διαθέσιμοι σε παγκόσμιο επίπεδο.
 • Οι Dell EMC PowerEdge R7525 servers έχουν προγραμματιστεί για διαθεσιμότητα νωρίς το 2020.
 • ΟΙ βελτιώσεις στο Dell EMC OpenManage είναι ήδη διεθνώς διαθέσιμες.
 • Οι Dell EMC Ready Solutions for HPC Digital Manufacturing, Research and Life Science, με servers PowerEdge με 2ης γενιάς επεξεργαστές AMD EPYC, θα είναι διεθνώς διαθέσιμες τον Οκτώβριο του

 

Δηλώσεις υποστήριξης

Scott Sinclair, Senior Analyst, Enterprise Strategy Group

«Η αγορά servers συνεχίζει να εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς, προκειμένου να αντιμετωπίσει ποικίλες νέες απαιτητικές εφαρμογές και περιβάλλοντα που μπορεί να εκτείνονται σε πολλαπλά clouds και να καλύπτουν διάφορες υπολογιστικές ανάγκες. Ενώ είναι σαφές ότι η Dell EMC επικεντρώθηκε στην αξιοποίηση των περισσότερων νέων δυνατοτήτων των 2ης γενιάς επεξεργαστών AMD EPYC, με τις σχεδιάσεις των PowerEdge να εντοπίζονται περισσότερο στην ταχύτητα και την αποδοτικότητα των υπολογισμών I/O και της δικτύωσης, οι πρόσθετες δυνατότητες κλιμάκωσης της ασφάλειας και της διαχείρισης που είναι άμεσα συνδεδεμένες με την πλατφόρμα διαχείρισης συστημάτων OpenManage, είναι εξίσου σημαντική για τους πελάτες με τους οποίους συνομιλούμε».

 

George Karidis, chief operating officer, Packet

«Οι νέοι Dell EMC PowerEdge servers με επεξεργαστές 2ης γενιάς AMD EPYC είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται οι πελάτες μας για να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά την επέκταση των εγγενών στο cloud εφαρμογών τους, όπως και των εφαρμογών τους στη μηχανική μάθηση. Η Packet προσφέρει την πλήρη αξία του καθαρού hardware απευθείας στους developers, κι έτσι η επιλογή μας αναφορικά με αυτό το hardware είναι απολύτως κρίσιμη. Χάρη στον ασυναγώνιστο συνδυασμό κόστους και απόδοσης, είμαστε ενθουσιασμένοι που χτίζουμε πάνω στη μακρόχρονη σχέση μας με την Dell EMC και επενδύουμε πάνω στην επόμενη γενιά των PowerEdge servers που βασίζονται στους επεξεργαστές EPYC».

 

Greg Altman, IT infrastructure manager, Swiff-Train

«Η ενσωμάτωση Dell EMC OpenManage Integration with Microsoft Windows Admin Center μας δίνει πλήρη ορατότητα στις λύσεις Dell EMC Solutions for Microsoft Azure Stack HCI, επιτρέποντάς μας να ανταποκρινόμαστε ευκολότερα σε περιπτώσεις πριν αποβούν κρίσιμες. Με τη νέα ενσωμάτωση OpenManage, μπορούμε επίσης να διαχειριστούμε συστήματα Microsoft Azure Stack HCI από οπουδήποτε, ακόμη και να διαχειριζόμαστε ταυτόχρονα συστοιχίες servers που βρίσκονται σε διαφορετικές πόλεις».

 

Sam Segran, chief information officer and vice president, Texas Tech University

«Στο Texas Tech University, είμαστε υπερήφανοι για τη συστοιχία server Quanah, που χρησιμοποιείται από πανεπιστημιακούς ερευνητές για την εκτέλεση μιας μεγάλης ποικιλίας εφαρμογών χημείας, μηχανικής, βιολογίας και πρόγνωσης καιρού. Όπως και με κάθε εξειδικευμένη υποδομή, στις εφαρμογές υπολογισμών υψηλής απόδοσης αντιμετωπίζεται η πρόκληση να επιτύχουμε την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ υπολογιστικής ισχύος και δικτυακής ταχύτητας για μια εξαιρετική απόδοση της επένδυσης. Η προσθήκη του νέου μας Red Raider Cluster, που βασίζεται σε Dell EMC PowerEdge servers με επεξεργαστές 2ης γενιάς AMD EPYC, προσφέρει τις δυνατότητες απόδοσης που χρειάζονται για την υποστήριξη του μεγάλου φάσματος στην έρευνα με μεγάλες υπολογιστικές απαιτήσεις, που διενεργείται  στο πανεπιστήμιο Texas Tech.”

 

Επιπλέον πηγές

 

 

Σχετικά με την Dell Technologies

Η Dell Technologies (NYSE:DELL) είναι μια μοναδική οικογένεια επιχειρήσεων, η οποία βοηθά τους οργανισμούς και τα άτομα, να οικοδομούν το ψηφιακό τους μέλλον και να μετασχηματίζουν τον τρόπο που εργάζονται και ζουν. Η εταιρεία παρέχει στους πελάτες το πλέον εκτεταμένο και καινοτομικό χαρτοφυλάκιο τεχνολογίας και υπηρεσιών, από τα άκρα των δικτύων (edge) μέχρι τον πυρήνα (core) των τεχνολογικών υποδομών και τα περιβάλλοντα cloud.

 

Comments are closed.