Η Dell Technologies εγκαινιάζει μια νέα εποχή για PCs και οθόνες με τεχνολογίες 5G, AI και ανώτερη σχεδίαση για εργασία και ψυχαγωγία

 • Η παραγωγικότητα ενισχύεται με το Latitude 9510, το πιο έξυπνο επιχειρησιακό μοντέλο φορητού με οθόνη 15 ιντσών, έτοιμο για την εποχή 5G και με ενσωματωμένο ΑΙ
 • Το πιο λεπτό και μικρότερο XPS 13 παρουσιάζεται με την πρώτη οθόνη Infinity Edge σε 4 πλευρές για μια εμπειρία θέασης πρακτικά χωρίς περιθώρια
 • Οι κορυφαίες προτάσεις οθονών της Dell ικανοποιούν τις απαιτήσεις χρηστών για ποικίλες ανάγκες

Η Dell Technologies (NYSE: DELL ) ανακοινώνει νέα προϊόντα και λογισμικό για τις premium σειρές Latitude, XPS και οθονών, για να προωθήσει την καινοτομία, τη συνεργασία και την επίτευξη περισσότερων στόχων στην επόμενη δεκαετία. Με χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης (AI), 5G και καινοτόμου σχεδιασμού, τα νεότερα PCs και οι οθόνες της Dell Technologies καθιστούν την εργασία και την ψυχαγωγία πιο άμεσες, έξυπνες και απολαυστικές.

«Ο κλάδος των PC δεν υπήρξε ποτέ πιο εντυπωσιακός με ενσωμάτωση AI, 5G και της καλύτερης σχεδίασης που έχουμε δει, στοιχεία που συμβάλλουν στο να κάνουν τη ζωή μας απλούστερη και ακόμα πιο ικανοποιητική» ανέφερε ο Sam Burd, Πρόεδρος του Dell Client Solutions Group. «Αυτό που προσωπικά θεωρώ εντυπωσιακό, είναι ότι με όλα τα εντυπωσιακά νέα πράγματα που θα δούμε στην CES την επόμενη εβδομάδα, το PC παίζει ένα κεντρικό ρόλο στο να βοηθήσει τους ανθρώπους να καινοτομούν, να έχουν επιρροή και να πετυχαίνουν περισσότερα».

«Οι χρήστες των PC έχουν γίνει ολοένα και πιο απαιτητικοί σε σχέση με τις συσκευές που επιλέγουν για εργασία και ψυχαγωγία και έλκονται περισσότερο σε ανώτερης κατηγορίας προϊόντα που δίνουν έμφαση στην εξαιρετική σχεδίαση, τις ανώτερες επιδόσεις και πιο εποπτικές τεχνολογίες» ανέφερε ο Tom Mainelli, group vice president για Devices and Consumer στην IDC. «Η έρευνά μας έδειξε ότι ένα αυξανόμενο ποσοστό νέων εργαζομένων επιλέγουν θέσεις με βάση τις συσκευές που προσφέρουν οι εργοδότες και τόσο οι buyers των τμημάτων IT όσο και οι καταναλωτές ενδιαφέρονται για PCs με οθόνες επόμενης γενιάς, συνδεσιμότητα και τεχνολογία μπαταριών».

Οι επαγγελματίες μπορούν να δαπανήσουν τον πολύτιμο χρόνο τους στις εργασίες που είναι σημαντικές για αυτούς με το Latitude 9510, το πιο εξελιγμένο επαγγελματικό PC 15 ιντσών που ενσωματώνει AI1

H Dell ανακοινώνει τη σειρά Latitude 9000, σχεδιασμένη με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια ώστε να είναι πιο λεπτή και πιο μικρή από ποτέ, με μεγαλύτερη οθόνη και μια ανώτερη εμπειρία χρήσης. Το νέο Latitude 91510 προσφέρει όλα όσα επιζητούν οι επαγγελματίες χρήστες: ανώτερη αυτονομία από οποιονδήποτε επιχειρησιακό φορητό 15-ιντσών  με  στόχο αυτονομία έως και 30 ώρες2, σχεδίαση έτοιμη για την εποχή 5G, πανίσχυρα χαρακτηριστικά ήχου και έξυπνες λύσεις που αυξάνουν την παραγωγικότητα.

Το Latitude 9510 είναι το πιο μικρό και πιο λεπτό επιχειρησιακό PC με οθόνη 154, που χωρά εύκολα σε μια μικρή επαγγελματική τσάντα. Με αρχικό βάρος από μόλις 1,45 κιλά5, οι επαγγελματίες μπορούν να ταξιδεύουν με λιγότερες αποσκευές χωρίς να σκέπτονται το πρόσθετο βάρος των φορτιστών, μετατροπέων ή συσκευών ανοιχτής ακρόασης που χρειάζονται στην εργασία τους. Η μεγάλη οθόνη σε συνδυασμό με τεχνολογία Intel Wi – Fi 6 (Gig +) και δυνατότητες 5G mobile broadband6, επιτρέπουν στους επαγγελματίες  να είναι πιο παραγωγικοί οπουδήποτε απαιτείται. Η σχεδίαση ενσωματώνει κεραίες 5G στα ηχεία και για να διατηρηθεί η οθόνη InfinityEdge, ενώ ανεμιστήρες carbon blade και διπλές δίοδοι απαγωγής θερμότητας προσφέρουν μια αθόρυβη και σε χαμηλή θερμοκρασία λειτουργία. Με την χρήση έως και των νεότερων, 10ης γενιάς επεξεργαστών Gen Intel® Core™ i7, to  Latitude 9510 με τεχνολογία vPro χρησιμοποιεί φινίρισμα επεξεργασμένου αλουμινίου για έντονες ακμές για επαγγελματίες που επιθυμούν επιδόσεις σε συνδυασμό με ξεχωριστό στυλ.

Ως ο πιο εξελιγμένος φορητός υπολογιστής με οθόνη 15 ιντσών για επιχειρησιακή χρήση7, το Latitude 9510 ηγείται στον κλάδο με την πρώτη ενσωματωμένη και αυτοματοποιημένη τεχνολογία βελτιστοποίησης που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ). Το νέο λογισμικό Dell Optimizer λειτουργεί στο παρασκήνιο, μειώνοντας τις καθυστερήσεις.

 • Ξεκινήστε την εργασία σας ταχύτερα με το ExpressResponse: βασισμένο σε προτιμήσεις των χρηστών και μηχανική μάθηση μέσω της τεχνολογίας Intel® Adaptix Technology, εκτελεί συχνά χρησιμοποιούμενες εφαρμογές ταχύτερα, εναλλάσσει γρήγορα τις εφαρμογές και βελτιώνει τη συνολική απόδοση των εφαρμογών για να βελτιώσει την παραγωγικότητα.
 • Βελτιώστε την αξιοποίηση της διάρκειας μπαταρίας με το ExpressCharge: AI και μηχανική μάθηση βελτιώνουν την αξιοποίηση της διάρκειας της μπαταρίας βάσει του τρόπου φόρτισης των μπαταριών από τους εργαζομένους και την τυπική χρήση ισχύος. Όταν η ισχύς πέφτει πολύ χαμηλά, το Latitude 9510 θα τροποποιήσει ελαφρά τις ρυθμίσεις του για να συντηρήσει πόρους, όπως π.χ. με τη μείωση της φωτεινότητας της οθόνης. Επίσης επιλέγει το βέλτιστο σετ ρυθμίσεων για φόρτιση, όπως το ExpressCharge Boost, το οποίο παρέχει μέχρι και 35% της φόρτισης μέσα σε 20 λεπτά8 για να ξεκινήσει η εργασία άμεσα.
 • Εισέλθετε στο σύστημα με απλότητα και ασφάλεια με το ExpressSignin: αυτό το χαρακτηριστικό ανιχνεύει την παρουσία του χρήστη, επιτρέποντας ταχύτερη είσοδο στον υπολογιστή και προηγμένη ασφάλεια με τον αισθητήρα εγγύτητας της Dell, αξιοποιώντας τις τεχνολογίες Intel® Context Sensing Technology και Windows Hello.
 • Απαλλαγείτε από το ηχείο χαμηλής ποιότητας χάρη στο Intelligent Audio: τα ηχεία που κατευθύνουν τον ήχο προς τα πάνω, ο ισχυρός ενισχυτής και τέσσερα μικρόφωνα ακύρωσης θορύβου παρέχουν ρεαλιστικές τηλεδιασκέψεις, ενώ το σύστημα Intelligent Audio επιτρέπει στους χρήστες να ακούν και να ακούγονται καλύτερα κατά τις κλήσεις διασκέψεων, βοηθώντας στην εξάλειψη των αντηχήσεων και του θορύβου παρασκηνίου, απ’ όπου κι αν προέρχονται.

Τα συστήματα Latitude, όπως όλες οι αξιόπιστες συσκευές Dell, αποτελούν τους πιο ασφαλείς εμπορικούς προσωπικούς υπολογιστές9, με αποτέλεσμα οι εταιρείες να έχουν τη σιγουριά ότι τα τελικά τους σημεία πρόσβασης θα είναι ασφαλή κάτω και πάνω από το επίπεδο του λειτουργικού συστήματος.

Με το Dell Technologies Unified Workspace, οι νέοι κάτοχοι υπολογιστών Latitude είναι παραγωγικοί από την πρώτη κιόλας μέρα. Αυτή η προσέγγιση για τους υπολογιστές τελικού χρήστη προσφέρει στους εργαζομένους μια εμπειρία χωρίς προβληματισμούς, έτοιμη για εργασία, ενώ παρέχει στα εταιρικά τμήματα ΙΤ αυτοματοποιημένες, ανοικτές και έξυπνες λύσεις διαχείρισης, οι οποίες βοηθούν στην εγκατάσταση, διασφάλιση, διαχείριση και εύκολη υποστήριξη όλων των συσκευών της επιχείρησης.

XPS 13: το πρώτο σύστημα με οθόνη τύπου InfinityEdge πρακτικά χωρίς περιθώρια και στις 4 πλευρές

Η Dell ανακοινώνει το νέο XPS 13, το οποίο είναι επανασχεδιασμένο για να πετύχει την απολύτως ανώτερη εμπειρία computing χάρη στα καλύτερα υλικά κατασκευής, μικρότερο και λεπτότερο προφίλ και μεγαλύτερη οθόνη. Φτιαγμένο με προσεγμένο τρόπο από κατεργασμένο αλουμίνιο, ανθρακονήματα, υαλονήματα και ανθεκτικό γυαλί Corning® Gorilla® Glass, το XPS 13 ξεχωρίζει από το άψογο φινίρισμά του και τον ανθεκτικό και ελαφρύ σχεδιασμό του.

Για τους χρήστες που απαιτούν μέγιστη έκταση προβολής στην οθόνη, η Dell προσφέρει το τελευταίο της τεχνολογικό επίτευγμα, στενά περιθώρια σε κάθε πλευρά, μειώνοντας τα περιθώρια της οθόνης InfinityEdge του XPS 13, δημιουργώντας έναν τύπο μορφής μικρότερο και λεπτότερο από κάθε άλλο προηγούμενο laptop της σειράς XPS. Χάρη στην οθόνη αναλογίας πλευρών 16:10 που εκτείνεται και προς τις 4 πλευρές, η νέα, φωτεινότερη κατά 25%, οθόνη XPS InfinityEdge10 προσφέρει μεγαλύτερη ορατή επιφάνεια απεικόνισης για multitasking κατά τη διάρκεια της ημέρας και αιχμαλωτίζει κάθε λεπτομέρεια των αγαπημένων ταινιών και τηλεοπτικών σόου. Προσφέροντας στους οπαδούς της σειράς XPS αυτό που εκτιμούν περισσότερο, αυτή η νέα  σχεδίαση οθόνης 13,4 ιντσών σε σύστημα με τύπο μορφής 11 ιντσών, δίνει τη δυνατότητα άνετης χρήσης στο τραπεζάκι της πλάτης του καθίσματος στο αεροπλάνο.

Το XPS 13 είναι εφοδιασμένο με 10ης γενιάς επεξεργαστές Intel® Core™, διαθέτει μεγάλη αυτονομία μπαταρίας για τους ταξιδιώτες, τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και τους δημιουργικούς επαγγελματίες που χρειάζονται ισχύ και απόδοση καθ’ οδόν. Ένα μεγαλύτερο touchpad, πληκτρολόγιο edge-to-edge, και άνοιγμα με το ένα χέρι συνιστούν τον τέλειο συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας. Η νέα συσκευασία του XPS περιλαμβάνει περισσότερα ανακυκλώσιμα υλικά και δεν περιέχει αφρώδη υλικά, προσφέροντας τη δυνατότητα στον καταναλωτή να ανακυκλώσει τη συσκευασία ευκολότερα. Οι διαθέσιμες επιλογές περιλαμβάνουν το παραδοσιακό XPS 13 με Windows 10 ή την έκδοση Developer Edition με λειτουργικό Ubuntu 18.04LTS.

Μείνετε συνδεδεμένοι και ψυχαγωγηθείτε με τα χαρακτηριστικά Dell Cinema Guide και Dell Mobile Connect

Για τους θεατές που αγαπούν τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές, η Dell Technologies ανακοινώνει το Dell Cinema Guide, ένα one-stop-shop για ψυχαγωγία μέσω υπηρεσιών streaming. Οι χρήστες των Windows μπορούν να λάβουν την εφαρμογή για να βρίσκουν γρήγορα και εύκολα τηλεοπτικά σόου και ταινίες σε πάνω από 200 υπηρεσίες streaming μέσω ενός μοναδικού οδηγού περιεχομένου, απολαμβάνοντάς το με εκπληκτικά χρώματα, ήχο και απόδοση streaming χάρη στο Dell Cinema11.

Από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε το 2018, το Dell Mobile Connect έχει βοηθήσει πάνω από 1 εκατομμύριο χρήστες να αποφύγουν τη συνεχή εναλλαγή μεταξύ PC και smartphone. Φέτος την Άνοιξη, το Dell Mobile Connect θα επεκτείνει τη λειτουργικότητά του στις ασύρματες μεταφορές δεδομένων και τις δυνατότητες mirroring των εφαρμογών πέρα από τα κινητά Android και θα φέρει αυτές τις λειτουργίες και στους χρήστες του iOS12. Οι χρήστες φορητών XPS, Inspiron, Vostro, Alienware και G Series με κινητά iOS θα έχουν απευθείας πρόσβαση στα αγαπημένα τους apps, από εφαρμογές συγκοινωνίας μέσα στην πόλη μέχρι και τα social media, αξιοποιώντας μεταφορά αρχείων drag-and-drop και mirroring περιεχομένου απευθείας στον υπολογιστή Dell.

Με τις κορυφαίες οθόνες της Dell βλέπετε και κάνετε τα πάντα

Οι οθόνες της Dell είναι το No. 1 παγκοσμίως για τα τελευταία έξι χρόνια13 καλύπτοντας τις ποικίλες ανάγκες ενός κοινού που εκτείνεται από τους επαγγελματίες μέχρι τους ενθουσιώδεις gamers. Η οθόνη UltraSharp 43 4K USBC Monitor επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν περιεχόμενο από μέχρι και 4 διαφορετικά PCs ταυτόχρονα14 για μέγιστη παραγωγικότητα. Η νέα οθόνη UltraSharp 27 4K USBC Monitor με VESA DisplayHDRTM 400 καλύπτει ευρύ χρωματικό φάσμα για πιστή χρωματική αναπαραγωγή. Φτιαγμένη με γνώμονα την ταχύτητα, με εκπληκτική κάλυψη 99% του χρωματικού φάσματος sRGB, η νέα οθόνη Alienware 25 Gaming Monitor βασίζεται σε γρήγορη τεχνολογία IPS, η οποία προσφέρει πλούσια χρώματα, ρυθμό ανανέωσης 240Hz και ταχύτατο χρόνο απόκρισης 1 millisecond από γκρι σε γκρι15, σε εγγενή ανάλυση FHD. Υποστηρίζει επίσης την τεχνολογία AMD Radeon FreeSync™ 16 καθώς επίσης και την NVIDIA G-SYNC®. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις νέες οθόνες της Dell εδώ.

 

Διαθεσιμότητα

 • XPS 13: θα είναι διεθνώς διαθέσιμο από το Φεβρουάριο.
 • XPS 13 Developer Edition: θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές χώρες από τον Φεβρουάριο17.
 • Dell Cinema Guide: θα είναι διαθέσιμο για λήψη σε κάθε Windows 10 PC δωρεάν μέσω του Microsoft store.
 • Dell Mobile Connect με μεταφορά δεδομένων iOS mirroring οθόνης: θα είναι διαθέσιμο για δωρεάν λήψη από το Microsoft Store και επίσης θα έρχεται προεγκατεστημένο σε καταναλωτικά συστήματα της Dell αυτή την Άνοιξη.
 • Latitude 9510: θα είναι διεθνώς διαθέσιμο στις 26 Μαρτίου.
 • Dell UltraSharp 43 4K USB-C (U4320Q): διαθέσιμη από τις 30 Ιανουαρίου.
 • Dell UltraSharp 27 4K USB-C Monitor (U2720Q): διαθέσιμη από τις 30 Ιανουαρίου.
 • Alienware 25 Gaming Monitor (AW2521HF): θα είναι διεθνώς διαθέσιμη από τις 11 Μαρτίου.

 

Επιπλέον πηγές:

 • Επισκεφθείτε το site για εκπροσώπους Τύπου Dell CES 2020 για να δείτε τα τελευταία νέα της Dell στη διάσκεψη Τύπου CES 2020 και να λάβετε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, εικόνες, ανακοινώσεις και άλλα.
 • Συνδεθείτε με την Dell μέσω Twitter, Facebook, YouTube και LinkedIn
 • Ακολουθήστε τα τελευταία νέα στο Twitter από το @Dell

 

Σχετικά με την Dell Technologies

Η Dell Technologies (NYSE:DELL) είναι μια μοναδική οικογένεια επιχειρήσεων, η οποία βοηθά τους οργανισμούς και τα άτομα, να οικοδομούν το ψηφιακό τους μέλλον και να μετασχηματίζουν τον τρόπο που εργάζονται και ζουν. Η εταιρεία παρέχει στους πελάτες το πλέον εκτεταμένο και καινοτομικό χαρτοφυλάκιο τεχνολογίας και υπηρεσιών, από τα άκρα των δικτύων (edge) μέχρι τον πυρήνα (core) των τεχνολογικών υποδομών και τα περιβάλλοντα cloud.

Comments are closed.