• Μέσω της DHL Express, οι τοπικές επιχειρήσεις και οι Κρητικοί παραγωγοί αποκτούν πρόσβαση σε κορυφαίες υπηρεσίες ταχυμεταφορών, σε περισσότερες από 220 χώρες και γεωγραφικούς προορισμούς.

Αθήνα, 30 Σεπτεμβρίου, 2016: Η DHL Express, ο παγκόσμιος ηγέτης των ταχυμεταφορών και logistics, ανακοινώνει τα εγκαίνια των νέων της γραφείων στο Ηράκλειο Κρήτης. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν από τον περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, κ. Ελευθέριο Σαμαρά, παρουσία πελατών και συνεργατών αλλά και μέσων ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας.

Με τα νέα της γραφεία, η εταιρεία ενισχύει την παρουσία της στην τοπική αγορά,  διαθέτοντας το σύνολο των υπηρεσιών της στις τοπικές επιχειρήσεις. Τα νέα γραφεία βρίσκονται σε κεντρικό σημείο της πόλης, στο επίκεντρο της επιχειρηματικής δραστηριότητας και διακρίνονται για την αισθητική τους, τις αρτιότερες τεχνικές υποδομές και βέβαια τη στελέχωσή τους με εξειδικευμένο προσωπικό.

«Ο επιχειρηματικός κόσμος της Κρήτης μας έχει δείξει την εμπιστοσύνη του και δε θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη απόδειξη από τα 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας που κλείνουμε φέτος στο νησί» δήλωσε ο κ. Ελευθέριος Σαμαράς, Διευθύνων Σύμβουλος DHL Express Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας. «Τα εγκαίνια των νέων μας γραφείων είναι η δική μας απόδειξη πως θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στον έλληνα επιχειρηματία και παραγωγό με ακόμη πιο βελτιωμένες υπηρεσίες, δίνοντας με ταχύτητα και ασφάλεια τις λύσεις που χρειάζεται για να αναπτύσσεται ολοένα και περισσότερο προς κάθε γωνιά του κόσμου».

Στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης η DHL Express εξυπηρετεί ήδη πελάτες με εισαγωγική και εξαγωγική δραστηριότητα, για τους οποίους οι διαδικασίες logistics και ειδικά οι ταχυμεταφορές αποτελούν σημαντικό σημείο για την επιχειρησιακή τους επιτυχία.

Η επωνυμία της DHL Express είναι άμεσα συνυφασμένη με την ταχύτητα και την ασφάλεια, δύο αξίες που διαφυλάσσουν με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό οι «Διεθνείς Ειδικοί», οι εργαζόμενοι της εταιρείας, διαθέτοντας όλες τις απαραίτητες εκπαιδεύσεις προκειμένου να προσφέρουν άριστες και άρτιες υπηρεσίες στους πελάτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως το νέο κατάστημα της εταιρείας στην περιοχή του Ηρακλείου, αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου επενδυτικού πλάνου που ολοκληρώνεται το 2016, και αφορά στην ανακαίνιση όλων των υποδομών παρουσίας της στην Ελλάδα, στην πλήρη ανανέωση του στόλου της αλλά και τον εκσυγχρονισμό του συνόλου των εργαλείων που οι άνθρωποι της DHL Express χρησιμοποιούν στην καθημερινά στη, εργασία τους. Κορύφωση του πλάνου αποτελεί η πλήρης ανακαίνιση και αναβάθμιση των εγκαταστάσεών της εταιρείας στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» που έχει ολοκληρωθεί και θα εγκαινιαστεί στις 4 Οκτωβρίου, παρουσία του Υπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, κ. Γιώργου Σταθάκη.

Οι πελάτες της εταιρείας στην περιοχή του Ηρακλείου, μπορούν να πραγματοποιούν τις αποστολές τους με επίσκεψη στα νέα γραφεία επί της Λεωφόρου Παπαναστασίου 96, Δευτέρα – Παρασκευή 09.00 πμ.- 18.00μ.μ, ή αφού επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο +302810 346 312 ή μέσω του δικτυακού τόπου της DHL στο https://www.mydhl.dhl.com, απ’ όπου μπορεί κανείς να εγγραφεί και να αποκτήσει πρόσβαση σε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες της εταιρείας.

Περισσότερες πληροφορίες για την DHL μπορούν να βρεθούν στον δικτυακό τόπο http://www.dhl.gr.

 

 Ο Όμιλος Deutsche Post DHL είναι ο κορυφαίος σε υπηρεσίες ταχυδρομείου και logistics. Ο Όμιλος εστιάζει στην προσπάθεια του να είναι η πρώτη επιλογή για πελάτες, εργαζόμενους και επενδυτές σε παγκόσμιο επίπεδο, στη κύρια επιχειρηματική δραστηριότητά του. Πραγματοποιεί μια θετική συμβολή στον κόσμο, ενώνοντας ανθρώπους και διευκολύντας τις διαδικασίες του παγκόσμιου εμπορίου, ενώ μένει προσηλωμένος σε υπεύθυνες επιχειρηματικές πρακτικές.

Ο Όμιλος Deutsche Post DHL δραστηριοποιείται κάτω από δύο επωνυμίες: η Deutsche Post αποτελεί τον ηγετικό πάροχο υπηρεσιών ταχυδρομίου στην Ευρώπη. Η DHL είναι μοναδικά τοποθετημένη στις αναπτυσσόμενες αγορές παγκοσμίες με μια απαράμιλλη σειρά υπηρεσιών που εκτείνονται από εθνικές και διεθνείς μεταφορές δεμάτων, διεθνείς ταχυμεταφορές, φορτία αερομεταφερόμενα και δια θαλάσσης και χερσαίες μεταφορές, έως τη βιομηχανική διαχείριση αλυσίδων παραγωγής.

Ο Όμιλος Deutsche Post DHL έχει περισσότερους από 500.000 υπαλλήλους σε περισσότερες από 220 χώρες και γεωγραφικές περιοχές παγκοσμίως.  Τα έσοδα του Ομίλου ξεπέρασαν τα 59 δις ευρώ το 2015.

 

 

Comments are closed.