• Η DHL Express ανακοινώνει τη στήριξή της στον πολυνίκη Έλληνα μαραθωνοδρόμο, ο οποίος θα αγωνιστεί με τα χρώματα της εταιρείας, στις διοργανώσεις της νέας αθλητικής περιόδου

Αθήνα, 2 Νοεμβρίου 2015: Η DHL Express Ελλάδας, στο πλαίσιο των δράσεών της για την προώθηση του αθλητισμού, του αγωνιστικού πνεύματος και των περιβαλλοντικών της δράσεων, ανακοινώνει τη χορηγική της υποστήριξη στον πρωταθλητή μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων Χριστόφορο Μερούση. Η χορηγία αυτή αφορά στο σύνολο των εμφανίσεων του αθλητή σε διοργανώσεις της επόμενης σεζόν, αλλά και την ενεργή συμμετοχή του σε δράσεις και πρωτοβουλίες της εταιρείας, σχετικές με το περιβάλλον.

Ο Χριστόφορος Μερούσης θα δώσει το παρόν στον επόμενο Μαραθώνιο της Αθήνας, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, ενώ έχει πολυετή παρουσία στις κούρσες μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, σε διοργανώσεις εντός και εκτός συνόρων. Συγκεκριμένα, έχει πάνω από 17 χρόνια συμμετοχών στα αγωνίσματα των 2 χλμ, 3 χλμ και των 10 χλμ με φυσικά εμπόδια και του Μαραθωνίου, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια είναι ο πρώτος Έλληνας που κόβει το νήμα του τερματισμού στο Καλλιμάρμαρο, στην καθιερωμένη κούρσα του μαραθωνίου.

Ο Χριστόφορος Μερούσης εκφράζει απολύτως το αγωνιστικό πνεύμα και τη συνεχή προσπάθεια για την κατάκτηση των στόχων, αξίες οι οποίες πέραν του αθλητισμού, βρίσκουν ιδιαίτερη απήχηση στην επιχειρηματική δράση και προσπάθεια για αριστεία της DHL Express. Μια αριστεία στην οποία εντάσσεται και η περιβαλλοντικά υπεύθυνη ανάπτυξη. Στην κατεύθυνση αυτή η DHL Express επενδύει συστηματικά στην  ανανέωση του στόλου της με οχήματα φιλικότερα προς το περιβάλλον, ενώ παράλληλα χρησιμοποιεί και εναλλακτικούς τρόπους παραλαβής και παράδοσης αποστολών, με την εισαγωγή ποδηλάτων σε επιλεγμένες διαδρομές στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, μειώνοντας με αυτό τον τρόπο σημαντικά το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα.

Παράλληλα, με την ενεργή συμμετοχή των εργαζομένων της, η DHL Express αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για εκδηλώσεις και δραστηριότητες που αναδεικνύουν και ενισχύουν το αίσθημα ευθύνης απέναντι στο περιβάλλον. Στις δράσεις αυτές θα συμμετέχει και ο κος. Μερούσης μαζί με τους εργαζόμενους της εταιρείας. Η DHL Express, υπογραμμίζοντας τη σπουδαιότητα της περιβαλλοντικά υπεύθυνης ανάπτυξης, καλεί κάθε μικρή ή μεγαλύτερη επιχειρηματική μονάδα, να αναλάβει παρόμοιες δράσεις.

Ο Χριστόφορος Μερούσης δήλωσε σχετικά με τη νέα αυτή συνεργασία: «Εκτιμώ απεριόριστα τη βοήθεια και στήριξη της DHL σε μια κρίσιμη στιγμή της αθλητικής μου καριέρας. Σε μια δύσκολη περίοδο είμαι χαρούμενος με την απόφαση της DHL για την υποστήριξή μου. Η συνδρομή της DHL, μιας εταιρείας με παγκόσμια φήμη, είναι ανεκτίμητη. Ξεκινώντας την κοινή αυτή πορεία με τη DHL, αισθάνομαι μόνο χαρά και τιμή. Τους ευχαριστώ θερμότατα και το μόνο, που έχω να πω, είναι, πάμε μαζί με τη DHL Express για μεγάλες επιδόσεις και ρεκόρ… express!».

Ο κ. Ελευθέριος Σαμαράς, Διευθύνων Σύμβουλος της DHL Express για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, δήλωσε σχετικά με τη χορηγική υποστήριξη του πρωταθλητή: «Στην προσπάθεια που καταβάλλει σε κάθε αγώνα της o Χριστόφορος, βλέπουμε την προσπάθεια, που καταβάλλουμε και εμείς καθημερινά, για να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας, με ταχύτητα, αξιοπιστία, πάθος και αγωνιστικότητα. Ο Χριστόφορος θα είναι επίσης κοντά μας και εκτός των αθλητικών δράσεων, πρεσβεύοντας το ήθος, τις αξίες και τη στάση ζωής που προβάλλουμε και αναδεικνύουμε με τους εργαζόμενούς μας σε κάθε ευκαιρία, εκδήλωση ή δράση μας σχετικά με το περιβάλλον».

Η DHL Express φιλοδοξεί στη συνέχιση των χορηγικών της δράσεων στο χώρο του αθλητισμού και εύχεται στον Χριστόφορο Μερούση την κατάκτηση ακόμα μεγαλύτερων στόχων και διακρίσεων στο άμεσο μέλλον.

Comments are closed.