• Η DHL Express ανακοινώνει τη μείωση των τιμών της κατά 50%, στις αποστολές εσωτερικού, για πελάτες λιανικής1
  • Άμεση εφαρμογή μειωμένων τιμών και στις υπηρεσίες διεθνών αποστολών με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα πριν τις 9:00 το πρωί και πριν τις 12:00 το μεσημέρι, συνδέει τους πελάτες λιανικής με τις διεθνείς αγορές πιο άμεσα από ποτέ

Αθήνα, 3 Αυγούστου 2015 – Η DHL Express, αντιλαμβανόμενη τις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες στη χώρα μας και τις ανάγκες μικρών επιχειρήσεων και καταναλωτών για την πρόσβαση σε υπηρεσίες ταχυμεταφορών με υψηλή ποιότητα, ανακοινώνει σημαντικές μειώσεις τιμών σε αποστολές εσωτερικού και εξωτερικού. Οι μειώσεις αφορούν σε υπηρεσίες που παρέχονται σε πελάτες λιανικής που δε διαθέτουν κωδικό συνεργασίας με την DHL και πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους με μετρητά ή με χρέωση κάρτας.

Ο νέος τιμοκατάλογος, ο οποίος ισχύει από την 1η Αυγούστου, περιλαμβάνει μείωση τιμής 50% επί του επίσημου τιμοκαταλόγου της εταιρείας, για αποστολές εσωτερικού χωρίς περιορισμούς στον προορισμό ή το βάρος της αποστολής. Ακόμα, παρέχονται ειδικές μειωμένες τιμές για τις αποστολές στο εξωτερικό για τις υπηρεσίες παράδοσης πριν τις 09:00 το πρωί και πριν τις 12:00 το μεσημέρι.

Οι πελάτες έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες, καλώντας το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της DHL στον αριθμό 210 98 90000, με επίσκεψη στα 25 σημεία εξυπηρέτησης της DHL σε όλη την Ελλάδα ή μέσω του δικτυακού τόπου www.dhl.gr.

Με συνεχή παρουσία 37 ετών στην Ελλάδα, η DHL φροντίζει καθημερινά για την ασφαλή, γρήγορη και αξιόπιστη μεταφορά των αποστολών των πελατών της, συνεχίζοντας να επενδύει σε υποδομές και συστήματα που διασφαλίζουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Με την υπηρεσία παραδόσεων αποστολών εσωτερικού, η εταιρεία φροντίζει για την παραλαβή και παράδοση από πόρτα σε πόρτα, πριν το τέλος της επόμενης εργάσιμης ημέρας, προσφέροντας μία αξιόπιστη λύση για επείγουσες αποστολές που καλύπτει το σύνολο σχεδόν της Ελλάδας2.

Η DHL διαθέτει ένα από τα πιο εκτεταμένα και σύγχρονα δίκτυα ταχυμεταφορών σε όλο τον κόσμο, χάρη στο οποίο οι πελάτες της έχουν πρόσβαση σε περισσότερες από 220 χώρες και γεωγραφικούς προορισμούς. Με τις υπηρεσίες παράδοσης πριν τις 9:00 το πρωί και πριν τις 12:00 το μεσημέρι, οι επείγουσες αποστολές παραδίδονται στα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα του κόσμου με εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση καθυστερημένης παράδοσης.

Comments are closed.