Αθήνα, 6 Ιουνίου 2016: Η DHL Express, παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των ταχυμεταφορών και logistics, συμμετέχει στην έκθεση «Ποσειδώνια 2016», μια από τις πιο σημαντικές εκθέσεις διεθνούς εμβέλειας, με επίκεντρο την ελληνική και διεθνή αγορά ναυτιλίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 6 μέχρι τις 10 Ιουνίου στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το ευρύτατο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της DHL, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται εξειδικευμένες λύσεις και προϊόντα για τις ανάγκες της παγκόσμιας ναυτιλίας. Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα στελέχη της εταιρείας για πρωτοποριακές, στο ναυτιλιακό κλάδο, υπηρεσίες της DHL, όπως η 3rd country billing, υπηρεσία που καλύπτει τις περιπτώσεις μεταφοράς αποστολών μεταξύ δύο χωρών, οι οποίες διαφέρουν από τη χώρα στην οποία έχει την έδρα της και τιμολογείται η εταιρεία.

Η DHL Express αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα επιτάχυνσης και διασφάλισης των διαδικασιών μεταφοράς (με χρόνο διεκπεραίωσης ακόμα και μικρότερο των 24 ωρών) από σημεία υψηλής βιομηχανικής παραγωγής και κέντρα του διεθνούς εμπορίου, όπως το Hong Kong και η Κίνα.

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που δίνουμε και πάλι το παρόν στην έκθεση Ποσειδώνια, καθώς ο κλάδος της ναυτιλίας αποτελεί μια από τις σημαντικότερες αγορές μας σε διεθνές, αλλά και τοπικό επίπεδο», σχολίασε ο κ. Μιχάλης Παγωμένος, Εμπορικός Διευθυντής της DHL Express Ελλάδας. «Η συμβολή μας στην ταχύτατη παράδοση εγγράφων ή ανταλλακτικών και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις επικοινωνίας μεταξύ κεντρικών γραφείων, τοπικών υποκαταστημάτων και φυσικά των πλοίων, βρίσκεται στο επίκεντρο των προσπαθειών μας για την στήριξη των ναυτιλιακών επιχειρήσεων. Έχουμε δημιουργήσει ένα σύνολο εξειδικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών, που ανταποκρίνονται ακριβώς σε αυτές τις ανάγκες και τις οποίες θα παρουσιάσουμε στην έκθεση μαζί με το σύνολο των υπόλοιπων υπηρεσιών μας. Οι πελάτες μας απολαμβάνουν πολλαπλά πλεονεκτήματα από τις υπηρεσίες μας, όπως είναι η απλοποίηση στις διαδικασίες εκτελωνισμού, η μεγαλύτερη ταχύτητα, καθώς και η διασφάλιση της αυθημερόν αποστολής εμπορικών εξαγωγών και εφοδίων πλοίου.»

Οι επισκέπτες της έκθεσης μπορούν να επισκεφθούν την DHL Express στο περίπτερο 2.503 (Hall 2). Για περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση «Ποσειδώνια 2016» επισκεφθείτε την διεύθυνση : http://www.posidonia-events.com.

Comments are closed.