Δισεκατομμύρια έξυπνων και διασυνδεδεμένων συσκευών, εξατομικευμένες υπηρεσίες με πλούσιο περιεχόμενο και εφαρμογές στο cloud, εμπλουτίζουν την καθημερινότητά μας με συναρπαστικές εμπειρίες. Αυτό δημιουργεί πρωτόγνωρες απαιτήσεις στα σημερινά ασύρματα δίκτυα και διασυνδεδεμένες συσκευές και καθιστά αναγκαία την υιοθέτηση ταχύτερων, εξυπνότερων και πιο αποδοτικών ασύρματων δικτύων 5G. Στο Mobile World Congress 2016, η Intel θα ανακοινώσει νέες εξελίξεις, οι οποίες θα επιταχύνουν την πορεία προς το 5G και θα βοηθήσουν την πραγματοποίηση εκπληκτικών εμπειριών για το μέλλον.

Intel Press Conference

Περιεχόμενο: Η Aicha Evans, corporate vice president και general manager του τμήματοςCommunication and Devices της Intel θα μιλήσει για τις νέες συνεργασίες και τις τεχνολογίες που προετοιμάζουν τη μετάβαση στο 5G.
Ημερομηνία: Δευτέρα, 22 Φεβ. 2016, 5:00 – 6:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας. Το περίπτερο της Intel θα φιλοξενεί σχετικά προϊόντα και τεχνολογικές επιδείξεις.
Τοποθεσία: Περίπτερο Intel, Fira Gran Via, Hall 3, Booth #3D30 Βαρκελώνη, Ισπανία

Επιπλέον ομιλίες και panels

Τα στελέχη της Intel θα συμμετάσχουν στα GSMA panels για να συζητήσουν θέματα όπως το 5G και το Internet of Things:

Κεντρική ομιλία: “Mobile is Disruption”
22 Φεβ. 2016, 1:15 – 2 μ.μ. ώρα Ελλάδας
Hall 4, Auditorium 1

Ο CEO της Intel, Brian Krzanich και στελέχη από την Ericsson και την AT&T θα συζητήσουν το μέλλον του mobility.

“Designing and Engineering the Industrial Internet”
24 Φεβ. 2016, 2:45 – 4 μ.μ. ώρα Ελλάδας
The Innovation Zone, Fira Gran Via
Ο Doug Davis, senior vice president and general manager, του τμήματος IoT της Intel, θα συζητήσει μαζί με ηγετικές φυσιογνωμίες της βιομηχανίας και στελέχη της PricewaterhouseCoopers τις ευκαιρίες και προκλήσεις που σχετίζονται με το σχεδιασμό και την κατασκευή του Βιομηχανικού Internet επόμενης γενιάς.

Media Lounge

Οι εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης θα απολαύσουν ένα άνετο περιβάλλον, σχεδιασμένο για τα media και τους ειδικούς αναλυτές στο περίπτερο της Intel, την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου. Όλοι οι επισκέπτες με διαπιστευτήρια ΜΜΕ και αναλυτών είναι ευπρόσδεκτοι.

Περισσότερες πληροφορίες
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.intel.com/newsroom/mwc. Μπορείτε να συμμετέχετε στην online συζήτηση για το Mobile World Congress χρησιμοποιώντας τις ετικέτες #Intel και #MWC16

Comments are closed.