• Ανεβάζει σε άλλο επίπεδο την απόδοση και την ευκολία εγκατάστασης και χρήσης του δικτύου στο εξοχικό, με τη σειρά των TP-LINK® HomePlug AV Powerline adapters και Range Extenders.

• Προσφέρει ευρυζωνικές ταχύτητες σύνδεσης 3G και 4G οπουδήποτε, χάρη στο κομψό και φορητό M7350 LTE-Advanced Mobile WiFi modem.

• Χαρίζει ξεγνοιασιά και παρέχει άφθονη ενέργεια για τα φορητά gadgets, με το TL-PB10400 Power Bank.

• Επιτρέπει στην οικογένεια να παρακολουθεί το σπίτι της, ενόσω βρίσκεται σε διακοπές με το ηλεκτρονικό «άγρυπνο μάτι» NC200 Cloud Camera.

Αθήνα – 25 Ιουνίου 2015 – Η TP-LINK®, ο κορυφαίος πάροχος δικτυακών προϊόντων για τον καταναλωτή και τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη σειρά από δικτυακά προϊόντα και χρήσιμες συσκευές που επιτρέπουν στις οικογένειες και σε κάθε άτομο ξεχωριστά να απολαμβάνει τις θερινές του διακοπές, χωρίς να χάνει ούτε στιγμή τις ευκολίες του Internet και των αγαπημένων του ηλεκτρονικών συσκευών.

Όσον αφορά τη διαδικτυακή σύνδεση, προσφέρει πανεύκολα στη χρήση και εγκατάσταση Powerline adapters και Range Extenders, αναβαθμίζοντας έτσι την εμπειρία Internet στην εξοχική κατοικία. Για όσους θέλουν Internet παντού και πάντα, προσφέρει το M7350 LTE-Advanced Mobile WiFi modem, το οποίο παρέχει σύνδεση Internet ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα σημεία, εκτός των αστικών κέντρων, αξιοποιώντας τα mobile δίκτυα 3G/4G.

Για να μη μείνουν ποτέ τα χρήσιμα gadgets και κυρίως τα smartphones και tablets χωρίς ενέργεια, η TP-LINK προσφέρει το TL-PB10400 Power Bank, που πολλαπλασιάζει την αυτονομία των φορητών συσκευών, απελευθερώνοντας την οικογένεια από την ανάγκη να βρίσκεται διαρκώς κοντά σε ένα ρευματολήπτη, για να φορτίσει τις συσκευές της.

Τέλος, για να απολαμβάνουν όλοι τις διακοπές τους, γνωρίζοντας ανά πάσα στιγμή τι συμβαίνει στο σπίτι τους, υπάρχει η NC200 Cloud Camera, ένα άγρυπνο μάτι που επιτρέπει στον κάτοχό της να παρακολουθεί από παντού την ασφάλεια του σπιτιού και της περιουσίας του.

Ολοκληρωμένες λύσεις Powerline Kits, για εύκολη επέκταση της δικτύωσης στο εξοχικό

Δεδομένου ότι υπάρχει μια εγκατάσταση ADSL στο εξοχικό, αξιοποιώντας το ηλεκτρικό δίκτυο, τα TP-LINK® Powerline adapter kits το μετατρέπουν σε γρήγορο δίκτυο δεδομένων, καλύπτοντας έτσι ακόμη και τις πλέον δυσπρόσιτες περιοχές της εξοχικής κατοικίας (όπως αποθήκες, βεράντες, κήποι, ταράτσες). Τα TP-LINK® Powerline adapter kits, επιτρέπουν επίσης την πανεύκολη επέκταση του ασύρματου δικτύου, χωρίς καμία απολύτως ρύθμιση ή τεχνική γνώση, αφού αυτορρυθμίζονται με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ειδικότερα, το TP-LINK® TL-PA8030P KIT AV1200 Gigabit Powerline Starter Kit, συνδέεται με τη θύρα Gigabit Ethernet του modem router και παρέχει συνολικά 6 επιπλέον θύρες Gigabit Ethernet, για επέκταση του δικτύου Internet σε αποστάσεις μέχρι και 300 μέτρα, αξιοποιώντας στο έπακρο το ηλεκτρικό δίκτυο του σπιτιού. Όπως και τα άλλα δικτυακά kits, αξιοποιεί το πρότυπο HomePlug AV2, για ταχύτατες συνδέσεις μέχρι 1200Mbps, ιδανικό για τις πιο βαριές εφαρμογές Ultra HD streaming και εντατικό online gaming.

Από την άλλη πλευρά το TP-LINK® TL-WPA4226 KIT AV500 Powerline WiFi Kit επεκτείνει κι αυτό το οικιακό δίκτυο Internet χωρίς καμία αλλαγή στην υφιστάμενη εγκατάσταση, μετατρέποντας το ηλεκτρικό δίκτυο του σπιτιού σε γρήγορο δίκτυο δεδομένων μέχρι 500Mbps, ιδανικό για αναμετάδοση HD video ή 3D video και online gaming. Ιδανικό για πολυμελείς οικογένειες, υποστηρίζει μετάδοση IGMP multicast IP και βελτιστοποίηση ροής IPTV, ώστε πολλαπλοί χρήστες να απολαμβάνουν το δίκτυο, χωρίς να προκαλούνται καθυστερήσεις.

Τέλος, το TP-LINK® TL-WPA4220 KIT 300Mbps AV500 WiFi Powerline Extender αποτελεί την απλούστερη, αποδοτικότερη και πλέον προσιτή λύση για επέκταση του οικιακού δικτύου, επεκτείνοντας ακόμη περισσότερο το δίκτυο, σε περιοχές που δεν μπορεί να διεισδύσει το ασύρματο σήμα. Είναι η πλέον οικονομική λύση για την επέκταση του δικτύου Internet μέσω ηλεκτρικού ρεύματος, χωρίς όμως να υστερεί σε τίποτε από άποψη ταχύτητας, ευχρηστίας και ασφάλειας, σε σχέση με τις κορυφαίες λύσεις της TP-LINK®.

Ευέλικτα Range Extenders, για παροχή Internet στο εξοχικό από άλλα δίκτυα

H εκτεταμένη σειρά Range Extenders της TP-LINK, δίνουν τη δυνατότητα για παροχή Internet, ακόμη κι όταν δεν υπάρχει εγκατεστημένη υποδομή ADSL στην εξοχική κατοικία. Ακόμη κι αν δεν υπάρχει μόνιμη εγκατάσταση ADSL στο σπίτι, είναι δυνατόν να ενισχυθεί το σήμα που λαμβάνεται από κεντρικά δημοτικά hotspots, με τα οποία καλύπτουν δωρεάν, πολλοί δήμοι της χώρας, τις ανάγκες σύνδεσης στο Internet, των πολιτών. Εναλλακτικά, ένα Range Extender, δίνει τη δυνατότητα στην οικογένεια να ζητήσει από ένα γειτονικό φιλικό σπίτι να δώσει πρόσβαση για τις μέρες παραμονής της στο εξοχικό, ένα σενάριο που είθισται στις επαρχιακές πόλεις και χωριά της Ελλάδας. Έτσι, ακόμη κι όταν το φιλικό ή συγγενικό σπίτι βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση, το Range Extender, μπορεί να λάβει και να ενισχύσει το σήμα, παρέχοντας Internet στην οικογένεια.

Εισαγωγικές συσκευές με ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων 150-300Mbps, για απρόσκοπτη επέκταση του δικτύου για διαμερίσματα και γραφεία, σχετικά μικρών διαστάσεων και με περιορισμένο αριθμό παράλληλων χρήσεων. Μοντέλα όπως το TP-LINK® TL-WA850RE και TL-WA854RE, αποτελούν την ιδανική λύση για ομαλό HD video, streaming μουσικής και online gaming.

Μέσης δυναμικότητας συσκευές αυξημένης απόδοσης μέχρι 300Mbps, για ακόμη μεγαλύτερη κάλυψη δικτύου σε πιο δύσκολες περιοχές και μακρινές αποστάσεις. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν τα μοντέλα όπως τα TP-LINK® TL-WA830RE και TL-WA860RE. Κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η υιοθέτηση της τεχνολογίας IEEE 802.11n advanced MIMO (Multi Input Multi Output) και η ύπαρξη δύο κεραιών, με τη βοήθεια των οποίων επιτυγχάνεται τεράστια βελτίωση της ασύρματης απόδοσης, ξεπερνώντας παρεμβολές από άλλες ηλεκτρονικές συσκευές και διαπερνώντας ακόμη πιο δύσκολα υλικά εμπόδια (τοίχους, πατώματα, θωρακίσεις με ενισχυμένο σκυρόδεμα κ.λ.π.).

NC200 Cloud Camera για συνεχή παρακολούθηση του σπιτιού από το smartphone

Η ασύρματη κάμερα ασφαλείας NC200 Cloud Camera, επιτρέπει την νυχθημερόν παρακολούθηση της οικίας ή του γραφείου, ενόσω ο κάτοχός της βρίσκεται σε διακοπές, με σκοπό την ενημέρωση του κατόχου της, για οποιοδήποτε συμβάν προκύψει, οπουδήποτε κι αν βρίσκεται αυτός.

Η κάμερα είναι σε θέση να αποστέλλει ειδοποιήσεις συμβάντων μέσω e-mail η FTP, ενώ το πλέον δυνατό της χαρακτηριστικό είναι ότι διαθέτει τηλεχειρισμό μέσω της ειδικής εφαρμογής tpCamera App, που εγκαθίσταται σε smartphones η tablets iOS και Android, αλλά και αλλαγή των ρυθμίσεων λειτουργίας της, ενώ παράλληλα μπορεί να ελεγχθεί μέσω της πύλης στο cloud tplinkcloud.com, δίνοντας τη δυνατότητα παρακολούθησης από οποιονδήποτε υπολογιστή Windows ή Mac διαθέτει ο κάτοχος της κάμερας και μέσω οποιουδήποτε δημοφιλούς web browser.

H εύκολη εγκατάσταση και χρήση πολλαπλών καμερών, υποστηρίζει μέχρι και 36 συσκευές NC200, οι οποίες μπορούν να ελεγχθούν μέσω του παρεχόμενου λογισμικού διαχείρισης. Παράλληλα, μέχρι και 13 εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στη ζωντανή ροή της κάμερας, μέσω συστήματος αναμετάδοσης multicast, κάτι που σημαίνει ότι διάφορα μέλη της οικογένειας μπορούν να προσέχουν το σπίτι τους εξ αποστάσεως, ή εξουσιοδοτημένα μέλη προσωπικού μιας επιχείρησης μπορούν να έχουν πρόσβαση στον επαγγελματικό χώρο που πρέπει να διαφυλαχθεί (αποθήκες, εργοτάξια, καταστήματα λιανικής κοκ).

Φορητό M7350 LTE-Advanced Mobile WiFi modem, για γρήγορο Internet παντού

Το M7350 Mobile WiFi Modem, είναι ένα κομψότατο φορητό modem που αξιοποιεί τη mobile σύνδεση του κατόχου της και δίνει ταχύτατη πρόσβαση 3G ή 4G οπουδήποτε, σε πόλεις, χωριά και ύπαιθρο. Αποτελεί την ιδανική λύση για εύκολη παροχή ευρυζωνικού Internet, χωρίς δέσμευση από σταθερά δίκτυα, ούτε ανάγκη καταβολής των τσουχτερών αντιτίμων που απαιτούν τα περισσότερα ξενοδοχεία για τις δικές τους, ακριβές παροχές Internet. Είναι η απόλυτη λύση για την απελευθέρωση του mobile Internet από τις περιοριστικές συσκευές που δίνουν οι πάροχοι, προσφέροντας γρήγορο Internet στις διακοπές, στα επαγγελματικά ταξίδια, στην καθημερινότητα καθ’ οδόν, αλλά και σε υπαίθριες δραστηριότητες, σε όσους αγαπούν τις εκδρομές και τις μακρινές βόλτες με ποδήλατα σε παραλίες και βουνά.

Το Μ7350 μετατρέπεται σε Wi-Fi hotspot, στο οποίο μπορούν να συνδεθούν μέχρι και 15 συσκευές, εξυπηρετώντας έτσι τις ανάγκες ολόκληρης της οικογένειας. Παρέχει υψηλότατες ταχύτητες, χάρη στην τεχνολογία 4G LTE, επιτρέποντας σύνδεση σε ταχύτητες μέχρι και 150Mbps σε download και 50Mbps σε upload. Διαθέτει υποδοχή κάρτας microSD για διαμοιρασμό αρχείων σε κάθε συσκευή. Με την μπαταρία χωρητικότητας 2550mAh, το Μ7350 προσφέρει τις υπηρεσίες του για ένα διάστημα μέχρι και 10 ωρών, ενώ μπορεί να λειτουργήσει σε κατάσταση αναμονής μέχρι και 600 ώρες.

Φορτιστής υψηλής χωρητικότητας TL-PB10400 για να μην ξεμείνει καμιά συσκευή αφόρτιστη στις διακοπές

Το TL-PB10400 10400mAh Power Bank είναι ο απαραίτητος σύντροφος κάθε ατόμου και κάθε οικογένειας που δε θέλει να ξεμείνουν οι αγαπημένες τους συσκευές από ενέργεια, οπουδήποτε κι αν πάνε το καλοκαίρι. Η υψηλή χωρητικότητά του εγγυάται ότι smartphones και tablets θα συνεχίσουν να παρέχουν επικοινωνία, ενημέρωση και διασκέδαση παντού, ακόμη κι όταν χρειαστεί να παραμείνουν οι κάτοχοί τους για πολλές ώρες μακριά από το σπίτι ή το ξενοδοχείο.

Το TL-PB10400 είναι σε θέση να φορτίσει 2 συσκευές παράλληλα, καλύπτοντας πολλαπλές συσκευές ενός χρήστη, ή συσκευές διαφορετικών μελών της οικογένειας. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμεύσει ως φακός, σε περιστάσεις ανάγκης. Η υψηλή ενεργειακή του αποδοτικότητα, το καθιστά πιο ασφαλές για τις ευαίσθητες ηλεκτρονικές συσκευές, κι έτσι, αν η ηλεκτρική εγκατάσταση του εξοχικού ή του ξενοδοχείου παρουσιάζει διακυμάνσεις, μπορεί ο κάτοχός του να το φορτίζει και να χρησιμοποιεί εν συνεχεία αυτό για τη φόρτιση των υπόλοιπων συσκευών του.

Ανάλογα με τη συσκευή, μπορεί να υποστηρίξει 3-5 κύκλους φόρτισης, πριν αδειάσει η μπαταρία των 10400mAh, ενώ χάρη στην υποστήριξη διαφορετικών τάσεων εξόδου, δεν έχει κανένα πρόβλημα να φορτίσει απευθείας ακόμη και τα πιο ενεργοβόρα tablets. Εκτός δε από smartphones και tablets, είναι σε θέση να φορτίσει ένα πλήθος άλλων gadgets, από φορητές παιχνιδομηχανές μέχρι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.

Διαθεσιμότητα και τιμές

Όλα τα παραπάνω προϊόντα της TP-LINK, είναι άμεσα διαθέσιμα από τα σημεία λιανικής πώλησης στο ευρύτατο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας και καλύπτονται από εγγύηση 3 ετών.Ενδεικτικές τιμές λιανικής:

• TP-LINK® TL-PA8030P KIT AV1200 Gigabit Powerline Starter Kit: €129,9
• TP-LINK® TL-WPA4226 KIT AV500 Powerline WiFi Kit: €79.9
• TP-LINK® TL-WPA4220 KIT 300Mbps AV500 WiFi Powerline Extender: €74,9
• TP-LINK® TL-WA850RE Range Extender: €32,9
• TP-LINK® TL-WA854RE Range Extender: €27,9
• TP-LINK® TL-WA830RE Range Extender: €37,9
• TP-LINK® TL-WA860RE Range Extender: €39,9
• TP-LINK® NC200 Cloud Camera: €49,9
• TP-LINK® M7350 LTE-Advanced Mobile WiFi modem: €119,9
• TP-LINK® TL-PB10400 10400mAh Power Bank: €32,9

Comments are closed.