Ακόμη, αν ανήκεις σε όλους όσοι βρίσκουν τις διακοπές σαν μια καλή αφορμή να διαβάσουν ένα βιβλίο, έχουμε να σου προτείνουμε τα εξής:

"This is your brain on music"

by Daniel J. Levitin

Ένα υπέροχο ανάγνωσμα που βοηθά τον αναγνώστη να συνειδητοποιήσει τον συναισθηματικό αντίκτυπο και τον μηχανισμό ανταπόκρισης στη μουσική. Το εν λόγω βιβλίο αποτελεί ένα σημείο έναρξης για να κατανοήσει κάποιος τη δύναμη της ακουστικής επικοινωνίας γενικότερα.

This is your brain on music

"The Life of AI: AI today, tomorrow and in the future and what this may mean for Human Kind"

by Paul Brook

Η τεχνητή νοημοσύνη (AI) είναι πραγματική και συμβαίνει. Ο Paul ετοίμασε ένα υπέροχο εισαγωγικό βιβλίο με παραπομπές για περαιτέρω διερεύνηση. Ένας παραπάνω λόγος να προτείνουμε αυτό το βιβλίο είναι είναι καθώς είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε από κοντά τον Paul στη διάρκεια εκδηλώσεων στην Αθήνα. Ένα καταπληκτικό έναυσμα για να ξεκινήσετε να καταλαβαίνετε την επίδραση της τεχνητής νοημοσύνης στις ζωές μας και στην επικοινωνία.

The life of AI

"The Business of Winning: Strategic Success from the Formula One Track to the Boardroom"

by Mark Gallagher

Η ανάγκη για ταχύτητα, η δίψα για επιδόσεις, η θέληση για νίκη. Ο Mark Gallagher μας μεταφέρει την οπτική εκ των έσω των ομάδων της Formula 1. Ενδιαφέροντα συμπεράσματα για κάθε εταιρεία και οργανισμό. Μια πολύ καλή αρχή για να σχεδιάσετε ένα πρόγραμμα εσωτερικής επικοινωνίας.

The Business of Winning

Comments are closed.