• Το συνέδριο επιβεβαίωσε το σταθερό και συνεχές ενδιαφέρον του ομίλου για την τοπική αγορά
  • Η εταιρεία στην Ελλάδα διατηρεί την ηγετική της θέση στις διεθνείς ταχυμεταφορές, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που αξιοποιούν τις προηγμένες δυνατότητες του παγκόσμιου δικτύου της DHL

Αθήνα, 24 Ιουνίου 2015: Οι γενικοί διευθυντές της DHL στην Ευρώπη, επέλεξαν την Ελλάδα για την πραγματοποίηση του τακτικού τους συνεδρίου στο οποίο εξετάζονται τα αποτελέσματα, η στρατηγική και η ανάπτυξη των λειτουργιών του ομίλου κατά το προσεχές μέλλον. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ 16 και 18 Ιουνίου στην Αθήνα περιλαμβάνοντας επισκέψεις σε εγκαταστάσεις της εταιρείας, αλλά και σε σημαντικά μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους της πόλης.

Κατά την παρουσία τους στην Αθήνα, τα ανώτατα διοικητικά στελέχη και ο CEO της εταιρείας στην Ευρώπη κ. John Pearson, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών  Ελ. Βενιζέλος, όπως επίσης και στα κεντρικά γραφεία της στον Άλιμο και ενημερώθηκαν για την ευρύτερη εικόνα της τοπικής αγοράς και λεπτομέρειες των λειτουργικών διαδικασιών στην Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεών τους, επιβεβαίωσαν το ενδιαφέρον του ομίλου για την τοπική αγορά και τις δυνατότητες ανάπτυξης που υπάρχουν, ενώ ταυτόχρονα αποκόμισαν άριστη εικόνα για το επίπεδο της οργάνωσης, τα θετικά οικονομικά αποτελέσματα και το υψηλό επίπεδο κατάρτισης του ανθρώπινου δυναμικού.

Ο κ. Ελευθέριος Σαμαράς, Διευθύνων Σύμβουλος της DHL Express Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας,  δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με την επιλογή της Αθήνας για τη φιλοξενία του συνεδρίου των γενικών διευθυντών Ευρώπης. Η συνάντηση προσέφερε μια εξαιρετική ευκαιρία για την παρουσίαση των λειτουργιών, των αποτελεσμάτων και θεμάτων που σχετίζονται με την τοπική αγορά, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα την έμπρακτη στήριξη του Ομίλου στην DHL Express Ελλάδας”. Ο κ. Σαμαράς προσέθεσε επίσης: “Όπως όλες οι επιχειρήσεις τα τελευταία χρόνια, έτσι και η DHL Express Ελλάδας δραστηριοποιείται σε ένα περιβάλλον με πολλές προκλήσεις. Παρόλ’ αυτά έχουμε επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα, με άξονες ανάπτυξης το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας και βέβαια ένα ισχυρό παγκόσμιο δίκτυο.”

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, η DHL Express έχει προχωρήσει σε μία σειρά επενδύσεων που αφορούν τόσο στην εκπαίδευση και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της, όσο και στον εκσυγχρονισμό των συστημάτων και του στόλου της.

Τα παραπάνω οδηγούν σε μία ολοένα αυξανόμενη ποιότητα υπηρεσιών με σεβασμό προς τον πελάτη, γεγονός που εξηγεί γιατί η DHL Express αποτελεί την πρώτη επιλογή για τις ελληνικές επιχειρήσεις τα τελευταία 37 χρόνια.

Comments are closed.