Αθήνα, 29 Ιουνίου 2017 – Η Canon Europe, παγκόσμια πρωτοπόρος στις λύσεις απεικόνισης, αποκαλύπτει σήμερα την πολυαναμενόμενη EOS 6D Mark II, η οποία απευθύνεται τόσο στους ένθερμους ερασιτέχνες, όσο και στους επαγγελματίες φωτογράφους. Η EOS 6D Μark II είναι μια full frame DSLR φωτογραφική μηχανή, η οποία διαθέτει τις τεχνολογίες τελευταίας γενιάς της Canon, και είναι σχεδιασμένη για εκείνους τους φωτογράφους που επιθυμούν να φτάσουν σε ανώτερα επίπεδα φωτογραφικής δεξιότητας.

Η EOS 6D Mark II έρχεται να διαδεχτεί την Canon EOS 6D και αποτελεί μια ικανότατη full frame DSLR φωτογραφική μηχανή, κατάλληλη για ένα φάσμα ειδικών κατηγοριών και εφαρμογών, από ταξιδιωτική φωτογραφία μέχρι και πορτρέτα. Προσφέροντας τεράστιες βελτιώσεις στους χρήστες, διευρύνοντας τις δυνατότητες λήψης που έχουν στη διάθεσή τους, και δίνοντάς τους επιπρόσθετο έλεγχο και ευελιξία, έτσι ώστε να επιτύχουν τους φωτογραφικούς τους οραματισμούς, η EOS 6D Mark II έχει αναπτυχθεί με γνώμονα τις παρατηρήσεις των χρηστών, κι έτσι, θα είναι σε θέση να τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τα όριά τους και να βελτιώσουν τις δημιουργίες τους. Χάρη στο νέο αισθητήρα full frame, τον επεξεργαστή DIGIC 7, το σύστημα αυτόματης εστίασης AF 45 σημείων και την τεχνολογία Dual Pixel CMOS AF, η EOS 6D Mark II προσφέρει τη μέγιστη δυνατή ποιότητα εικόνας και ανταποκρίνεται στις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών, όσο και των ερασιτεχνών.

Ο νέος αισθητήρας CMOS 26,2 Megapixel της EOS 6D Mark II προσφέρει στους χρήστες του υφιστάμενου μοντέλου Canon EOS 6D και σε όσους χρησιμοποιούν άλλες φωτογραφικές μηχανές EOS DSLR με αισθητήρα τύπου APC-S, απαράμιλλη ποιότητα εικόνας και προηγμένη απόδοση, ενώ παράλληλα, το υψηλό δυναμικό του εύρος εξασφαλίζει εξαιρετική άνεση στον τομέα της έκθεσης, επιτρέποντας στους χρήστες να υπερβούν τα όριά τους, όταν φωτογραφίζουν σε συνθήκες υψηλού φωτισμού. Η βελτιωμένη ευαισθησία ISO 40.000, η οποία επεκτείνεται μέχρι το ISO 102.400, προσδίδει μεγαλύτερη ευελιξία στους φωτογράφους γεγονότων, οι οποίοι τώρα πλέον μπορούν να φωτογραφίζουν γρήγορα με ευκολία, έχοντας τη σιγουριά ότι οι λεπτομέρειες των λήψεων τους θα διατηρηθούν ακόμη και κατά τις πιο σκοτεινές νύχτες. Σε συνδυασμό με τον τελευταίας τεχνολογίας επεξεργαστή DIGIC 7, η EOS 6D Mark II δημιουργεί υψηλής ποιότητας αρχεία απευθείας από τη μηχανή. Ανεξαρτήτως αν φωτογραφίζετε έναν έναστρο ουρανό στον κήπο σας, ή το Βόρειο Σέλας, έχετε όλες τις δυνατότητες, στη διάθεσή σας, να εντυπωσιάσετε το κοινό σας και να επεκτείνετε τα έργα σας με νέους, συναρπαστικούς τρόπους.

Με την EOS 6D Mark II, οι χρήστες έχουν στα χέρια τους μεγαλύτερο έλεγχο πάνω στο δημιουργικό τους όραμα, χάρη στο σύστημα αυτόματης εστίασης AF 45 σημείων, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί, και το οποίο επιτρέπει μεγαλύτερη ακρίβεια στην παρακολούθηση (tracking). Η αναβάθμιση στην EOS 6D Mark II δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να συλλάβουν δύσκολα θέματα που απαιτούν γρήγορη, αυθόρμητη δράση, όπως για παράδειγμα στιγμιότυπα από γαμήλιες τελετές, στις οποίες το νεόνυμφο ζεύγος περπατά ανάμεσα σε μια βροχή από κομφετί. Παράλληλα με τις προηγμένες δυνατότητες του επεξεργαστή εικόνας DIGIC 7, η EOS 6D Μark II είναι σε θέση να προβλέψει την κίνηση ενός θέματος μέσα στο κάδρο και να ανταποκριθεί ακαριαία. Σε συνδυασμό με ρυθμό λήψης 6,5 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps), η EOS 6D Mark II προσφέρει ένα εντελώς νέο πεδίο δυνατοτήτων. To νέο σύστημα αυτόματης εστίασης AF της EOS 6D Mark II διατηρεί την ικανότητα να κλειδώνει με ακρίβεια πάνω στα θέματα, ακόμη και στον πιο χαμηλό φωτισμό, κάτι το οποίο είναι ιδανικό για πορτρέτα σε συνθήκες μειωμένου φωτισμού περιβάλλοντος.

Η περίφημη τεχνολογία Canon Dual Pixel CMOS AF επιτρέπει υψηλής απόδοσης tracking, ομαλότερη εστίαση, καθώς και μικρότερους χρόνους εστίασης, για ταινίες. Αυτά τα χαρακτηριστικά αποτελούν σπουδαίο πλεονέκτημα για τη φωτογράφηση σε macro, αλλά και σε φωτογράφηση προϊόντων, η οποία διευκολύνεται χάρη στην οθόνη Live View.

Η EOS 6D Mark II είναι η πρώτη full frame φωτογραφική μηχανή EOS που περιλαμβάνει ενσωματωμένο σύστημα σταθεροποίησης βίντεο 5 αξόνων, το οποίο εξουδετερώνει την αστάθεια όταν η βιντεοσκόπηση γίνεται με το χέρι ή εν κινήσει. Η στρεφόμενη  οθόνη αφής (vari-angle) LCD, επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν σημείο εστίασης με ένα άγγιγμα στην οθόνη και να φωτογραφίζουν υπό δύσκολες γωνίες σε συνθήκες με ασυνήθιστη προοπτική, ή ανάμεσα σε πλήθος.

Η EOS 6D Mark II είναι η πρώτη φωτογραφική μηχανή της Canon που διαθέτει κατάσταση λήψης βίντεο από διαδοχικά στατικά καρέ (time-lapse) σε ανάλυση 4Κ, αλλά και ιντερβαλόμετρο για μεγαλύτερη ποικιλία στην κινηματογράφηση. Η δημιουργικότητα διευκολύνεται ακόμη περισσότερο και η σύλληψη βίντεο σε αναλύσεις μέχρι και 4Κ είναι ιδανική για λήψη αστροφωτογραφίας τοπίου με θαυμάσια λεπτομέρεια. Το ενσωματωμένο ιντερβαλόμετρο δίνει στους χρήστες τις μέγιστες δυνατότητες επεξεργασίας των time-lapse ταινιών τους.

Η EOS 6D Mark II προσφέρει ακόμη πιο έξυπνη συνδεσιμότητα καθώς διαθέτει Wi-Fi και Bluetooth[i] για μόνιμη (always on) σύνδεση. Οι χρήστες έχουν στη διάθεσή τους ακόμη περισσότερη ευελιξία κατά τη μετάδοση των εικόνων τους σε έξυπνες συσκευές, και μπορούν εύκολα να μοιραστούν τη δουλειά τους, επιταχύνοντας έτσι τη ροή εργασίας τους. Οι δυνατότητες της μηχανής επιτρέπουν στους φωτογράφους να την ελέγχουν μέσω του smartphone τους, για να φωτογραφίζουν ή να βιντεοσκοπούν εξ αποστάσεως, κάτι που αποτελεί πλεονέκτημα για όσους επιθυμούν να είναι προσεκτικοί και διακριτικοί, για να μην επηρεάσουν το θέμα τους με απότομες κινήσεις, όπως για παράδειγμα όταν φωτογραφίζουν μια ακίνητη πεταλούδα. Το ενσωματωμένο GPS καταγράφει την τοποθεσία, επιτρέποντάς να διατηρείται ένα χρονικό των προορισμών με αυτόματο τρόπο, και τη δημιουργία ιστοριών.

Η EOS 6D Mark II είναι η φωτογραφική μηχανή για τους χρήστες που επιζητούν τη μέγιστη ποιότητα εικόνας κάθε φορά, για να ζωντανέψουν τις ιστορίες τους. Με την EOS 6D Mark II οι χρήστες έχουν τη σιγουριά να φωτογραφίζουν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού, προσφέροντας ακρίβεια, επιτρέποντας στους χρήστες να αφοσιωθούν στο δημιουργικό τους όραμα. Η EOS 6D Mark II είναι μια μικρού μεγέθους και ελαφριά full frame φωτογραφική μηχανή DSLR. Είναι ανθεκτική σε σκόνη και υγρασία, και είναι ιδανική για λήψεις εν κινήσει, προσφέροντας κορυφαία απόδοση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των χρηστών. Η EOS 6D Mark II δίνει στους χρήστες τη δύναμη να προσεγγίζουν τα θέματά τους με νέους, συναρπαστικούς τρόπους και προσφέρει αξιοπιστία και υψηλή απόδοση, απελευθερώνοντας τις δημιουργικές τους βλέψεις.

– ΤΕΛΟΣ –

[i] Η σύνδεση “Always-on” μεταξύ των έξυπνων συσκευών και της φωτογραφικής μηχανής μέσω Bluetooth® απαιτεί αρχική ρύθμιση με την εφαρμογή Canon Camera Connect app. Η σταθερότητα της σύνδεσης Bluetooth® εξαρτάται από το μοντέλο της έξυπνης συσκευής και άλλους περιβαλλοντικούς παράγοντες. Η ονομασία και τα λογότυπα Bluetooth® είναι κατοχυρωμένα σήματα του Bluetooth® SIG, Inc. και κάθε χρήση τους από την Canon Inc. γίνεται κατόπιν άδειας. Άλλα σήματα ή εμπορικές ονομασίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους. Απαιτεί Bluetooth® έκδοση 4 ή νεότερη, iOS 8.4, Android 5.0 ή νεότερο.

 

 

Comments are closed.