Αθήνα, 9 Φεβρουαρίου 2015: H BrilliantPR ανακοινώνει τη συνεργασία της με την TP-LINK για την υποστήριξη των δραστηριοτήτων των Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας στην ελληνική αγορά.

Ως ο μεγαλύτερος πάροχος στον κόσμο σε λύσεις ασύρματης δικτύωσης και τερματικού εξοπλισμού πελατών*, η TP-LINK παρέχει προϊόντα που εστιάζουν στις ανάγκες των οικιακών καταναλωτών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Η εταιρεία διακρίνεται για τις εξαιρετικά ανταγωνιστικές λύσεις, την ποιότητα και ένα ευρύτατο χαρτοφυλάκιο προϊόντων μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται:

  • Συσκευές ευρυζωνικής σύνδεσης και ασύρματης δικτύωσης, όπως VDSL και ADSL routers, wireless access points και adapters
  • Ενσύρματες δικτυακές συσκευές, όπως switches, routers, network adapters
  • Δικτυακές συσκευές, όπως IP κάμερες, powerline adapters και 3G modems
  • Άλλες περιφεριεακές συσκευές όπως powerbanks και USB hubs

Το τοπικό γραφείο της εταιρείας ιδρύθηκε το 2013 και υποστηρίζει τις ενέργειες marketing και πωλήσεων στο δίκτυο των συνεργατών της. Οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν  τα προϊόντα της  TP-LINK από τα μεγαλύτερα καταστήματα λιανικής πώλησης ηλεκτρονικών συσκευών και από εξειδικευμένα καταστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιφερειακών.

Στις πρώτες ενέργειες του γραφείου Τύπου της εταιρείας στην Ελλάδα ανήκουν η ολοκληρωμένη παρουσίαση των πλέον δημοφιλών προτάσεων της εταιρείας και η ενημέρωση για τις τεχνολογικές καινοτομίες των προϊόντων που διατίθενται στην Ελληνική αγορά.

*Με βάση την πρόσφατη έκθεση της IDC “ Quarterly WLAN Tracker Report, Q2 2014 Final Release”

Comments are closed.