• Η DHL Express συγχαίρει τον Έλληνα μαραθωνοδρόμο, ο οποίος αγωνίστηκε με τα χρώματα της εταιρείας

Αθήνα, 9 Νοεμβρίου 2015: Ο Έλληνας πρωταθλητής μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων Χριστόφορος Μερούσης στέφθηκε νικητής, στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, κόβοντας πρώτος το νήμα του τερματισμού στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο σε 2ώρες 21 λεπτά 22 δευτερόλεπτα.

Η DHL Express Ελλάδας, στο πλαίσιο των δράσεών της για την προώθηση του αθλητισμού, του αγωνιστικού πνεύματος και των περιβαλλοντικών της δράσεων, αισθάνεται ιδιαίτερη υπερηφάνεια για τη χορηγική υποστήριξή της στον αθλητή.  Η φετινή εμφάνιση συμπληρώνει μια σειρά μεγάλων εμφανίσεων, καθώς ο Χριστόφορος Μερούσης ήταν ο πρώτος Έλληνας αθλητής στον μαραθώνιο της Αθήνας τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Ο κ. Ελευθέριος Σαμαράς, Διευθύνων Σύμβουλος της DHL Express για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, δήλωσε σχετικά με τη σημερινή επιτυχία του πρωταθλητή: «Στην DHL Express, αισθανόμαστε μεγάλη υπερηφάνεια και χαρά, που βλέπουμε έναν αθλητή, τον οποίο στηρίζουμε με τη χορηγία μας, να αναδεικνύεται πρώτος, στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Στους αγώνες και τις προσπάθειες που καταβάλλει ο Χριστόφορος, θεωρούμε ότι αντικατοπτρίζονται και οι δικοί μας καθημερινοί αγώνες και προσπάθειες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Όλα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να διέπουν έναν πρωταθλητή του Μαραθωνίου, η ταχύτητα, η αντοχή, η αξιοπιστία, το πάθος και η αγωνιστικότητα, βρίσκονται στην καρδιά της φιλοσοφίας της DHL. Ο Χριστόφορος θα είναι επίσης κοντά μας και εκτός των αθλητικών δράσεων, πρεσβεύοντας το ήθος, τις αξίες και τη στάση ζωής που επιθυμούμε να προβάλλουμε και να αναδεικνύουμε με τους εργαζόμενούς μας σε κάθε ευκαιρία, εκδήλωση ή δράση μας».

Στο πλαίσιο της χορηγικής της υποστήριξης στον Μαραθώνιο, η εταιρεία κάλυψε τις ανάγκες logistics της διοργάνωσης και μετέφερε το ρουχισμό των  χιλιάδων δρομένων που συμμετείχαν στον σημερινό αγώνα. Δεκάδες εργαζόμενοι και οχήματα της εταιρείας εξασφάλισαν την έγκαιρη μεταφορά των υλικών για τις ανάγκες της διοργάνωσης.

Η DHL φιλοδοξεί στη συνέχιση των χορηγικών της δράσεων στο χώρο του αθλητισμού και εύχεται στον Χριστόφορο Μερούση την κατάκτηση ακόμα μεγαλύτερων στόχων και διακρίσεων στο άμεσο μέλλον.

Comments are closed.