Η Dell Technologies θα παρέχει τις θεμελιώδεις υποδομές για την προώθηση της ψηφιακής επιχειρηματικότητας και το μετασχηματισμό της τεχνολογίας πληροφορικής

  • Η Dell Technologies καθίσταται η μεγαλύτερη στον κόσμο, ιδιωτικά ελεγχόμενη, εταιρεία τεχνολογίας
  • Η μοναδική εταιρική δομή προσφέρει αφενός την ευελιξία ώστε να καινοτομεί και να επενδύει μακροπρόθεσμα σε έρευνα και ανάπτυξη όπως μια νεοφυής επιχείρηση, αφετέρου προσφέρει την εμπιστοσύνη, υποστήριξη και παγκόσμια κλίμακα ενός μεγάλου οργανισμού.
  • Συνδυάζει τη μοναδική οικογένεια επιχειρήσεων, στην οποία περιλαμβάνονται οι Dell, Dell EMC, Pivotal, RSA, SecureWorks, Virtustream και VMware
  • Ηγέτης στην τεχνολογία σε 20 Gartner Magic Quadrants
  • Αναμειγνύει τη δύναμη της Dell στην αγορά μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, με τη δύναμη της EMC στις μεγάλες επιχειρήσεις
  • Νέα επωνυμία για την Dell Technologies και την Dell EMC ανακοινώνεται σήμερα

 Αθήνα, 7 Σεπτεμβρίου 2016 – Η Dell Technologies ανακοινώνει σήμερα την ολοκλήρωση της εξαγοράς της EMC Corporation, δημιουργώντας μια μοναδική οικογένεια επιχειρήσεων, που προσφέρει τις απαραίτητες υποδομές για τους οργανισμούς, ώστε να κτίσουν το ψηφιακό τους μέλλον, να μετασχηματίσουν την τεχνολογία πληροφορικής και να προστατέψουν το πολυτιμότερό τους περιουσιακό στοιχείο, την πληροφορία. Αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί έναν ηγέτη στην αγορά, αξίας 74 δισεκατομμυρίων δολλαρίων, με ένα εκτεταμένο τεχνολογικό χαρτοφυλάκιο, το οποίο επιλύει πολύπλοκα προβλήματα για τους πελάτες στους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς του κλάδου και συγκεκριμένα στους τομείς hybrid cloud,  software-defined data center, converged υποδομές, υπηρεσίες platform-as-a-service, ανάλυση δεδομένων, φορητότητα και την κυβερνοασφάλεια.

Η εταιρεία θα διοργανώσει μια ενημερωτική συνδιάσκεψη με τα μέσα ενημέρωσης και τους αναλυτές του κλάδου, σήμερα στις 5 μ.μ. ώρα Ελλάδας. Για να συμμετάσχετε στη συνδιάσκεψη, πατήστε εδώ.

Η Dell Technologies εξυπηρετεί το 98% των επιχειρήσεων της λίστας Fortune 500 και περιλαμβάνει πολλές κορυφαίες επιχειρήσεις. Οι δύο μεγαλύτερες και πλέον γνωστές είναι η επιχείρηση λύσεων clients της Dell και η Dell EMC, πάροχος επιχειρηματικών λύσεων υποδομών. Αμφότερες υποστηρίζονται από την Dell EMC Services. Επιπλέον, η Dell Technologies εμπεριέχει τις Boomi, Pivotal, RSA, SecureWorks, Virtustream και VMware. Αυτή η μοναδική δομή συνδυάζει την προσήλωση και την καινοτομία μιας νεοφυούς επιχείρησης, με την παγκόσμια κλίμακα ενός μεγάλου οργανισμού. Η κλίμακα της Dell Technologies θα της επιτρέψει να προσφέρει περισσότερη καινοτομία και επενδύσεις στην έρευνα και ανάπτυξη (R&D), σε πωλήσεις και marketing, υπηρεσίες και υποστήριξη, και να προσφέρει πιο αποδοτικές και οικονομικές λύσεις για τους πελάτες. Επιπροσθέτως, παρά το γεγονός, ότι η εταιρεία θα εκδίδει δημόσιες αναφορές των οικονομικών της αποτελεσμάτων, είναι ιδιωτικά ελεγχόμενη, κάτι που της επιτρέπει να εστιάζει καλύτερα τις επενδύσεις στο οικοσύστημα των πελατών και συνεργατών, σε μακροπρόθεσμη βάση.

Ο Michael Dell, chairman και CEO, Dell Technologies, δήλωσε: «Βρισκόμαστε στην αυγή της επόμενης βιομηχανικής επανάστασης. Ο κόσμος μας γίνεται ολοένα και ευφυέστερος και πιο δικτυωμένος, κάθε λεπτό που περνά, και εν τέλει θα συνδυαστεί με το απέραντο Internet of Things, προλειαίνοντας το δρόμο για τους πελάτες μας, ώστε να πραγματοποιήσουν απίστευτα πράγματα. Γι’ αυτό το λόγο δημιουργήσαμε την Dell Technologies. Διαθέτουμε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, το ταλέντο και την παγκόσμια κλίμακα, για να γίνουμε καταλύτης για την αλλαγή και για να κατευθύνουμε τους πελάτες, μικρούς ή μεγάλους, στο ψηφιακό τους ταξίδι».

Η Dell Technologies συνδυάζει τη δύναμη της Dell, στην αγορά των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, με τη δύναμη  της EMC στους μεγάλους οργανισμούς και είναι κορυφαία σε πολλούς από τους σημαντικότερους και ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς της αγοράς τεχνολογίας πληροφορικής, αξίας 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριλαμβανόμενων 20 ηγετικών θέσεων στα τεταρτημόρια Gartner Magic Quadrants, και ένα χαρτοφυλάκιο με περισσότερες από 20.000 κατοχυρωμένες ευρεσιτεχνίες και εφαρμογές.

Ο Jamie Dimon, Chairman και CEO, JPMorgan Chase, σχολίασε: «Οι οικονομικές υπηρεσίες είναι από τους κυρίαρχους παράγοντες υιοθέτησης της τεχνολογίας, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, και το επόμενο κύμα της ψηφιοποίησης συνεχίζει την τάση, η οποία εξελίσσεται καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μου. Ως ένας από τους μεγαλύτερους χρήστες στον κόσμο των Dell και EMC, δαπανούμε περί τα 9 δισεκατομμύρια δολλάρια το χρόνο σε τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένων των υποδομών, καθώς και του cloud computing, της ανάλυσης δεδομένων big data και της κυβερνοασφάλειας. Διασφαλίζουμε ότι δαπανούμε ορθά και επιλέγουμε τους συνεργάτες μας πολύ προσεκτικά. Γνωρίζω τον Michael Dell εδώ και 30 χρόνια. Είναι κορυφαίος, ηθικός και ενδιαφέρεται πραγματικά για όλους τους συνεργάτες του – τόσο εσωτερικά, μέσα στην εταιρεία του, όσο και σε όλο το φάσμα του κλάδου. Είμαι ενθουσιασμένος με τον Michael και τη νέα εταιρεία, και περιμένουμε με ανυπομονησία, να δούμε τι θα δημιουργήσει στο μέλλον».

Ο Marc Benioff, Chairman και CEO, Salesforce, πρόσθεσε, « Η συνεργασία της Salesforce με την Dell και την EMC έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην προώθηση της καινοτομίας σε όλο το φάσμα του κλάδου. Ο Michael είναι ένας απίθανος οραματιστής και ένας από τους σημαντικότερους ηγέτες του κλάδου μας. Ανέκαθεν υπήρξε ένας εξαιρετικός συνεργάτης, που συνέβαλε στην επιτυχία μας. Τώρα, με την Dell Technologies, επανακαθορίζει και πάλι τον κλάδο της τεχνολογίας».

Ο Tim McGrath, President και CEO, PC Connection, Inc., σχολίασε, «Η σχέση μας με την Dell έχει αναπτυχθεί εντυπωσιακά τα τελευταία έξι και πλέον χρόνια. Από τότε που έχουμε ανακηρυχθεί ως Συνεργάτης της Χρονιάς της Dell για το 2014, αλλά και το 2015, η επιχείρησή μας έχει αναπτυχθεί σημαντικά. Ως συνεργάτες των Dell, EMC, VMware και RSA, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες, καινοτόμες, οικονομικές και ασφαλείς end-to-end λύσεις τεχνολογίας πληροφορικής. Με το συνδυασμό της οικογένειας επιχειρήσεων της Dell Technologies, η PC Connection, Inc. επεκτείνει τις δυνατότητές της, προσφέροντας ακόμη πιο διευρυμένο και ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο στους πελάτες μας. Προσβλέπουμε στην ενδυνάμωση της συνεργασίας μας με την Dell Technologies, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε, ότι οι πελάτες μας έχουν την τεχνική υποστήριξη, καθοδήγηση και ευχέρεια επιλογής προϊόντων, που χρειάζονται για να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις τους με την τεχνολογία πληροφορικής».

Μέρος της σημερινής ανακοίνωσης της εταιρείας είναι η αποκάλυψη της νέας επωνυμίας. Ένα βίντεο με επιπλέον πληροφορίες για τη νέα εταιρική επωνυμία, διατίθεται εδώ.

Οικονομικοί όροι

Όταν έκλεισε η συμφωνία, στις 7 Σεπτεμβρίου 2016, οι μέτοχοι της EMC έλαβαν μέρισμα σε μετρητά ύψους 24,05 δολαρίων ανά μετοχή, καθώς και μετοχή παρακολούθησης αναφοράς (tracking stock), συνδεδεμένη με το κομμάτι του οικονομικού συμφέροντος της EMC κατά το κλείσιμο, στην επιχείρηση της VMware. Σύμφωνα με τον εκτιμώμενο αριθμό των διακεκριμένων μετοχών κατά το κλείσιμο, οι μέτοχοι της EMC έλαβαν 0,11146 μετοχές στη νέα μετοχή παρακολούθησης (NYSE: DVMT) για κάθε μέρισμα της EMC. Η αξία της μετοχής παρακολούθησης ενδέχεται να διαφοροποιείται από την τιμή αγοράς της VMware, δεδομένων των διαφορετικών χαρακτηριστικών και δικαιωμάτων των δύο μετοχών.

Περισσότερες πληροφορίες

 

Σχετικά με την Dell Technologies

Η Dell Technologies είναι μια μοναδική οικογένεια επιχειρήσεων που παρέχει τις θεμελιώδεις υποδομές για τους οργανισμούς ώστε να οικοδομήσουν το δικό τους ψηφιακό μέλλον, να μετασχηματίσουν την τεχνολογία πληροφορικής και να προστατεύουν το πιο σημαντικό περιουσιακό τους στοιχείο: τις πληροφορίες. Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες σε πελάτες κάθε μεγέθους σε 180 χώρες, από το 98% των εταιρειών Fortune 500 έως τελικούς καταναλωτές – με το πιο εκτεταμένο και καινοτομικό εύρος λύσεων από τις λύσεις περιφερειακών υποδομών έως τον κεντρικό πυρήνα της τεχνολογίας και τις λύσεις cloud.

Dell EMC World

Ελάτε μαζί μας στις 18-20 Οκτωβρίου στο  Dell EMC World 2016, την κεντρική εκδήλωση της Dell Technologies που φιλοξενεί επαγγελματίες της τεχνολογίας και των επιχειρήσεων για να συναντηθούν, να ανταλλάξουν απόψεις και να συμβάλλουν στην συνδημιουργία ενός καλύτερου  μέλλοντος. Μάθετε περισσότερα στο  www.dellworld.com  και ακολουθήστε το #DellWorld   στο Twitter.

© Dell Inc.και EMC Corp. Η ονομασία Dell είναι εμπορικό σήμα της Dell Inc. και η EMC είναι εμπορικό σήμα της EMC Corp. Η ονομασία Dell Technologies είναι εμπορικό σήμα της Dell Inc. Η Dell και η EMC αποποιούνται κάθε αποκλειστικού συμφέροντος στα σήματα και τις ονομασίες άλλων.

Ειδική σημείωση σχετικά με τις δηλώσεις μελλοντικών εκτιμήσεων

Οι δηλώσεις σε αυτό το δελτίο τύπου που αφορούν σε μελλοντικά αποτελέσματα και συμβάντα είναι δηλώσεις μελλοντικών προβλέψεων στο πλαίσιο ερμηνείας του Section 21E του  Securities Exchange Act of 1934 και του Section 27A του Securities Act of 1933 και βασίζονται στις τρέχουσες προσδοκίες της Dell Technologies. Σε μερικά σημεία, μπορείτε να διακρίνετε τις δηλώσεις αυτές από τις αναφορές σε λέξεις που περιγράφουν μελλοντικά γεγονότα όπως «εκτιμάται», «πιστεύουμε», «εμπιστοσύνη», «θα μπορούσε», «εκτίμηση», «προσδοκία», «πρόθεση», «πιθανώς», «αντικείμενο», «προοπτική», «πλάνο», «έργο», «πιθανό», δυναμικό», «θα» ή παρόμοιες λέξεις ή εκφράσεις που αναφέρονται σε μελλοντικά γεγονότα ή αποτελέσματα. Οι δηλώσεις σχετικά με μελλοντικές εκτιμήσεις σε αυτό το δελτίο τύπου περιέχουν τις εκτιμήσεις της Dell Technologies σχετικά με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες, τα λειτουργικά αποτελέσματα, την οικονομική κατάσταση και τις προοπτικές που ακολουθούν την ένωσή της με την EMC.

Τα μελλοντικά αποτελέσματα και συμβάντα της Dell Technologies ενδέχεται να διαφέρουν σημαντικά από αυτά που εκφράζονται ή εννοούνται με αυτές τις μελλοντικές εκτιμήσεις λόγω μιας σειράς κινδύνων και αβεβαιοτήτων που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στα εξής: τις πιέσεις από τον ανταγωνισμό, την εξάρτηση της Dell Technologies από τρίτους προμηθευτές για προϊόντα και εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένων εξαρτήσεων από μοναδικούς ή περιορισμένου αριθμού προμηθευτές, την ικανότητα της Dell Technologies να επιτύχει ευνοϊκή κοστολόγηση από τους προμηθευτές της, ασθενείς οικονομικές συνθήκες σε παγκόσμιο επίπεδο και την αστάθεια των οικονομικών αγορών, την εκτέλεση της στρατηγικής ανάπτυξης, επιχειρηματικότητας και εξαγορών της Dell Technologies, την επιτυχία της Dell Technologies σχετικά με την μέτρηση της οικονομικής απόδοσης, την ικανότητα της Dell Technologies να διαχειριστεί τη μετάβαση σε  λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες με αποτελεσματικό τρόπο, την ικανότητα της Dell Technologies να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, τις δραστηριότητες της Dell Technologies στο εξωτερικό και την ικανότητά της να δημιουργεί σημαντικά καθαρά κέρδη εκτός των ΗΠΑ, το μείγμα προϊόντων, πελατών και γεωγραφικής κατανομής των πωλήσεων της Dell Technologies και τις εποχικές τάσεις πωλήσεων, την απόδοση των πωλήσεων των συνεργατών καναλιού της Dell Technologies, πρόσβαση στις αγορές κεφαλαίων από την Dell Technologies ή τους πελάτες της, ασθενείς οικονομικές συνθήκες και πρόσθετες κανονιστικές ρυθμίσεις, κινδύνους αθέτησης υποχρεώσεων αντισυμβαλλομένων, την απώλεια από την Dell Technologies συμβολαίων υπηρεσιών με τους πελάτες, περιλαμβανομένων συμβολαίων με κυβερνητικούς οργανισμούς και την ικανότητά της να εκτελεί τέτοια συμβόλαια στο υπολογιζόμενο κόστος, την ικανότητα της Dell Technologies να αναπτύσσει και να προστατεύει την ιδιωτική της πνευματική ιδιοκτησία ή να επιτυγχάνει την αδειοδότησή της σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία άλλων σε εμπορικά εύλογους και ανταγωνιστικούς όρους, διακοπές υποδομών, κυβερνοεπιθέσεις ή άλλους κινδύνους ασφάλειας δεδομένων, την ικανότητα της Dell Technologies να διαχειρίζεται αποτελεσματικά την έκθεσή της σε διακυμάνσεις ισοτιμιών ξένων νομισμάτων και στα επιτόκια, τη λήξη ευνοϊκών φορολογικών όρων ή προτιμητέων φορολογικών διαρθρώσεων ή τα μη ευνοϊκά  αποτελέσματα φορολογικών ελέγχων ή άλλων ζητημάτων συμμόρφωσης,απομείωση επενδύσεων χαρτοφυλακίου, μη ευνοϊκά αποτελέσματα δικαστικών συνεδριών, αυξημένα κόστη και πρόσθετες κανονιστικές διατάξεις και απαιτήσεις ως αποτέλεσμα της εισαγωγής της Dell Technologies ως μιας εταιρείας νεοεισερχόμενης σε δημόσια διαπραγμάτευση., την ικανότητα της Dell Technologies να αναπτύσσει και να διατηρεί αποτελεσματικούς εσωτερικούς ελέγχους σχετικά με τις οικονομικές αναφορές, τις απαιτήσεις συμμόρφωσης σε αλλαγές των περιβαλλοντικών κανονισμών και των κανονισμών ασφαλείας, την επίδραση ένοπλων συγκρούσεων, τρομοκρατικές ενέργειες, φυσικές καταστροφές και ζητήματα σχετικά με τη δημόσια υγεία, κίνδυνοι σχετικά με την επιχειρηματική δραστηριότητα της EMC, περιλαμβανομένων της οικονομικής απόδοσης της VMware, των στρατηγικών συνεργασιών της EMC, της αναβάθμισης του συστήματος διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων της EMC και το αποτέλεσμα της αστάθειας της αγοράς στα περιουσιακά στοιχεία του μη ανταποδοτικού συνταξιοδοτικού πλάνου της EMC, την ικανότητα αναγνώρισης επικείμενων συνεργασιών από την ένωση με την EMC, την ικανότητα ενοποίησης της τεχνολογίας, των λύσεων, των προϊόντων και των υπηρεσιών της EMC με αυτών της Dell Technologies με αποδοτικό τρόπο, τα αποτελέσματα νομικών διαφορών που έχουν υποβληθεί ή άλλων κυρώσεων που ενδέχεται να υποβληθούν έναντι της Dell Technologies ή της EMC σχετικά με την ένωση, απαιτήσεων από κατόχους κοινών μετοχών της EMC για την αποτίμηση των μετοχών τους (σε βαθμό που υπάρχουν τέτοια δικαιώματα) υπό τη νομοθεσία της Μασαχουσέτης και το επίπεδο του χρέους της Dell Technologies και της ικανότητάς της να επιτύχει το στόχο της μείωσής του.

Ο κατάλογος των κινδύνων, αβεβαιοτήτων και άλλων παραγόντων δεν είναι πλήρης. Η Dell Technologies συζητά αναλυτικά μερικά από τα θέματα αυτά εκτενέστερα καθώς και συγκεκριμένους παράγοντες κινδύνου που θα μπορούσαν να επηρρεάσουν την επιχειρηματική δραστηριότητα, την οικονομική κατάσταση, τα αποτελέσματα  των λειτουργιών και προσδοκιών της, στις σχετικές αναφορές της στην επιτροπή κεφαλαιαγοράς (Securities and Exchange Commission), περιλαμβανομένων των δηλώσεων εκτιμήσεων στα έγγραφα: Dell TechnologiesRegistration Statement, Form S-4 (Registration No. 333-208524), τμήμα δηλώσεων prospectus/proxy στις τριμηνιαίες αναφορές στη φόρμα Form 10-Q και στις τρέχουσες αναφορές στην φόρμα From 8-K. Οι αναφορές αυτές είναι διαθέσιμες μέσω του web site της επιτροπής κεφαλαιοαγοράς Securities and Exchange Commission: www.sec.gov.

Κάποιες ή όλες από τις αναφορές σε μελλοντικά γεγονότα της Dell Technologies ενδέχεται να καταστούν λανθασμένες και μπορούν να επηρεαστούν από μη ακριβείς εκτιμήσεις της Dell Technologies ή από άλλους γνωστούς ή άγνωστους κινδύνους στους οποίους περιλαμβάνονται όσοι έχουν αναφερθεί στο δελτίο αυτό. Κατ’ αναλογία δεν πρέπει να βασιστείτε στις δηλώσεις που περιλαμβάνονται στο δελτίο καθώς ισχύουν για την ημερομηνία που διατυπώνονται. Η Dell Technologies δεν αναλαμβάνει την επικαιροποίηση και δηλώνει  ρητά οτι αποποιείται από κάθε υποχρέωση επικαιροποίησης των δηλώσεων για μελλοντικές εκτιμήσεις είτε  ως αποτέλεσμα συγκυριών είτε γεγονότων που προκύπτουν μετά την ημερομηνία δημοσίευσης, νέων πληροφοριών ή άλλων γεγονότων.

Comments are closed.