Δελτίο Τύπου Canon Ελλάδας

Η Canon ανακοινώνει την κυκλοφορία της PowerShot SX70 HS, μιας φωτογραφικής μηχανής bridge με ισχυρό σταθερό φακό με οπτικό zoom 65x, με εστιακό μήκος ανάλογο με 21-1365mm. Η  Canon PowerShot SX70 HS χαρακτηρίζεται από σχεδίαση και κράτημα DSLR, περιστρεφόμενη οθόνη 7,5 Vari-Angle LCD, αισθητήρα 20,3 Megapixel και βίντεο 4K Ultra High Definition. Είναι η ιδανική “all-in-one” φωτογραφική μηχανή, ικανή να διαχειριστεί όλους τους τύπους περιστάσεων λήψης, χωρίς ο χρήστης, να χρειάζεται να έχει μαζί του πολλαπλούς φακούς.

Τα κλασσικά χαρακτηριστικά εργονομίας που παραπέμπουν σε μηχανή DSLR και το υψηλής ανάλυσης OLED ηλεκτρονικό viewfinder, αποδίδουν σταθερό χειρισμό και έλεγχο κατά τη σύνθεση φωτογραφιών, κάτι που είναι ιδιαίτερα βολικό όταν φωτογραφίζει κανείς δημοφιλείς τουριστικές ατραξιόν, αλλά και όταν είναι εν κινήσει.

Η ισχύς της Canon PowerShot SX70 HS οφείλεται στον τεχνολογίας αιχμής και υπερταχύ επεξεργαστή εικόνας DIGIC 8, ο οποίος παράγει υψηλής ανάλυσης εικόνες, βίντεο 4K Ultra High Definition και φωτογράφηση συνεχούς λήψης σε ρυθμό 10 fps (frames per second – καρέ ανά δευτερόλεπτο). Η αυτόματη εστίαση χαρακτηρίζεται από ταχύτατη απόκριση και προσαρμοστικότητα, ακόμη και κάτω από χαμηλό φωτισμό και η συνεχής εστίαση είναι δυνατή σε φωτογράφηση 5,7 fps, επιτρέποντας έτσι την εύκολη λήψη των αυθόρμητων στιγμών.

Ο επεξεργαστής DIGIC 8  επιτρέπει την βιντεοσκόπηση σε ανάλυση 4K Ultra HD, τη δημιουργία time-lapse βίντεο 4Κ και λήψη μεμονωμένων καρέ 4K, έτσι ώστε οι πιο πολύτιμες αναμνήσεις να καταγράφονται και να διατηρούνται  με τις υψηλότερες αναλύσεις.

Ο προηγμένος αισθητήρας 20,3MP τύπου 1/2.3 CMOS παρέχει αναβαθμισμένη κατά 25 τοις εκατό ανάλυση, σε σύγκριση με την προκάτοχο της, την Canon PowerShot SX70 HS στα 16,1MP, εισάγοντας ένα νέο επίπεδο λεπτομέρειας και ζωντάνιας στις εικόνες. Αυτή η αναβάθμιση στον αισθητήρα συνεπάγεται οι μεγάλες εκτυπώσεις φωτογραφιών να δείχνουν πανέμορφες, απεικονίζοντας σε όλη τους τη λαμπρότητα τις πολύτιμες οικογενειακές αναμνήσεις, οι οποίες μπορούν να τοποθετηθούν σε κάδρα στους τοίχους του σπιτιού.

Μαζί με ευκρινείς εικόνες JPEGs, η Canon PowerShot SX70 HS μπορεί επίσης να καταγράψει σε ασυμπίεστο φορμά RAW, ανοίγοντας έναν κόσμο επαγγελματικών τεχνικών post-production, παρέχοντας αμέτρητους τρόπους για να εντυπωσιάσει κανείς το κοινό του με βελτιστοποιημένες φωτογραφίες.

Δεν ήταν ποτέ ευκολότερος ο συγχρονισμός φωτογραφιών και βίντεο με μια «έξυπνη» συσκευή, PC ή Mac[1] μέσω των επιλογών Auto Image Sync και Transfer mode με τη χρήση της εφαρμογής Canon Camera Connect (iOS/Android), ή το λογισμικό Image Transfer Utility 2 για PC και Mac. Η PowerShot SX70 HS διαθέτει επίσης τη δυνατότητα Remote Live View, η οποία επιτρέπει την εξ αποστάσεως λήψη με ένα smartphone[2], κάτι που σημαίνει ότι κανείς πια δε μένει έξω από το οικογενειακό πορτρέτο.

Η νέα premium bridge φωτογραφική μηχανή της Canon παρέχει μια πραγματικά φορητή και ευέλικτη εικονοληπτική εμπειρία, με την ικανότητα να καταγράψει τα πάντα, από ένα vlog στην άγρια φύση της Αφρικανικής Σαβάνας, μέχρι ένα πορτρέτο ενός αγαπημένου προσώπου σε μια οικογενειακή περίσταση. Αυτή η πολύ-χρηστική φωτογραφική μηχανή φέρνει πιο κοντά το χρήστη στη δράση, όταν πρέπει.

Η Canon PowerShot SX70 HS θα είναι διαθέσιμη για αγορά από το Νοέμβριο του 2018.

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε: https://www.canon-europe.com/cameras/powershot-sx70-hs/.

 

Βασικά οφέλη:

  • Εμφάνιση και σχεδιασμός μηχανής all-in-one DSLR με εύχρηστο περιβάλλον χρήσης
  • Ευέλικτες λήψεις 65x superzoom και 10 fps
  • Καταγραφή σημαντικών αναμνήσεων σε RAW και 4K UHD video
  • Αξιόπιστη, γρήγορη αυτόματη εστίαση, ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό
  • Υποστήριξη για σύνδεση με κινητό και υπολογιστή μέσω Bluetooth ή Wi-Fi

 

Περιεχόμενα συσκευασίας:

  • Canon PowerShot SX70 HS
  • Μετασχηματιστής ρεύματος CA-DC30E
  • Φορτιστής μπαταρίας CB-2LHE
  • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία Li-ion NB-13L
  • Καλώδιο σύνδεσης IFC-600PCU

[1]Υπολογιστές: Mac και PC που εκτελούν το πρόγραμμα Canon Image Transfer Utility 2, δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά για περισσότερες λεπτομέρειες

[2]Κινητά: Συμβατές συσκευές iOS και Android με την εφαρμογή Canon Camera Connect, δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά για περισσότερες λεπτομέρειες

Comments are closed.