ΑΘΗΝΑ, 08 Δεκεμβρίου 2016 – Η Canon Europe και η Westnet Distribution ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, αναφορικά με τη διάθεση των καταναλωτικών προϊόντων της Canon στην Ελληνική αγορά. Με τη συμφωνία αυτή, η Westnet Distribution, εντάσσεται στο δίκτυο των διανομέων της Canon και  αναλαμβάνει τη διάθεση των καταναλωτικών προϊόντων ψηφιακής απεικόνισης και εκτύπωσης, όπως φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες, προβολείς, εκτυπωτές και πολυλειτουργικές συσκευές.

Το δίκτυο διανομής των καταναλωτικών προϊόντων της Canon στην Ελλάδα περιλαμβάνει εκτός της Westnet Distibution  και την εταιρεία Info Quest Technologies, η οποία διαθέτει τα καταναλωτικά προϊόντα της Canon από το 2014. Με την επέκταση του δικτύου διανομής, νέοι μεταπωλητές και περισσότερα σημεία πώλησης και εξυπηρέτησης πελατών της Canon είναι διαθέσιμα για τους καταναλωτές στην Ελλάδα.

“Ένα σημαντικό τμήμα της επιτυχίας μας, οφείλεται στο δίκτυο των διανομέων μας, με τους οποίους συνεργαζόμαστε άριστα, με στόχο την άμεση κάλυψη της ζήτησης των προϊόντων Canon στην Ελληνική αγορά”, δήλωσε ο κος  Σωτήρης Παπαχρηστόπουλος, Country Director της Canon Ελλάδας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι με τη διεύρυνση του δικτύου διάθεσης των καταναλωτικών προϊόντων μας στηριζόμαστε πλέον σε δύο κορυφαίους συνεργάτες και εκτιμούμε ότι θα ενισχύσουμε αποφασιστικά την πρωτοπορία μας στην Ελληνική αγορά, φέρνοντας πολλούς ακόμη καταναλωτές σε επαφή με τις προτάσεις της Canon”.

Η διεύρυνση του δικτύου των διανομέων της Canon για τα καταναλωτικά προϊόντα ψηφιακής απεικόνισης και εκτύπωσης δεν επιδρά στα αντίστοιχα προϊόντα για επαγγελματικά περιβάλλοντα. Για τα προϊόντα αυτά και το σύνολο των λύσεων επιχειρησιακού επιπέδου της Canon, η εταιρεία Intersys συνεχίζει τη διανομή των προϊόντων Canon και την μακροχρόνια συνεργασία της με την Canon.

 

Σχετικά με την Canon Ελλάδας

Η Canon Ελλάδας αποτελεί μέρος της Canon CEE, του τοπικού οργανισμού πωλήσεων της Canon Europe (RSO) για την Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη, την Κεντρική Ασία και την περιοχή του Καυκάσου. H Canon Ελλάδας φέρνει στους Έλληνες πελάτες τα οφέλη των καταναλωτικών και επαγγελματικών προϊόντων της Canon και προσφέρει ένα εκτενέστατο χαρτοφυλάκιο λύσεων για καταναλωτές και επιχειρήσεις κάθε μεγέθους.

H Canon CEE, ανήκει στον οργανισμό Canon Europe ο οποίος είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη της Canon στην περιοχή EMEA. Οι κύριοι τομείς δραστηριοποίησης της εταιρείας στην περιοχή είναι: Τα επαγγελματικά προϊόντα απεικόνισης και παραγωγής εκτυπώσεων (Business Imaging και Production Printing) όπως επίσης και η διάθεση καινοτόμων προϊόντων για καταναλωτές (φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες, εκτυπωτές, σαρωτές, συσκευές fax και πολυλειτουργικά μηχανήματα). Η Canon προσφέρει επίσης προϊόντα για επαγγελματικές εφαρμογές εικόνας (Φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες, προβολείς, δικτυακές κάμερες και λύσεις τηλεοπτικής παραγωγής) καθώς και συστήματα ιατρικής απεικόνισης (Λύσεις ψηφιακής ακτινογράφησης και οφθαλμολογίας).

Η Canon πραγματοποιεί σημαντικές επενδύσεις στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης, ώστε να προσφέρει τα αρτιότερα εξοπλισμένα και πλέον πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες για την ικανοποίηση των δημιουργικών αναγκών των πελατών της. Από τους ερασιτέχνες φωτογράφους έως τις εταιρείες παραγωγής επαγγελματικών εκτυπώσεων, η Canon επιτρέπει σε κάθε πελάτη να εκφράσει το πάθος του για την εικόνα.

Η εταιρική φιλοσοφία της Canon είναι το Kyosei, που προωθεί “τη συμβίωση και τη συνεργασία για το κοινό καλό”. Η Canon έχει λάβει πιστοποίηση ISO 14001 για τις δραστηριότητές της παγκοσμίως, αποδεικνύοντας ότι διαθέτει υψηλά πρότυπα περιβαλλοντικής διαχείρισης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Canon στην Ελλάδα, επισκεφθείτε την τοποθεσία: http://www.canon.gr/ .

 

Comments are closed.