imageRUNNER ADVANCE

Αθήνα, 15 Φεβρουαρίου 2018 – Η Canon, παγκόσμια πρωτοπόρος στις λύσεις απεικόνισης, ανακοίνωσε σήμερα μια σημαντική αναβάθμιση στην 3ης γενιάς σειρά συσκευών imageRUNNER ADVANCE. H 2η έκδοση του χαρτοφυλακίου συνδυάζει τις τελευταίες τεχνολογίες hardware και software της Canon, που παρέχουν ασφαλείς επαγγελματικές λύσεις εγγράφων, βασισμένες στο cloud.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ UNIVERSAL FIRMWARE PLATFORM

To νέο χαρτοφυλάκιο συσκευών imageRUNNER ADVANCE θα λειτουργεί βάσει ενός ενιαίου συστήματος firmware – Unified Firmware Platform (UFP), το οποίο προσφέρει σταθερότερη εμπειρία χρήσης και διαχείρισης από κάθε άλλη φορά. Μέσω συνεχούς παρακολούθησης επιτυγχάνεται ο εντοπισμός αδυναμιών, προτού αυτές ανακύψουν, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Με τη συνεχή ανανέωση των πιο πρόσφατων χαρακτηριστικών και ανανεώσεων των συσκευών, ο εξοπλισμός παραμένει πλήρως λειτουργικός και ασφαλής με ελάχιστη παρέμβαση εκ μέρους των χρηστών. Χάρη στο σύστημα UFP, οι πελάτες έχουν τη σιγουριά ότι η επένδυσή τους είναι ασφαλής, δίχως την ανάγκη αλλαγής ολόκληρου του εξοπλισμού, όταν προκύπτει μια αναβάθμιση.

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ CLOUD ΧΑΡΗ ΣΤΟ UNIFLOW ONLINE EXPRESS

Σχεδιασμένες για να συνδέουν με ενιαίο τρόπο την τεχνολογία του γραφείου με το cloud, οι συσκευές imageRUNNER ADVANCE  3ης Γενιάς 2ης Έκδοσης (Third Generation 2nd Edition) παρέχουν μια ευρεία γκάμα μοντέλων, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε πελάτη. Οι αναβαθμισμένες συσκευές παρέχουν ενσωματωμένες λύσεις που περιλαμβάνουν προηγμένη δυνατότητα σάρωσης στο cloud, και λύση διαχείρισης εξόδου – uniFLOW Online Express, καθώς και λύση επαλήθευσης συσκευών – Universal Login Manager. Η παρακολούθηση και αναφορά της δραστηριότητας και η δημιουργία οπτικοποιημένων αναφορών πραγματοποιείται εύκολα χάρη στο uniFLOW Online Express portal. Ο κεντρικός πίνακας ελέγχου (dashboard) επιτρέπει το drag & drop λειτουργικών εικονιδίων (widgets) σύμφωνα με τις εξατομικευμένες απαιτήσεις του πελάτη και προβάλλει μια επισκόπηση του περιβάλλοντος εκτυπώσεων, σάρωσης και αντιγραφής της επιχείρησης, δίνοντας διαφορετικές λεπτομερείς αναφορές ανά χρήστη και συσκευή. Το uniFLOW Online Express επιτρέπει στους διαχειριστές να παρακολουθούν το κόστος των εκτυπώσεων, αντιγραφών, σαρώσεων και λειτουργιών φαξ της επιχείρησης, η οποία διευκολύνει τον καταμερισμό του κόστους ανάλογα με τις επί μέρους ανάγκες κάθε χρήστη.

Το ανανεωμένο χαρτοφυλάκιο των συσκευών  imageRUNNER Advance μπορεί επίσης να συνεργάζεται με άλλες λύσεις διαχείρισης λήψης και εγγράφων, μεταξύ των οποίων τα uniFLOW και Therefore™ Online. Η πλήρης συνδεσιμότητα με το cloud επιτρέπει στην επιχείρηση να εφαρμόζει συγκεκριμένες παραμέτρους εφαρμογών εγγράφων σε κάθε συσκευή. Η πλατφόρμα uniFLOW διακρίνεται από ευκολία στην εγκατάσταση και τη διαχείριση, δίνοντας πρόσβαση σε σύγχρονες τεχνολογίες πρόσβασης στο cloud, με στόχο την απλοποίηση των επαγγελματικών διαδικασιών και την αύξηση της παραγωγικότητας, επιτρέποντας στους εργαζομένους να επικεντρωθούν στα βασικά τους καθήκοντα.

Οι λύσεις uniFLOW Online Express και uniFLOW Online υποστηρίζουν επίσης το εκτενές χαρτοφυλάκιο hardware της Canon, όπως τις σειρές imageRUNNER C3000 και i-SENSYS που κυκλοφόρησαν το 2017, καθώς και τα νέα Α/Μ προϊόντα i-SENSYS που θα κυκλοφορήσουν φέτος, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στην Canon να διευρύνει περαιτέρω μέσα στο 2018 το φάσμα των λύσεων που παρέχει.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Οι συσκευές imageRUNNER ADVANCE Third Generation 2nd Edition παρέχουν υψηλό επίπεδο ασφάλειας και έλεγχο του συνόλου των εκτυπωτών μιας επιχείρησης, με ενιαία ενσωμάτωση hardware και software. H δυνατότητα επαλήθευσης εισόδου στη συσκευή σημαίνει ότι, ακόμη και οι εργασίες που αποστέλλονται από φορητές συσκευές μπορούν να διατηρηθούν ασφαλείς μέχρι τη στιγμή της αποστολής τους, προστατεύοντας έτσι την ιδιωτικότητα. Για να αποφευχθεί η μη εξουσιοδοτημένη διανομή ευαίσθητων πληροφοριών, πολλαπλές λειτουργίες μπορούν να απενεργοποιηθούν για μεμονωμένους χρήστες, ενώ οι οπτικές και ακουστικές ειδοποιήσεις “Original Reminder” εφιστούν την προσοχή των χρηστών όταν αφήνουν πληροφορίες από σαρωμένα πρωτότυπα στη συσκευή. Το uniFLOW Online Express παρέχει πλήρη ορατότητα όσον αφορά τις συμπεριφορές εκτύπωσης, επιτρέποντας στους διαχειριστές να διαχειρίζονται το κόστος των εκτυπώσεων και να μειώνουν ή και να εμποδίζουν την πρόσβαση σε χαρακτηριστικά ή συσκευές ανά τμήμα, ομάδες εργαζομένων, ή μεμονωμένους χρήστες. Η εκτύπωση από επισκέπτες παρέχει επίσης ασφαλή εκτύπωση από φορητές συσκευές εμποδίζοντας την πρόσβαση στο εταιρικό δίκτυο.

ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Οι συσκευές imageRUNNER ADVANCE Third Generation 2nd Edition μειώνουν το χρόνο αδράνειας, καθώς και τις παρεμβάσεις των διαχειριστών. Χάρη στην imageWARE Management Console, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν την κατάσταση των συσκευών και των αναλωσίμων από απόσταση. Παράλληλα, οι εργαζόμενοι μπορούν να καταγράφουν και να εκτυπώνουν με ασφάλεια έγγραφα ενόσω βρίσκονται εν κινήσει και να συνδέονται με τις φορητές τους συσκευές απευθείας στο εταιρικό δίκτυο. Το χαρτοφυλάκιο imageRUNNER ADVANCE δίνει πολλαπλές δυνατότητες σύνδεσης «έξυπνων» συσκευών όπως το QR Code pairing, οι λειτουργίες προαιρετικής χρήσης NFC και Bluetooth low energy, αλλά και η αξιοποίηση εφαρμογών όπως Google Cloud Print, AirPrint και Mopria.

Ο Daniel Woodstock, Product Marketing Manager, Canon Europe δήλωσε σχετικά: «Στην Canon δίνουμε εξαιρετική σημασία στις απαιτήσεις των πελατών μας για ασφάλεια και θεωρούμε ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να διαθέτουν προηγμένα συστήματα ασφαλείας, τα οποία δεν παρεμποδίζουν την αποδοτικότητα, αλλά απεναντίας, την ενισχύουν. Η δέσμευσή μας στην καινοτομία είναι αποτέλεσμα της συνεχούς προσοχής που δίνουμε στις απαιτήσεις των πελατών μας και της διασφάλισης ότι ανταποκρινόμαστε με συνέπεια στις γνώμες τους, για να αναπτύσσουμε διαρκώς βέλτιστες δυνατές λύσεις για τις επιχειρήσεις τους».

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Οι συσκευές 2ης έκδοσης imageRUNNER ADVANCE αποτελούν τμήμα μιας οικογένειας με μακρά παράδοση βραβεύσεων, και συγκεκριμένα έχουν αποσπάσει τους επίζηλους τίτλους A3 MFP Line of Year της Keypoint Intelligence – Buyers Lab (BLI) για τρίτη συνεχή χρονιά.  Ο BLI, ο πρωτοπόρος οργανισμός στον κόσμο που ειδικεύεται στις λύσεις και συσκευές απεικόνισης εγγράφων και software, απονέμει κάθε χρόνο τα πολυπόθητα βραβεία στον κατασκευαστή που θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος  συνολικά, με μοντέλα σε κάθε κατηγορία, τα οποία πρωτεύουν στις απαιτητικές εργαστηριακές μετρήσεις που διεξάγει ο BLI.

«Τα μοντέλα Α3 MFP της Canon πρωτοπορούν τα τρία τελευταία χρόνια και αποτελούν το πρότυπο σύγκρισης στις κατηγορίες όπου τοποθετούνται» αναφέρει ο David Sweetnam Director of Research and Lab Services, EMEA / Asia, Keypoint Intelligence – Buyers Lab. «Κάθε μοντέλο που έχει αξιολογήσει μέχρι σήμερα ο BLI, υποστηρίζει εξαρτήματα που εναλλάσσονται εύκολα, εξαιρετικά ολοκληρωμένο περιβάλλον χρήσης και εκλπηκτικά χαμηλό ποσοστό αστοχίας τροφοδοσίας, μόλις 1 ανά 426.000 εκτυπώσεις, κάτι που τις τοποθετεί ανάμεσα στις πλέον παραγωγικές και αξιόπιστες μηχανές που έχουν περάσει ποτέ από τα εργαστήριά μας. Τα χαρακτηριστικά επίσπευσης των εφαρμογών και των λύσεων εξοικονόμησης κόστους αποτελεί το επιστέγασμα, και οι μηχανές θα παράγουν υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις και αντίγραφα, που θα εντυπωσιάσουν τους επαγγελματίες κάθε κλάδου».

«Είναι τιμή μας που λαμβάνουμε το βραβείο BLI “A3 MFP Line of the Year” επί 3η συνεχόμενη χρονιά», κατέληξε ο Daniel Woodstock, «αισθανόμαστε μεγάλη υπερηφάνεια που μπορούμε και συνεχίζουμε την ανάπτυξη λύσεων γραφείου υψηλού επιπέδου, οι οποίες δίνουν προτεραιότητα στην ασφάλεια και επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να επιταχύνουν και να απλοποιούν τις λειτουργίες τους, ανταποκρινόμενες στις απαιτήσεις του “Γραφείου του Μέλλοντος”».

Η νέα σειρά imageRUNNER ADVANCE θα είναι διαθέσιμη από το Φεβρουάριο του 2018 και το uniFLOW Online Express από τον Απρίλιο του 2018.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Σειρά imageRUNNER ADVANCE C256/356 II

 • Έγχρωμες συσκευές
 • 25ppm/35ppm
 • A4

Σειρά imageRUNNER ADVANCE C3500 II

 • Έγχρωμες συσκευές
 • 20ppm/25ppm/35ppm
 • A3

Σειρά imageRUNNER ADVANCE C5500 II

 • Έγχρωμες συσκευές
 • 35ppm/40ppm/50ppm/60ppm
 • A3

Σειρά imageRUNNER ADVANCE C7500 II

 • Έγχρωμες συσκευές
 • 65ppm/70ppm/80ppm
 • A3

imageRUNNER ADVANCE 4500 II

 • Α/Μ συσκευές
 • 25ppm/35ppm/45ppm/51ppm
 • A3

Σειρά imageRUNNER ADVANCE 6500 II

 • Έγχρωμες συσκευές
 • 55ppm/65ppm/75ppm
 • A3

Σειρά imageRUNNER ADVANCE 8500 II

 • Α/Μ συσκευές
 • 85ppm/95ppm/100ppm
 • A3

Comments are closed.