ΑΘΗΝΑ, 13 Απριλίου 2016 – H Canon Europe, παγκόσμια ηγέτιδα στις λύσεις απεικόνισης, ανακοινώνει ότι έχει αποσπάσει το υψηλού κύρους βραβείο ‘A3 MFP Line of the Year’, παράλληλα με ακόμη επτά άλλα βραβεία, από τον οργανισμό δοκιμών και έρευνας, Buyers Laboratory (BLI).

Η κατασκευαστική ποιότητα και η καινοτομική προϊοντική εξέλιξη της Canon, βασισμένη στη στενή συνεργασία με τους πελάτες, απέφερε τα εξής βραβεία “Pick”, τα οποία απένειμε ο οργανισμός BLI στην Canon:

Κορυφαία διάκριση στην ενεργειακή αποδοτικότητα
• imageRUNNER C1225iF
• imageRUNNER C1335iF/C1335iFC
• imageRUNNER ADVANCE C250i

Κορυφαίος έγχρωμος MFP για SMBs
• imageRUNNER ADVANCE C250i

Κορυφαίος έγχρωμος printer για ομάδες εργασίας μεσαίου μεγέθους
• imageRUNNER ADVANCE C350P

Κορυφαίος έγχρωμος MFP 21- to 30-ppm A3
• imageRUNNER ADVANCE C3325i

Κορυφαίος έγχρωμος MFP 20-ppm A3
• imageRUNNER ADVANCE C3320 Series

Τα Βραβεία “Pick” απονέμονται σε διετήσια βάση και αναδεικνύουν τα πιο αποδοτικά μηχανήματα, μέσα από ένα ολοκληρωμένο σύνολο δοκιμών, τα οποία καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα των σημαντικότερων παραγόντων απόδοσης για τους αγοραστές.

«Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι, που ο BLI ανέδειξε τη σειρά imageRUNNER ADVANCE ως την κορυφαία Οικογένεια Προϊόντων της Χρονιάς (“Line of the Year”) για το 2016 και με τα βραβεία “Pick” σε κάθε σημαντική κατηγορία. Από το 2010 η Canon έχει λάβει περισσότερα από 100 κορυφαία βραβεία για την τεχνολογία συστημάτων γραφείου», σχολίασε ο Francis Thornhill, Marketing Manager στην Canon. «Αυτό επιβεβαιώνει τη θέση της Canon ως πρωτοπόρου στην αγορά, με την ισχυρότερη και ευρύτερη οικογένεια προϊόντων επαγγελματικών τεχνολογικών συστημάτων εγγράφων. Στην Canon συνδυάζουμε την καλύτερη τεχνολογία, τους ανθρώπους και τις διαδικασίες, για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις των πελατών, μειώνοντας το συνολικό κόστος των εγγράφων σε κάθε περιβάλλον γραφείου».

Comments are closed.