ΑΘΗΝΑ, 6 Δεκεμβρίου 2016 – Η Canon Ελλάδας ανακοινώνει την ανάθεση της τεχνικής υποστήριξης των καταναλωτικών προϊόντων, που διαθέτει στην αγορά, σε νέους συνεργάτες. Συγκεκριμένα, η υποστήριξη των φωτογραφικών προϊόντων ανατίθεται στην εταιρεία Camera Repair, ενώ την υποστήριξη των προϊόντων εκτύπωσης αναλαμβάνει η Info Quest. Για τα προϊόντα που αφορούν επιχειρησιακές λύσεις, η τεχνική υποστήριξη εξακολουθεί να παρέχεται από την Intersys.

Οι συνεργασίες παροχής υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης, αντανακλούν την προσήλωση της Canon Ελλάδας στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών της, είτε αυτοί χρησιμοποιούν τα προϊόντα της για προσωπική χρήση και ερασιτεχνική ενασχόληση ή τα εντάσσουν στις ροές εργασιών για μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις.

Έχοντας κατακτήσει και διατηρήσει σταθερά, εδώ και πολλά χρόνια, εξαιρετική θέση στις προτιμήσεις των καταναλωτών σε προϊόντα οπτικής απεικόνισης και ψηφιοποίησης, η Canon έχει επιλέξει αναλόγως κορυφαίους service providers με πολλές δεκαετίες εμπειρίας στον κλάδο και αφοσίωση στην υποστήριξη των πελατών.

Οι λύσεις της Canon παρέχουν μοναδικά πλεονεκτήματα στους πελάτες της και διακρίνονται για τον άριστο λόγο απόδοσης/τιμής, την ποιότητα κατασκευής τους και το επίπεδο του παραγόμενου αποτελέσματος.

Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης που παρέχονται μέσω των  συνεργατών της Canon Eλλάδας, έρχονται να διασφαλίζουν την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία των προϊόντων σε όλη τη διάρκεια ζωής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Canon στην Ελλάδα, μπορείτε να επισκεφθείτε το site http://www.canon.gr/

Σχετικά με την Canon Ελλάδας

Η Canon Ελλάδας αποτελεί μέρος της Canon CEE, του τοπικού οργανισμού πωλήσεων της Canon Europe (RSO) για την Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη, την Κεντρική Ασία και την περιοχή του Καυκάσου. H Canon Ελλάδας φέρνει στους Έλληνες πελάτες τα οφέλη των καταναλωτικών και επαγγελματικών προϊόντων της Canon και προσφέρει ένα εκτενέστατο χαρτοφυλάκιο λύσεων για καταναλωτές και επιχειρήσεις κάθε μεγέθους.

H Canon CEE, ανήκει στον οργανισμό Canon Europe ο οποίος είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη της Canon στην περιοχή EMEA. Οι κύριοι τομείς δραστηριοποίησης της εταιρείας στην περιοχή είναι: Τα επαγγελματικά προϊόντα απεικόνισης και παραγωγής εκτυπώσεων (Business Imaging και Production Printing) όπως επίσης και η διάθεση καινοτόμων προϊόντων για καταναλωτές (φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες, εκτυπωτές, σαρωτές, συσκευές fax και πολυλειτουργικά μηχανήματα). Η Canon προσφέρει επίσης προϊόντα για επαγγελματικές εφαρμογές εικόνας (Φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες, προβολείς, δικτυακές κάμερες και λύσεις τηλεοπτικής παραγωγής) καθώς και συστήματα ιατρικής απεικόνισης (Λύσεις ψηφιακής ακτινογράφησης και οφθαλμολογίας).

Η Canon πραγματοποιεί σημαντικές επενδύσεις στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης, ώστε να προσφέρει τα αρτιότερα εξοπλισμένα και πλέον πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες για την ικανοποίηση των δημιουργικών αναγκών των πελατών της. Από τους ερασιτέχνες φωτογράφους έως τις εταιρείες παραγωγής επαγγελματικών εκτυπώσεων, η Canon επιτρέπει σε κάθε πελάτη να εκφράσει το πάθος του για την εικόνα.

Η εταιρική φιλοσοφία της Canon είναι το Kyosei, που προωθεί “τη συμβίωση και τη συνεργασία για το κοινό καλό”. Η Canon έχει λάβει πιστοποίηση ISO 14001 για τις δραστηριότητές της παγκοσμίως, αποδεικνύοντας ότι διαθέτει υψηλά πρότυπα περιβαλλοντικής διαχείρισης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Canon στην Ελλάδα, επισκεφθείτε την τοποθεσία: http://www.canon.gr/.

Comments are closed.