ΑΘΗΝΑ, 05 Μαΐου 2016 –  Η Canon, παγκόσμια πρωτοπόρος στις λύσεις απεικόνισης, ανακοίνωσε ότι τέσσερις επαγγελματικοί inkjet εκτυπωτές Canon MAXIFY τιμήθηκαν με τα βραβεία iF UNIVERSAL DESIGN, που αντανακλούν τις κορυφαίες προτιμήσεις των ειδικών του design, μέσα στο 2016.

 

Τα βραβευμένα προϊόντα Canon, που έλαβαν τη διάκριση UNIVERSAL κορυφαίων ειδικών του design για το 2016:

 Canon_m5350  Canon_m5050
MAXIFY MB5350 MAXIFY MB5050
 Canon_m2350  Canon_m2050
MAXIFY MB2350 MAXIFY MB2050

H υψηλού κύρους διεθνής διάκριση, που απονεμήθηκε από μια επιτροπή ειδικών, αποτελεί την πρώτη επιβράβευση της Canon για το καλύτερο UNIVERSAL DESIGN. Αυτή η αναγνώριση της σχεδιαστικής υπεροχής τη Canon αποδεικνύει την προσήλωσή της σε εξελισσόμενα προϊόντα που συνδυάζουν την καλύτερη δυνατή απόδοση και σχεδίαση.

Η σειρά Canon MAXIFY, που κυκλοφόρησε το 2014 αποτελείται από επαγγελματικές πολυσυσκευές και εκτυπωτές inkjet για χρήστες μικρών και οικιακών γραφείων, ενισχύοντας την παραγωγικότητα με τη μεγάλη ταχύτητά τους και τη δυνατότητα μεγάλου όγκου εκτυπώσεων.

Ο διαγωνισμός UNIVERSAL DESIGN, που διοργανώνεται από το iF UNIVERSAL DESIGN & SERVICE, εγκαινιάστηκε με σκοπό την αναγνώριση και ενίσχυση του προϊοντικού design που ξεχωρίζει, αλλά και τις υπηρεσίες και την αρχιτεκτονική που προωθούν την ευρεία, απλή και διαισθητική χρήση και βρίσκουν ανταπόκριση σε καταναλωτές κάθε ηλικίας.

 

Comments are closed.