• Οι πελάτες της Canon στην Ελλάδα, μπορούν να επωφεληθούν μέσω του προγράμματος επιστροφής χρημάτων έως και €300, για την ανανέωση του εξοπλισμού τους.
  • Η προωθητική ενέργεια ισχύει για αγορές από φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα έως τις 31 Ιουλίου.

ΑΘΗΝΑ, 21 Ιουλίου 2016 – Με το σύνθημα «μοιραστείτε απίστευτες λήψεις, όπου κι αν θέλει το καλοκαίρι να σας ταξιδέψει», η Canon δίνει την ευκαιρία στους πελάτες της  να ανανεώσουν τον εξοπλισμό τους, εν όψει των καλοκαιρινών διακοπών, προσφέροντας κίνητρα αγοράς σε επιλεγμένα φωτογραφικά προϊόντα Canon. Με κάθε αγορά τους, οι πελάτες της Canon επωφελούνται με επιστροφή, που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα €300. Τα προϊόντα που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια, αφορούν φωτογραφικές μηχανές, φακούς και αξεσουάρ, φωτογραφικούς εκτυπωτές, ψηφιακές βιντεοκάμερες καθώς και πολυσυσκευές εκτύπωσης.

Η προωθητική καμπάνια, η οποία ισχύει μέχρι τις 31 Ιουλίου, επιτρέπει σε κάθε καταναλωτή, ο οποίος θα επιλέξει να αγοράσει ένα από τα καινούρια και γνήσια προϊόντα Canon, να δηλώσει τη συμμετοχή του στη διεύθυνση http://www.canon.gr/cashback/, ακολουθώντας το σύνδεσμο στο κάτω μέρος της σελίδας για την υποβολή αιτήματος και κατοχυρώνοντας έτσι το ποσό επιστροφής που δικαιούται.

Οι πελάτες που θέλουν να επωφεληθούν από τη συγκεκριμένη ενέργεια, πρέπει να κάνουν την αγορά τους από μια από τις αλυσίδες καταστημάτων: Πλαίσιο, Dixons-Κωτσόβολος, Media Markt, Public, τα φωτογραφικά καταστήματα: Αγγελόπουλος, Γαλαίος, Γεραμάς, Γιαννάτος, Καλαβρέντζος, Κατερέλος, Μαγρίζος, Παπαδάκης, Ρεπέλλας, Σταυρινάκης, e-Galaxy, Photoagora ή το ηλεκτρονικό κατάστημα: You.gr.

Αναλυτικά, τα προϊόντα που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια επιστροφής χρημάτων της Canon, καθώς και οι όροι και προϋποθέσεις της, βρίσκονται στη διεύθυνση http://www.canon.gr/cashback/.

Comments are closed.