• Με την αγορά επιλεγμένων προϊόντων εκτύπωσης Canon, ο καταναλωτής κερδίζει 2 κινηματογραφικά εισιτήρια
  • Η νέα σειρά εκτυπωτών και πολυσυσκευών Pixma, εξοικονομεί το χρόνο που χρειάζεται ο καταναλωτής για να απολαύσει τις αγαπημένες του δραστηριότητες

ΑΘΗΝΑ, 27 Σεπτεμβρίου 2016 – Αυτό το φθινόπωρο, η Canon είναι δίπλα σε γονείς και μαθητές, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς και τους προτείνει να ετοιμαστούν για το σχολείο, χωρίς να αποχωριστούν τις αγαπημένες τους δραστηριότητες, όπως είναι μια καλή κινηματογραφική προβολή.

Με αυτό το πνεύμα, η Canon προσφέρει στους καταναλωτές τη νέα σειρά εκτυπωτικών προϊόντων της σειράς Pixma, με την οποία θα μπορέσουν να προετοιμάσουν γρήγορα και με ποιοτικό τρόπο τις σχολικές τους εργασίες, κι έτσι να εξοικονομήσουν όλο το χρόνο που χρειάζονται για να απολαύσουν την αγαπημένη τους ταινία.

Αγοράζοντας ένα από τα επιλεγμένα προϊόντα εκτύπωσης μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 15ης Οκτωβρίου 2016, οι πελάτες της Canon μπορούν να καταχωρήσουν την αγορά τους και να κερδίσουν 2 εισιτήρια για τον κινηματογράφο. Η δήλωση του προϊόντος γίνεται μέσω του site http://www.canon.gr/backtoschool/, ακολουθώντας το link με την ένδειξη «Καταχωρήστε την αγορά σας εδώ και λάβετε τα δωρεάν εισιτήριά σας!». Στην ίδια σελίδα αναφέρονται τα προϊόντα που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη προσφορά, αλλά και οι λεπτομερείς όροι και προϋποθέσεις της συγκεκριμένης ενέργειας.

Τα προϊόντα εκτύπωσης της σειράς Pixma διακρίνονται για το συνδυασμό αισθητικής, λειτουργικότητας και οικονομίας. Διατίθενται σε ένα ευρύ φάσμα τεχνικών χαρακτηριστικών και απόδοσης καλύπτοντας οποιαδήποτε εκπαιδευτική ανάγκη αλλά παρέχοντας ταυτόχρονα ιδανικές λύσεις εκτύπωσης σε κάθε οικιακό γραφείο.

Σχετικά με την Canon Ελλάδας
Η Canon Ελλάδας αποτελεί μέρος της Canon CEE, του τοπικού οργανισμού πωλήσεων της Canon Europe (RSO) για την Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη, την Κεντρική Ασία και την περιοχή του Καυκάσου. H Canon Ελλάδας φέρνει στους Έλληνες πελάτες τα οφέλη των καταναλωτικών και επαγγελματικών προϊόντων της Canon και προσφέρει ένα εκτενέστατο χαρτοφυλάκιο λύσεων για καταναλωτές και επιχειρήσεις κάθε μεγέθους.

H Canon CEE, ανήκει στον οργανισμό Canon Europe ο οποίος είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη της Canon στην περιοχή EMEA. Οι κύριοι τομείς δραστηριοποίησης της εταιρείας στην περιοχή είναι: Τα επαγγελματικά προϊόντα απεικόνισης και παραγωγής εκτυπώσεων (Business Imaging και Production Printing) όπως επίσης και η διάθεση καινοτόμων προϊόντων για καταναλωτές (φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες, εκτυπωτές, σαρωτές, συσκευές fax και πολυλειτουργικά μηχανήματα). Η Canon προσφέρει επίσης προϊόντα για επαγγελματικές εφαρμογές εικόνας (Φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες, προβολείς, δικτυακές κάμερες και λύσεις τηλεοπτικής παραγωγής) καθώς και συστήματα ιατρικής απεικόνισης (Λύσεις ψηφιακής ακτινογράφησης και οφθαλμολογίας).

Η Canon πραγματοποιεί σημαντικές επενδύσεις στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης, ώστε να προσφέρει τα αρτιότερα εξοπλισμένα και πλέον πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες για την ικανοποίηση των δημιουργικών αναγκών των πελατών της. Από τους ερασιτέχνες φωτογράφους έως τις εταιρείες παραγωγής επαγγελματικών εκτυπώσεων, η Canon επιτρέπει σε κάθε πελάτη να εκφράσει το πάθος του για την εικόνα.

Η εταιρική φιλοσοφία της Canon είναι το Kyosei, που προωθεί “τη συμβίωση και τη συνεργασία για το κοινό καλό”. Η Canon έχει λάβει πιστοποίηση ISO 14001 για τις δραστηριότητές της παγκοσμίως, αποδεικνύοντας ότι διαθέτει υψηλά πρότυπα περιβαλλοντικής διαχείρισης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Canon στην Ελλάδα, επισκεφθείτε την τοποθεσία: http://www.canon.gr/.

Comments are closed.