BrilliantPR

ΑΘΗΝΑ, 3 Ιουνίου 2016 – Μόλις δέκα χρόνια από την είσοδό της στο χώρο των συστημάτων εκτύπωσης παραγωγής, η Canon είναι πλέον σήμερα, ένας βασικός προμηθευτής προηγμένων ψηφιακών λύσεων για τις επιχειρήσεις παραγωγής εκτυπώσεων. Διαθέτει μια εκτεταμένη σειρά συστημάτων παραγωγής εκτυπώσεων μεμονωμένων φύλλων υψηλών προδιαγραφών toner και inkjet, πρέσες inkjet continuous feed καθώς και εκτυπωτές roll-to-roll και εκτυπωτές επίπεδης εκτύπωσης μεγάλου φορμά (wide format). Οι εκτυπωτικές λύσεις της Canon υποστηρίζονται από λύσεις ροών εργασίας και φινιρίσματος, τόσο της Canon, όσο και τρίτων προμηθευτών.

Στο περίπτερο της Canon στη drupa 2016, παρουσιάζονται παραδείγματα από όλο το χαρτοφυλάκιο των λύσεων εκτυπώσεων παραγωγής της Canon, τα οποία καλύπτουν περιπτώσεις περισσότερων από 25 διαφορετικών ροών εργασίας, πολλές από τις οποίες περιλαμβάνουν πολύπλοκες διαδικασίες επεξεργασίας μεταβλητών δεδομένων και φινιρίσματος. Οι επαγγελματίες επισκέπτες μπορούν να αντλήσουν ιδέες και έμπνευση χάρη σε περισσότερες από 300 μοναδικές εφαρμογές εκτύπωσης, οι οποίες αναδεικνύουν ανάγλυφα τις πολυάριθμες ευκαιρίες που υπάρχουν για τη διαφοροποίηση των επιχειρήσεων παραγωγής εκτυπώσεων και την επέκταση των δυνατοτήτων τους.

Ο Jeppe Frandsen, Executive Vice President, Canon Europe, σχολιάζει: «από τότε που η Canon εισήλθε στην αγορά των εκτυπώσεων παραγωγής, θέσαμε ως στόχο μας την αλλαγή των αντιλήψεων που επικρατούσαν στον κλάδο, σχετικά με τα όρια των δυνατοτήτων της ψηφιακής τεχνολογίας, έτσι ώστε να ωθήσουμε τους επαγγελμaτίες παραγωγής εκτυπώσεων και να τους υποστηρίξουμε με τεχνολογικές καινοτομίες και υψηλή εξειδίκευση, με τα οποία θα μπορούσαν να μεταμορφώσουν τις επιχειρήσεις τους».

«Έχουμε αναλάβει μια μακροπρόθεσμη δέσμευση έναντι του κλάδου και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε καινοτομική ψηφιακή τεχνολογία, για να βελτιώσουμε την εργασία των πελατών μας. Από την drupa 2012 έχουμε επεκτείνει σημαντικά το χαρτοφυλάκιό μας, περιλαμβάνοντας προτάσεις inkjet και μεγάλου φορμά, με αποτέλεσμα σήμερα, η Canon να είναι σε θέση να προσφέρει το πληρέστερο χαρτοφυλάκιο λύσεων σε ολόκληρο τον κλάδο. Στην drupa 2016, μπορούμε πλέον να δείξουμε πώς η ψηφιακή εκτύπωση είναι μια εφικτή λύση για σχεδόν κάθε εφαρμογή, σε όλο το φάσμα ποιότητας και για έναν μεγάλο αριθμό μέσων εκτύπωσης».

Τεχνολογική καινοτομία

Η συνεχής επένδυση της Canon στην έρευνα και την ανάπτυξη, είναι εμφανής σε όλο το περίπτερο, με μια σειρά από προϊόντα επόμενης γενιάς, σε κάθε τομέα του χαρτοφυλακίου. Κάθε νέο προϊόν από την Canon, που παρουσιάζεται στην drupa 2016, αντικατοπτρίζει την προσήλωση της εταιρείας στην υποστήριξη των παρόχων υπηρεσιών εκτύπωσης, χάρη στην παροχή της καλύτερης δυνατής ποιότητας, της βελτιωμένης ευελιξίας στα μέσα και της αυξημένης παραγωγικότητας.

Τα κυριότερα καινοτομικά σημεία στα προϊόντα της Canon είναι τα εξής:

  • Η παγκόσμια κυκλοφορία του Océ ColorStream 6000 Chroma, ενός πιεστηρίου inkjet συνεχούς τροφοδοσίας, που χρησιμοποιεί νέα μελάνια Chromera και επεκτείνει τις δυνατότητες του συστήματος, ώστε να καλύψει τις εφαρμογές γραφικών τεχνών υψηλής ποιότητας.
  • Η παγκόσμια κυκλοφορία του Canon imagePRESS C8000VP, το οποίο ακολουθεί την επιτυχημένη παρουσίαση του κορυφαίου μοντέλου imagePRESS C10000VP, το φθινόπωρο του 2015 και προσφέρει την υψηλότερη παραγωγικότητα συστήματος toner σε ένα μεγάλο εύρος μέσων εκτύπωσης.
  • Η παγκόσμια κυκλοφορία της νέας επιλογής ColorGrip καθώς και νέα μελάνια για το inkjet πιεστήριο μεμονωμένων φύλλων Océ VarioPrint i300 που επιτρέπουν υψηλή ποιότητα στην έγχρωμη αναπαραγωγή στα συνήθη μέσα offset εκτύπωσης.
  • Η παγκόσμια κυκλοφορία της σειράς επίπεδων εκτυπωτών μεγάλου φορμά Océ Arizona 2200, μαζί με την νέα σειρά Océ Arizona 1200 και το Océ ColorWave 910.
  • Η πρώτη δημόσια επίδειξη του inkjet πιεστηρίου συνεχούς τροφοδοσίας Océ ImageStream 2400 το οποίο είναι βελτιστοποιημένο για την εκτύπωση σε συνήθη μέσα offset και το οποίο είχε κυκλοφορήσει το Φεβρουάριο του 2015.

Αντανακλώντας τον ολοένα αυξανόμενο αριθμό των προσφερόμενων λύσεων που διαθέτει η Canon στο χώρο της τρισδιάστατης εκτύπωσης, στην έκθεση θα μπορεί να δει κανείς διάφορα συστήματα επίδειξης, τα οποία λειτουργούν σε συνδυασμό με το software ροής εργασίας Materialise Magics, σε συνέχεια της πρόσφατης ανακοίνωσης, σχετικά με τη συνεργασία της Canon με την Materialise.

Oι επισκέπτες της drupa 2016, θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δουν την παρουσίαση του νέου φωτογραφικού inkjet πιεστηρίου παραγωγής, επόμενης γενιάς της Canon, με την ονομασία Voyager. Αυτό το πιεστήριο, μεγέθους B2+, το οποίο βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της ανάπτυξης, έχει τις προϋποθέσεις να αποτελέσει το νέο πρότυπο, όσον αφορά στην ποιότητα των φωτογραφικών εκτυπώσεων inkjet.

Μετασχηματισμός των επιχειρήσεων

Mε γνώμονα την ευκολία των επισκεπτών, το περίπτερο της Canon είναι χωρισμένο σε επτά εμφανώς διακεκριμένες ζώνες, που αντιστοιχούν στους τομείς δραστηριοποίησης των πελατών: εκτυπώσεις παραγωγής, λύσεις επαγγελματικής επικοινωνίας, που περιλαμβάνουν εκτυπώσεις direct mail και transactional, εκδόσεις, που περιλαμβάνουν βιβλία, περιοδικά και εφημερίδες, διαφήμιση και δημιουργικές εργασίες, λειτουργικές και βιομηχανικές λύσεις, που περιλαμβάνουν τρισδιάστατη εκτύπωση, εφαρμογές συσκευασίας και τέλος, προϊόντα φωτογραφίας.

Κάθε μία από τις επτά ζώνες στο περίπτερο, περιλαμβάνει μια σειρά από πραγματική επίδειξη ροών εργασίας, δείχνοντας πώς η Canon – μέσα από τη στενή και μακρόχρονη συνεργασία με τους παρόχους εκτυπωτικών υπηρεσιών – μπορεί να υποστηρίξει την ανάπτυξη νέων καινοτομικών επιχειρηματικών μοντέλων, που βοηθούν τους επαγγελματίες να ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών τους.

Η φιλοσοφία της Canon, η οποία αποσοπεί στην υποστήριξη των πελατών, με εξατομικευμένες λύσεις end-to-end και στόχο την προσφορά υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένων προϊόντων, είναι εμφανής σε όλες τις ζώνες του περιπτέρου, μέσα από μία ευρεία γκάμα λύσεων για τις ροές εργασίας, τη διαχείριση των μέσων και τον εξοπλισμό φινιρίσματος, όπως προσφέρονται από 20 και πλέον συνεργάτες τεχνολογίας.

Επίσης, ανακοινώνονται νέες συνεργασίες με τις εταιρείες Plockmatic και BDT και μάλιστα υπάρχουν, στο περίπτερο της Canon, συστήματα επιδείξεων που αφορούν τις λύσεις, που απορρέουν από αυτές τις συνεργασίες, σε συνδυασμό με τα έγχρωμα πιεστήρια παραγωγής Canon imagePRESS.

Ο χώρος Solutions and Consulting Hub, που βρίσκεται στο κέντρο του περιπτέρου, παρέχει στους επισκέπτες πολλές πληροφορίες σχετικά με το βάθος της τεχνολογικής εξειδίκευσης της Canon, καθώς και τις προσφερόμενες λύσεις της εταιρείας, όπως τα εργαλεία διαχείρισης ροών εργασίας, χρώματος και επιχειρηματικής ανάπτυξης.

#UNLEASHPRINT

Το hashtag #UNLEASHPRINT, καθώς και πολύχρωμα δημιουργικά στοιχεία, που κυριαρχούν στο περίπτερο της Canon στην drupa 2016, αλλά και σε χώρους εντός και πέριξ του εκθεσιακού κέντρου Messe Düsseldorf, εγκαινιάζουν μια εκτεταμένη καμπάνια, η οποία ενθαρρύνει νέες χρήσεις των εκτυπωτών, ώστε να αξιοποιούνται όλες οι νέες ευκαιρίες που προκύπτουν από την αγορά.

Ο Jeppe Frandsen καταλήγει: “Εδώ, στη drupa 2016, αποδεικνύουμε στους παρόχους εκτυπωτικών υπηρεσιών, ότι για να «απελευθερώσουν την εκτύπωση» πραγματικά, χρειάζεται να συνδυάσουν την τεχνολογική καινοτομία με μια σταθερή δέσμευση για να μετασχηματίσουν τα επιχειρηματικά τους πρότυπα και να χαρίσουν έμπνευση στους πελάτες, με ευρηματικές και πρωτότυπες ιδέες. Πιστεύουμε ότι το κλειδί της επιτυχίας είναι να περιστοιχίζεται κανείς από αξιόπιστους συνεργάτες που μοιράζονται κοινές ιδέες και η Canon στοχεύει ακριβώς στο να καταστεί ο σημαντικότερος συνεργάτης για κάθε επιχείρηση παραγωγής εκτυπώσεων, βοηθώντας στον επαναπροσδιορίσμό και την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους».

Comments are closed.