Εγγύηση γρηγορότερης παράδοσης επειγόντων εγγράφων στο οικονομικό κέντρο του Ηνωμένου Βασιλείου

Αθήνα, 27 Ιανουαρίου 2015:H DHL Express, ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών ταχυμεταφορών παγκοσμίως, παρουσίασε πρόσφατα την πρώτη προγραμματισμένη υπηρεσία παράδοσης με ελικόπτερο στο Λονδίνο.

Αντιμετωπίζοντας την κυκλοφοριακή συμφόρηση, η νέα υπηρεσία ελικοπτέρου της DHL, θα ενισχύσει σημαντικά τη σχέση μεταξύ βασικών οικονομικών κέντρων στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Θα εγγυάται την παράδοση επειγόντων εγγράφων από τη Νέα Υόρκη, τη Βοστώνη και το Σικάγο στo οικονομικό κέντρο του Λονδίνου, μειώνοντας το χρόνο μεταφοράς σε μία μόνο ημέρα.

Με καθημερινή αεροπορική σύνδεση από το DHL Hub στο Χίθροου στο κέντρο του Λονδίνου, το ελικόπτερο θα παρακάμπτει την κίνηση και θα μειώσει το χρόνο της μεταφοράς στις περιοχές Canary Wharf και City του Λονδίνου, μέχρι και μία ώρα. Ένας ταχυμεταφορέας της DHL Express θα συναντιέται με το ελικόπτερο, προσφέροντας μεταφορά των αποστολών στο τελευταίο στάδιο της παράδοσής τους για τις χρηματοπιστωτικές, συμβουλευτικές και νομικές επιχειρήσεις.

Ο John Pearson, Διευθύνων Σύμβουλος της DHL Express Europe, δήλωσε: «Αυτή η νέα υπηρεσία από την DHL Express προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα και αξιοπιστία προς τους πελάτες μας. Για τον τομέα των χρηματοοικονομικών και επαγγελματικών υπηρεσιών ιδίως, ο χρόνος είναι πραγματικά χρήμα. Για το λόγο αυτό, ψάχνουμε συνέχεια για καινοτόμους, πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να μεταφέρουμε τις αποστολές των πελατών μας ». Με την πρώτη προγραμματισμένη υπηρεσία παράδοσης με ελικόπτερο στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, επιδεικνύουμε τη δέσμευση της DHL στη σύνδεση των βρετανικών επιχειρήσεων με τις παγκόσμιες αγορές και την υποστήριξή τους στις διεθνείς εμπορικές δραστηριότητές τους.»

Η νέα υπηρεσία αφορά στο τρίτο ελικόπτερο που εισάγεται στο δίκτυο αερομεταφορών της DHL, μετά την επιτυχή παρουσίαση αντίστοιχων υπηρεσιών στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες.

Το ελικόπτερο της DHL, ένα Bell 206 Jet Ranger, λειτουργεί για λογαριασμό της DHL από την Heli-Charter Ltd και μπορεί να μεταφέρει πάνω από 300 κιλά επιστολών και δεμάτων.

Comments are closed.