• Ο αγώνας “Spetses Mini Marathon” είναι μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις, εκτός των μεγάλων αστικών κέντρων στην Ελλάδα
  • Την πρώτη θέση στα 25χλμ, κατέκτησε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Ντενίζ Δημάκη που συμμετείχε υπό τη χορηγική υποστήριξη της DHL
  • Εργαζόμενοι της DHL συμμετείχαν στο αγωνιστικό μέρος της διοργάνωσης
  • Η χορηγική δράση της DHL υπογραμμίζει τη δέσμευση της εταιρείας για την ενίσχυση σημαντικών ελληνικών αθλητικών διοργανώσεων

Αθήνα, 23 Οκτωβρίου 2015: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «Spetses Mini Marathon» στις Σπέτσες, την περίοδο από 9 έως 11 Οκτωβρίου, αποτελώντας μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις, εκτός των μεγάλων αστικών κέντρων στην Ελλάδα. Η DHL ήταν παρούσα και φέτος υποστηρίζοντας χορηγικά τη διοργάνωση, αλλά και με ενεργό συμμετοχή των εργαζομένων της εταιρείας σε αγώνες δρόμου και κολύμβησης.

Σημαντική διάκριση με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον αγώνα 25χλμ για την ελληνίδα πρωταθλήτρια του τριάθλου και μεγάλων αποστάσεων αλλά και πρέσβειρα αθλητισμού για την DHL Express, Ντενίζ Δημάκη, η οποία συμμετείχε με τα χρώματα της εταιρείας.

To “Spetses Mini Marathon” συμπλήρωσε φέτος 5 χρόνια ζωής, ενώ έχει εξελιχθεί σε ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός που συγκεντρώνει περισσότερους από 12.000 αθλητές και θεατές, έχοντας μάλιστα καταλυτική συνεισφορά στην τουριστική ανάπτυξη και στην προβολή των Σπετσών.

Στο πλαίσιο της χορηγικής υποστήριξης η DHL προσέφερε τεχνογνωσία και τεχνική εμπειρία σε όλες τις εκδηλώσεις της διοργάνωσης. Στην κατεύθυνση αυτή, η εταιρεία μετέφερε περισσότερους από 6 τόνους φορτίου υλικοτεχνικής υποδομής για τις ανάγκες της διοργάνωσης, ενώ δύο οχήματα μεταφορών της DHL εξυπηρέτησαν το έργο της μεταφοράς υλικού, πριν και μετά τον αγώνα, από και προς το νησί. Παράλληλα, η DHL εξυπηρέτησε τις ανάγκες μεταφορών κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών της διοργάνωσης.

Η χορηγική δράση υπογραμμίζει τη δέσμευση της DHL στην υποστήριξη τοπικών δράσεων, αλλά και στην ανάπτυξη του αθλητισμού ευρύτερα. Πέρα από την προσφορά υπηρεσιών, εργαζόμενοι της εταιρείας συμμετείχαν στο αγωνιστικό μέρος, και συγκεκριμένα στα αγωνίσματα των 25 χλμ και 5 χλμ. δρόμου του Spetses καθώς και των 3 χλμ. κολύμβησης.

Ο κ. Ελευθέριος Σαμαράς, Διευθύνων Σύμβουλος της DHL Express για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συμμετοχή μας σε ένα ακόμα σημαντικό αθλητικό γεγονός, ένδειξη της δέσμευσής μας προς τις αξίες του αγωνιστικού πνεύματος όπως η ταχύτητα και το πάθος. Παράλληλα, είμαστε εδώ για να προσφέρουμε τη τεχνογνωσία της εταιρείας στον κλάδο των logistics συμβάλλοντας στην επιτυχία της διοργάνωσης. Θα ήθελα να συγχαρώ τη πρωταθλήτρια και φορέα του αγωνιστικού πνεύματος της DHL, Ντενίζ Δημάκη, για τη κατάκτηση της 1ης θέσης στο αγώνισμα των 25χλμ, αλλά και να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους μας που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση.»

-Τέλος-

Comments are closed.