Το 2016 Intel Developer Forum (IDF) θα φέρει μαζί τους πρωτοπόρους, που χαράσσουν το δρόμο για το μέλλον της τεχνολογίας – από developers και ειδήμονες της τεχνολογίας, μέχρι δημιουργούς και κατασκευαστές, καθώς και ανώτατα στελέχη των επιχειρηματικών κλάδων.

Κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου, κορυφαία στελέχη από την Intel και τη βιομηχανία τεχνολογίας, θα μοιραστούν το όραμά τους για το μέλλον σε κρίσιμους τομείς ανάπτυξης, όπως η εικονική πραγματικότητα, η αυτόνομη οδήγηση, η εκμάθηση μηχανής και το 5G. Η φετινή εκδήλωση θα περιλαμβάνει τις εξής κεντρικές ομιλίες:

  • Τρίτη, 16 Αυγ. 9 π.μ.: Brian Krzanich, CEO Ο κος Krzanich θα αναλύσει τις τελευταίες καινοτομίες της Intel και θα προχωρήσει σε προϊοντικές επιδείξεις, που θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για το κοινό και θα προωθήσουν την καινοτομία και την εφευρετικότητα.
  • Τετάρτη 17 Αυγ. 9 π.μ: • Venkata “Murthy” Renduchintala, president, Client and Internet of Things Businesses and Systems Architecture Group Ο κος Murthy θα σκιαγραφήσει τις καινοτομίες που θα οδηγήσουν στην επόμενη τεχνολογική επανάσταση, καθώς μεταβαίνουμε σε έναν πλήρως δικτυωμένο κόσμο. • Diane Bryant, executive vice president, general manager, Data Center Group Η κα Bryant θα μιλήσει για το μέλλον του data center και των υποδομών cloud.

Θα υπάρξουν περισσότερες από 140 συνεδρίες επιχειρηματικού και τεχνικού χαρακτήρα, με ειδικούς της Intel και του κλάδου, κατά την τριήμερη εκδήλωση, όπως και επιδείξεις περισσότερων από 200 κορυφαίων τεχνολογικών εταιρειών σε διεθνές επίπεδο.

Φέτος το Intel SoC FPGA Developers Forum (ISDF) θα συστεγαστεί με το IDF 2016. Στις 18 Αυγούστου, ο CEO της Intel, Brian Krzanich θα ξεκινήσει το ISDF συζητώντας τη σημασία των FPGAs στην ανάπτυξη ενός έξυπνου και δικτυωμένου κόσμου. Το ISDF, θα περιλαμβάνει workshops και εις βάθος τεχνικές συνεδρίες και θα είναι αφιερωμένο στην τεχνολογία και τις εφαρμογές των SoC FPGAs στο Internet of Things (IoT), στο data center, στο cloud computing, στη δικτύωση, στη βιομηχανία, στην αυτοκίνηση και σε άλλους τομείς.

Το IDF 2016 θα δώσει στα ΜΜΕ και τους αναλυτές, την ευκαιρία να έχουν κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τους πρωτοπόρους του κλάδου και τους μηχανικούς της Intel, που επηρεάζουν την πορεία των μελλοντικών τεχνολογιών.

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ : Περισσότεροι από 5.000 παρευρισκόμενοι, αναμένονται από όλον τον κόσμο.
ΕΓΓΡΑΦΗ : https://idfregistration.com
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : https://newsroom.intel.com/2016-idf/

Ετικέτες : 2016 IDF,2016 Intel Developer Forum,Intel,Intel SoC FPGA Developers Forum, ISDF, San Francisco

Comments are closed.