Οι υπηρεσίες μας

Στην ανάγκη των πελατών μας για αποτελεσματικούς τρόπους προβολής της εταιρικής τους αξίας,
των προϊόντων και των λύσεών τους σε εστιασμένα κοινά, ανταποκρινόμαστε σχεδιάζοντας αποτελεσματικές ενέργειες επικοινωνίας
συνδυάζοντας το πλήρες φάσμα υπηρεσιών
• Δημοσίων Σχέσεων •
• Διαχείρισης Εκδηλώσεων •
• Ανάπτυξης περιεχομένου και διαφήμισης •
• Σχεδιασμού και Υλοποίησης ενεργειών Marketing •
Εταιρική Επικοινωνία & Διαχείριση Σχέσεων με Μ.Μ.Ε.

Δημιουργούμε για τους πελάτες μας το περιβάλλον επικοινωνίας για την προβολή της εταιρικής τους εικόνας, της αξίας που προσφέρουν και την επίτευξη των στόχων που έχουν σε εστιασμένα κοινά.

Συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του brand τους σύμφωνα με τις ανάγκες τους και το επίπεδο αναγνωρισιμότητάς τους στην αγορά.

Αναλαμβάνουμε ή διαχειριζόμαστε τις σχέσεις των πελατών μας με τα Μ.Μ.Ε. υποστηρίζοντας το σύνολο των ενεργειών Γραφείων Τύπου, συστηματοποιώντας την επικοινωνία τους με δημοσιογράφους, συντάκτες και αναλυτές και φροντίζοντας για τη δημιουργία και ενημέρωση υποστηρικτικού υλικού για τις ανάγκες παραδοσιακών και νέων μέσων.

Υποστηρίζουμε τις επικοινωνιακές τους ενέργειες σε ειδικά κοινά (εργαζόμενοι, συνεργάτες, προμηθευτές, πελάτες) προσφέροντας συμβουλευτική επικοινωνίας , σχεδιασμό και υλοποίηση συγκεκριμένων δράσεων με ορατά αποτελέσματα.

Αναπτύσσουμε τις σχέσεις τους με παραδοσιακά και νέα μέσα, συμμετέχουμε στην υποστήριξη της παρουσίας τους στα social media και λειτουργούμε ως προέκταση των εσωτερικών τους εργασιακών δομών..

Παραγωγή περιεχομένου, αφήγηση και τοποθέτηση

Το περιεχόμενο βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των ενεργειών που αναπτύσσουμε και σχεδιάζεται αποκλειστικά για τις συγκεκριμένες ανάγκες μιας καμπάνιας.

Δημιουργούμε και βελτιστοποιούμε περιεχόμενο ανάλογα με το στόχο του και το μέσο στο οποίο προβάλλεται.

Επικοινωνούμε τις ιστορίες των πελατών μας που χτίζουν συναισθηματικούς δεσμούς με το κοινό τους.

Καμπάνιες Marketing & Πωλήσεων

Σχεδιάζουμε, πραγματοποιούμε και υποστηρίζουμε ενέργειες marketing και προγράμματα προώθησης πωλήσεων. Η προσέγγισή μας περιλαμβάνει το σχεδιασμό, τη δημιουργική υποστήριξη, το σύνολο των δράσεων επικοινωνίας - ανάλογα με τις απαιτήσεις της ενέργειας και τους στόχους των πελατών μας - και τη μέτρηση και αναφορά αποτελεσμάτων.

Είτε οι πελάτες μας θέλουν να ενισχύσουν τις σχέσεις με υφιστάμενους πελάτες τους, είτε να εστιάσουν στην προσέλκυση νέων, αλλά και όταν επιδιώκουν την αναγνώριση και την ανάπτυξη του brand τους, σχεδιάζουμε και εκτελούμε αποτελεσματικές και στοχευμένες καμπάνιες marketing και επικοινωνίας εξειδικευμένες για τη συγκεκριμένη ανάγκη του πελάτη.

Δίνουμε έμφαση στο πρωτότυπο περιεχόμενο και στη δημιουργία συναρπαστικών μηνυμάτων, προσαρμοσμένων για κάθε κοινό, είτε αφορά Β2Β, είτε Β2C καθώς και προγράμματα επικοινωνίας με συνεργάτες.

Διαχείριση Εκδηλώσεων

Αντιμετωπίζουμε τις εκδηλώσεις των πελατών μας ως μια μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσουν σχέσεις με το κοινό τους. Σχέσεις οι οποίες υποστηρίζονται από την ευκαιρία της προσωπικής επαφής και διαφοροποιούνται από την εμπειρία άλλων μεθόδων επικοινωνίας.

Στοχεύουμε να υλοποιούμε εκδηλώσεις που προσφέρουν μια εντυπωσιακή εμπειρία με προσεκτική επιμέλεια του σχεδιασμού της εκδήλωσης, της επικοινωνίας πριν την εκδήλωση και την αξιοποίηση των ευκαιριών που προκύπτουν μετά τη λήξη της.

Έχουμε σχεδιάσει με επιτυχία εκδηλώσεις για εκπροσώπους του Τύπου, εταιρικούς πελάτες, συνεργάτες ή προμηθευτές, αλλά και εκδηλώσεις εταιρειών σε ανοιχτό κοινό. Επίσης υποστηρίζουμε Roadshows, συμμετοχή των πελατών μας σε εταιρικές εκθέσεις, ημερίδες και σεμινάρια.